Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Somogyi"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.03.29. 09:39

Szerkesztőségünk és a MiAbonyunk olvasói nevében is sok szeretettel gratulálunk a diákoknak, és tanáraiknak!

Cegléden rendezték meg a Kistérségi angol nyelvi szavalóversenyt. Iskolánkat 3 tanuló képviselte. Az 5.-6. évfolyamos tanulók versenyén Bártfai Krisztina (6. m) a 7. helyen, Molnár Luca (5. m) diákunk a 9. helyen végzett. A 7.-8. évfolyamon Szabó Károly 8. t osztályos tanuló a dobogós 3. helyet szerezte meg. Büszkék vagyunk Rájuk!

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.24. 19:54

 

A Somogyi iskola két közkedvelt, köztiszteletben álló tanárát kaptam lencsevégre, ahogyan éppen serénykednek, és húsvéti csomagokkal osonnak be az oktatási intézménybe. Biztos, hogy valami készül! A tanerőknek jó készülődést kívánok a közelgő ünnepre sok szeretettel, a tavaszi szünetre pedig jó pihenést! Megérdemlik! LŐVE

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.08. 19:47

Március 7-én benépesült a Somogyi Imre Általános Iskola a leendő első osztályosokkal, akik vidáman érkeztek a nagy találkozásra, amikor első alkalommal nézhettek szét komolyabban a majdani suliban. Foglalkozásokkal várták a gyerekeket számos helyen a tanítók. Úgy tudjuk, hogy nagy a túljelentkezés, négy első osztály indul. Különösen a matek tagozat viszi mostanában a prímet, hiszen ide a legnagyobb a túljelentkezés.

ITT a galéria minderről, kattints

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.02. 14:46

Programok:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.24. 11:28

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk a Somogyi Imre Általános Iskola 3. m osztálya diákjainak, és felkészítő tanáruknak, Feke Miklósnénak, Marcsi néninek! Nem kisebb tettet hajtottak végre, mint hogy három csapattal is bejutottak országos matematika csapatverseny országos döntőjébe az oktatási intézmény matematika- informatika tagozatos diákjai.

/ Felső képen a Ravasz matekosok /
A Matek Guru csapatversenyben második helyen kerültek be a következő csapattagok az országos döntőbe:

Oktatás:
Somogyi   
 2 Hozzászólás    

admin - 2015.02.24. 10:24

Programok:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.30. 16:48

 

A mai napon délután a Somogyi iskola volt Könyvtár épületébe érkező szülők meghökkentő jelenséggel találkozhattak. A képen látható autó vezetője nem kívánatos helyre parkolt le, éppen egy kapubejáróba. A hazatérő tulajdonos nem túlzottan örvendezett, ellenkezőleg. A képen látható módon hívta fel a figyelmet arra, hogy az illető rossz helyen áll. Telehordta szeméttel a szélvédőt. A gépjármű tulajdonosa vélhetően nem az egyik szülő volt, mert nagyon hosszú ideje tartózkodott távol a gépkocsitól.

Citrom-díj:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.01.28. 17:29

 

 Mosolygós, csillogó szemű, őszinte tekintetű gyermekek a színpadon. Ők voltak azok, akik Karácsony közeledtével, Advent táján megmelengették az abonyi nagyérdemű közönség szívét és lelkét a Somogyi iskola ünnepségén a Kultúra Házában. Áhítattal néztem a műsort, a szereplők ügyességét, a díszletek és jelmezek tökéletességét és közben azon tűnődtem, hogy mennyi fáradságos óra, igazi szeretet és törődés kellett hozzá, hogy ez a produkció színpadra kerülhessen. A tanító nénik teszik a dolgukat, nem csak ezen alkalomkor, hanem az esztendő minden napján. Folytatás a címre kattintva!

 

 Extra képgaléria ide kattintva tekinthető meg!

Közélet:
Somogyi   
Abony   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.01.09. 13:17

 

 
A Pest Megyei Kormányhivatal 2014 decemberében – a korábbi évekhez hasonlóan – ismét gyűjtést szervezett a rászoruló megyei gyermekek számára. A Kormányhivatal célja idén is az volt, hogy minél több örömet szerezhessen a nehéz helyzetben lévő gyermekek számára. A Pest Megyei Kormányhivatal „Egy doboznyi szeretet” akciójába a megye valamennyi járási hivatala bekapcsolódott, a hivatal dolgozói körében szervezett gyűjtéssel.

Közélet:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.29. 13:07

A Somogyi Imre Általános Iskola 6.a. osztályos diákjai részt vettek a Hebe kft. által rendezett országos egyfordulós karácsonyi német csapatversenyen. 65 résztvevő közül 5. helyezés értek el a diákok 97%-os teljesítménnyel. Gratulálunk!


A csapat tagjai: Rádi Jázmin, Pál Dorina, Törőcsik Fanni, Rithnovszky Tamás, Visnyei Kristóf és Kiss Dominik. Felkészítő tanáruk: Király Borbála
Gratulálunk!

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok