Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "NAV"
Első<< Előző1234567Következő >>

veroniq - 2012.12.06. 12:14

Egy év alatt 93 ezerrel emelkedett az adótartozást maguk előtt görgető magánszemélyek száma, a közadósságot felhalmozók tábora így megközelítette az 1,1 milliót - írja az MTI a Magyar Nemzet cikke alapján. Átlagosan nagyjából minden kilencedik magánszemélynek van kisebb-nagyobb köztartozása: szeptember végén csaknem 1,1 millió embert tartottak nyilván az adóhátralékosok között, egy ember átlagosan 153 ezer forint befizetésével maradt el.

Gazdaság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.29. 15:09

Képgaléria a leleplezésről ITT- Idei rekordjának is nevezheti a NAV szolnoki rajtaütését: 45 ezer karton cigarettát, 33 ezer kg aprított dohányt, 1290 km hosszú cigarettapapírt, 363 ezer hamis zárjegyet és 204 ezer cigarettás dobozra való papírt foglalt le, illetve a művelet elkészítéséhez elkövetőket fogott el. Egy használaton kívüli szolnoki telephelyen komplett dohányüzemet lepleztek le a pénzügyi nyomozók az elmúlt héten.

Közbiztonság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.12. 11:43

Fegyverzeti anyagok beszerzésére írt ki közbeszerzési tendert az adóhatóság. Többek között 300 ezer lőszert, taktikai mellényt, mobil szélmérőt és taktikai kést vesz a NAV - írja az Adó Online. „Fegyverzeti anyagok beszerzése a NAV részére, 5 részben” címmel jelent meg tenderkiírás az adóhatóság honlapján, amely szerint a NAV katonai, rendvédelmi, rendészeti célokra szánt árukat vásárolna.

Közélet:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.11. 15:52

Összesen 331 millió forint értékű védett márkajelzéssel ellátott, hamis boxer alsónadrágot foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a hét közepén az M1-es autópálya győri pihenőjében - közölte a NAV vasárnap az MTI-vel. A 330 ezer 930 alsónadrágot szállító szlovák rendszámú teherautó Kínából indult és Magyarországra tartott. A kamion a menetlevél szerint távol-keleti textilárut szállított Budapestre. 

Közbiztonság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.29. 12:01

Egy sertéstenyésztéssel foglalkozó gazdának a vevői pénz helyett hulladékfémmel fizettek. A pénzügyőrök közérdekű bejelentés alapján ellenőrizték a tanyát, a több millió forint értékű fémeket pedig lefoglalták. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az 51-es főút mellett, az egyik tanyán közérdekű bejelentés alapján ellenőrzést végeztek és a magánterületen kb. 80 tonna illegális fémhulladékot találtak. Az ingatlan tulajdonosa elmondta, hogy azokat az általa tenyésztett sertésekért cserébe kapta a vevőktől, akik így fizettek.

Közbiztonság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.11. 10:41

A jelenlegi hiányos költségvetést látva érdemes felkészülni arra, hogy a jövőben sokkal több vagyonosodási vizsgálatot hajt majd végre az adóhivatal. Pontok, amelyek felkelthetik az adóhivatal érdeklődését. A vagyonosodási vizsgálatnak hívott szja-bevallás ellenőrzés 2007-ben került be a köztudatba, amikor az APEH a korábbi évi pár száz vizsgálat helyett több tízezer vizsgálatot indított el abban az évben.

Gazdaság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.03. 22:06

(MTI) - Az adóhatóság az állampolgárok segítségét kéri a csalások visszaszorításához, és közleményében arra buzdít mindenkit, hogy kérjen az eladóktól számlát, és jelentse, ha valaki a kérést nem teljesíti.  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) tapasztalatai és a közérdekű bejelentések szerint az emberek egy része lépten-nyomon szabálytalansággal szembesül. A sült halról, jégkrémről, sörről csak elvétve kapnak nyugtát, az éttermi fogyasztásról sokszor tollal írt ....

Gazdaság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.13. 10:54

NAV: hamis mosószert és öblítőt találtak Békés megyében- (MTI) - Ötszázezer kiló ruha mosásához elég hamis mosószert és öblítőt találtak a pénzügyőrök és a revizorok Békés megyében - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vasárnap az MTI-vel.  A NAV szabálysértési és büntetőeljárásokat indított, illetve fejenként több százezer forintos bírságot szabhat ki a békéscsabai piac és környékének árusaira, egyebek mellett feketefoglalkoztatás és igazolatlan eredetű áru forgalmazása miatt.

Közbiztonság:
NAV   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.23. 11:03

2012-től az adózási szabályok megsértésének következményeként kiszabható pénzügyi szankciók jelentős növelése következett be. A különböző változtatások célja az adózási morál javítása és az adóellenőrzések hatékonyságának, valamint adócsalástól visszatartó erejének növelése. Több olyan új eszközt is kapott az adóhatóság a kezébe, amellyel az ellenőrzésre történő kiválasztást hatékonyabbá teheti.

Gazdaság:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.20. 15:24

Ceglédbercel- Ceglédbercel – Két év alatt 42 közlekedésrendészeti szabályszegést követtek el egy Saab 9-3 Cabrio Vector személygépkocsival. Mivel az időközben több mint egymillió forintra duzzadt bírságot az autó tulajdonosa nem rótta le, a rendőrség az adóhatósághoz fordult. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) előbb fizetési felszólítást küldött.....

Közbiztonság:
NAV   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok