Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Somogyi"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.05.26. 17:43

 

A Somogyi sulisok évek óta pályáznak, és valamiféle tematika szerint szervezik rendkívül érdekes és tartalmas kirándulásaikat, melyek a diákok is nagyon szeretnek. Minderről többek közt Nagy Józsefné Icus mesél a Cegléd TV-ben. Hallgassák, nézzék meg, érdemes!

Közélet:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.19. 11:23

Programok:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.11. 15:45

 

Petőfi nyomán Határtalanul 2016-  Az Emberi Erőforrások Minisztériuma jóvoltából ebben az évben is elutazhattunk határon túli magyarlakta területekre. A Határtalanul pályázatnak köszönhetően 48 hetedikes diák követte Petőfi nyomait Erdélyben.  Minden évben egy adott téma köré épül a program, ebben az évben Petőfi Sándor emlékhelyeit kerestük fel. A költőnek abonyi kötődése is van, hisz öccse felesége abonyi lakos volt és hamvai is itt nyugszanak.

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.08. 16:03

 

 A nyíregyházi Kisvakond tábor ismét benépesült gyerkekekkel, akik a Matekguru csapatverseny negyedik osztályos döntőjére érkeztek. Összesen 18 kiváló, négyfős csapat vett részt a versengésben. Idén két abonyi nagyedikes csapat is érkezett ide, a Somogyi Imre Általános Iskola diákjai kikívták az indulás jogát. A Furfangos fejtörők nevű lánycsapat az előkelő 12. helyet szerezte meg, a csapat tagjai: Koncsik Zsófia, Magyar Virág, Molnár Vivien, Molnár Vanessza. A Ravasz Matekosok csapat már harmadik alkalommal indult ezen a versenyen. Először a 6., utána a 3., most pedig az ELSŐ helyet szerezte meg az Axtom- Varga Hanna, Molnár Benedek, Tóth Máté, Lőrinczy Kristóf összeállítású csapat. A gyerekek vidáman, az örömtől szinte sírva álltak a dobogó legfelső fokára, boldogan szorítva magukhoz a megérdemelten elnyert lehető legfényesebb érmet. A két tanítónéni, Feke Miklósné és Pál- Szabó Andrea az öröm könnyeivel küzdve ünnepeltek együtt a gyerekekkel. 

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.03. 18:43

 

Kedves Pintér János!


Még úgy emlékszem a legelső közlekedési versenyre, mintha tegnap lett volna, és mégis eltelt azóta jó pár év, melyek alatt rengeteg élménnyel és sikerrel gazdagodtam és ezt nem tudtam volna elérni az Ön segítsége nélkül. Ezúton szeretnék köszönetet mondani a felkészítésért. Gazdagodtam rengeteg tudással, elméletben és gyakorlatban is.


Alsó osztályos voltam, amikor Kovácsné Dani Tünde Tanár néni megszerettette velem a közlekedési ismereteket. Már akkor tudtam, hogy ez az időtöltés számomra nem kötelező iskola utáni elfoglaltságot, hanem szórakozást, kikapcsolódást jelentett. Majd a kezdeti sikereim után hasonló eredményeket elérve tudatosult bennem, hogy mindez meg sem történt volna ilyen nagyszerű felkészítő tanárok nélkül.

 

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.18. 20:59

 


XXII. Kerékpáros Iskola Kupa megyei döntő
A verseny időpontja: 2016. április 9. (szombat) 9.00 óra
Helyszín: Fabriczius József Általános Iskola – Veresegyház, Fő út 77-79.

A versenyt Dr. Ménkű Szilvia rendőr alezredes, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közlekedésrendészeti Osztály osztályvezetője, a Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság ügyvezető elnöke nyitotta meg, majd Nádházi Brigitta r. százados, csoportvezető, a PMBB Titkára ismertette a lebonyolítás menetét.

 

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.18. 14:02

A Somogyisok Kiskunlacházán jártak történelem versenyen április 15-én. 20. megyei versenyen vettünk részt 5-6-7. osztályos tanulókat versenyeztettünk. Felkészítő tanárok: Antalné Nagy Magdolna tanárnő, Györe Csaba tanár úr. A közel 100 versenyzőből a középmezőnyben végeztek a tanulók. 10 feladat volt minden egyes évfolyamon, ebben szerepelt vaktérkép, tesztfeladat, igaz-hamis állítások, események, évszámok, képfelismerés...

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.12. 07:37

 

2016. április 4-én a Somogyisok Tápióbicskén jártak Györe Csaba tanár úr vezetésével. Segítői Király Borbála és Antalné Nagy Magdolna tanárnők. ötödik és hatodik osztályos tanulókat vittünk el a csatajelenetre. A napi program: Lipák István tárlatvezetővel körbejártuk a helyszíneket. Pl: Szabó Jóska utca, Vaskereszt, Fehérkereszt. Ezután ünnepi műsort adtak a bicskei diákok.

 

 

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.29. 15:54

A Somogyi Imre Általános Iskola lelkes, fiatal tanítónéjei örökítették meg a 2. t osztály néhány programját képekkel, melyeket öröm nézegetni. Szeretettel ajánljuk az írást, és a képeket is, melyeket IDE kattintva nézhet meg facebook oldalunkon. Mert a jelek szerint somogyisnek lenni tényleg nagyon- nagyon jó! Természetesen szeretettel várjuk a Gyulai iskola és a Somogyi többi osztályának beszámolóit is, közzétesszük! 

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.17. 17:19

 Kedves Nagycsoportos Óvodás!


Szeretsz verset mondani?
Ha igen, akkor szeretettel várunk a
 Somogyi Imre Általános Iskola
versmondó versenyére.
Mondd el kedvenc versed vagy verses meséd!


Ideje: 2016. április 5.
kedd 14.30 óra
Jelentkezni az iskolatitkárnál vagy telefonon: 06/53-360 031
Jelentkezési határidő: 2016. március 31.


Kultúra:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok