Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Somogyi"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.03.29. 09:39

Szerkesztőségünk és a MiAbonyunk olvasói nevében is sok szeretettel gratulálunk a diákoknak, és tanáraiknak!

Cegléden rendezték meg a Kistérségi angol nyelvi szavalóversenyt. Iskolánkat 3 tanuló képviselte. Az 5.-6. évfolyamos tanulók versenyén Bártfai Krisztina (6. m) a 7. helyen, Molnár Luca (5. m) diákunk a 9. helyen végzett. A 7.-8. évfolyamon Szabó Károly 8. t osztályos tanuló a dobogós 3. helyet szerezte meg. Büszkék vagyunk Rájuk!

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.24. 19:54

 

A Somogyi iskola két közkedvelt, köztiszteletben álló tanárát kaptam lencsevégre, ahogyan éppen serénykednek, és húsvéti csomagokkal osonnak be az oktatási intézménybe. Biztos, hogy valami készül! A tanerőknek jó készülődést kívánok a közelgő ünnepre sok szeretettel, a tavaszi szünetre pedig jó pihenést! Megérdemlik! LŐVE

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.08. 19:47

Március 7-én benépesült a Somogyi Imre Általános Iskola a leendő első osztályosokkal, akik vidáman érkeztek a nagy találkozásra, amikor első alkalommal nézhettek szét komolyabban a majdani suliban. Foglalkozásokkal várták a gyerekeket számos helyen a tanítók. Úgy tudjuk, hogy nagy a túljelentkezés, négy első osztály indul. Különösen a matek tagozat viszi mostanában a prímet, hiszen ide a legnagyobb a túljelentkezés.

ITT a galéria minderről, kattints

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.02. 14:46

Programok:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.24. 11:28

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk a Somogyi Imre Általános Iskola 3. m osztálya diákjainak, és felkészítő tanáruknak, Feke Miklósnénak, Marcsi néninek! Nem kisebb tettet hajtottak végre, mint hogy három csapattal is bejutottak országos matematika csapatverseny országos döntőjébe az oktatási intézmény matematika- informatika tagozatos diákjai.

/ Felső képen a Ravasz matekosok /
A Matek Guru csapatversenyben második helyen kerültek be a következő csapattagok az országos döntőbe:

Oktatás:
Somogyi   
 2 Hozzászólás    

admin - 2015.02.24. 10:24

Programok:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.30. 16:48

 

A mai napon délután a Somogyi iskola volt Könyvtár épületébe érkező szülők meghökkentő jelenséggel találkozhattak. A képen látható autó vezetője nem kívánatos helyre parkolt le, éppen egy kapubejáróba. A hazatérő tulajdonos nem túlzottan örvendezett, ellenkezőleg. A képen látható módon hívta fel a figyelmet arra, hogy az illető rossz helyen áll. Telehordta szeméttel a szélvédőt. A gépjármű tulajdonosa vélhetően nem az egyik szülő volt, mert nagyon hosszú ideje tartózkodott távol a gépkocsitól.

Citrom-díj:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.01.28. 17:29

 

 Mosolygós, csillogó szemű, őszinte tekintetű gyermekek a színpadon. Ők voltak azok, akik Karácsony közeledtével, Advent táján megmelengették az abonyi nagyérdemű közönség szívét és lelkét a Somogyi iskola ünnepségén a Kultúra Házában. Áhítattal néztem a műsort, a szereplők ügyességét, a díszletek és jelmezek tökéletességét és közben azon tűnődtem, hogy mennyi fáradságos óra, igazi szeretet és törődés kellett hozzá, hogy ez a produkció színpadra kerülhessen. A tanító nénik teszik a dolgukat, nem csak ezen alkalomkor, hanem az esztendő minden napján. Folytatás a címre kattintva!

 

 Extra képgaléria ide kattintva tekinthető meg!

Közélet:
Somogyi   
Abony   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.01.09. 13:17

 

 
A Pest Megyei Kormányhivatal 2014 decemberében – a korábbi évekhez hasonlóan – ismét gyűjtést szervezett a rászoruló megyei gyermekek számára. A Kormányhivatal célja idén is az volt, hogy minél több örömet szerezhessen a nehéz helyzetben lévő gyermekek számára. A Pest Megyei Kormányhivatal „Egy doboznyi szeretet” akciójába a megye valamennyi járási hivatala bekapcsolódott, a hivatal dolgozói körében szervezett gyűjtéssel.

Közélet:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.29. 13:07

A Somogyi Imre Általános Iskola 6.a. osztályos diákjai részt vettek a Hebe kft. által rendezett országos egyfordulós karácsonyi német csapatversenyen. 65 résztvevő közül 5. helyezés értek el a diákok 97%-os teljesítménnyel. Gratulálunk!


A csapat tagjai: Rádi Jázmin, Pál Dorina, Törőcsik Fanni, Rithnovszky Tamás, Visnyei Kristóf és Kiss Dominik. Felkészítő tanáruk: Király Borbála
Gratulálunk!

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok