Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Testület"
<< Előző123

admin - 2010.12.21. 09:47:51

Abony önkormányzata megszavazta előző ülésén a tantermek és az intézmények egyéb helyiségeinek bérleti díjait. Talán a Kinizsi gimiben a legolcsóbb a tanterem, mert ott már 600 Ft/óra összegért bérelhető. A Gyulai auláját attól függően adják ki, hogy hány fős rendezvényt szerveznek. 100 főig nagyobb rendezvényekre 40.000 forintért lehet kivenni és kauciót is le kell tenni, melynek mértéke 20.000 forint ebben az esetben. 350-400 főig 90.000 forintba kerül a bérlet és a kaució is magas, 70.000 Ft.

Politika:
Testület   
 0 Hozzászólás    

admin - 2010.12.18. 11:35:49

Abony város még idén márciusban döntött a „ Virágos városért „ program megvalósításáról és finanszírozási feltételeiről. Összesen kettőmillió forintot szavaztak meg akkor erre és az előző testületi ülésen beszámolót kaptak kézhez a képviselő testületi tagok. Abony fásítási programját Abony város önkormányzata 200 darab facsemete megvásárlásával támogatta és a Városunk Fejlődéséért Egyesület is ugyanennyi fa megvételét ajánlotta fel. A 400 db facsemetét még nem ültették el, azokat a Városi Strandfürdő területén helyezték el és ott gondozzák őket egy „ faiskolában „.

 

100 tölgyfa, 100 fehér törzsű nyírfa, 100 platánfa és 100 kőris várja, hogy elültessék őket. A virágokat egy kertészmérnök segítségével ültették el, 2010. március közepétől, a közmunka program keretében. A Főtérre összesen 1800 darab begóniát, a Kinizsi városkapuhoz pedig 400-at ültettek el papíron. A Főtér kandelábereibe 30 muskátli került, a központba virágcserepekbe pedig 40 darab. Az összes virágosításhoz több, mint 10.000 növényt és 200 virághagymát ültettek el. Ténylegesen minderre 1.701.159 forintot költöttek el.

Közélet:
Testület   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.27. 11:24:16

Abony város előző képviselő testületi ülésén döntött volna a 2011-es rendezvényterv elfogadásáról, valamint a hozzá tartozó költségtételek jóváhagyásáról. Ez most nem jött össze, a kérdést elnapolták. Ennek az alapvető oka az volt, hogy külön tárgyalta a témát két szakbizottság, az eddigi szokásoktól eltérően. A Pénzügyi Bizottság elnöke, Habony István nem akarta, hogy összevont ülés legyen, ami arra az „ eredményre „ vezetett, hogy az Oktatási Bizottság döntése tőlük függetlenül jött létre. Így más- és más rendezvényeket, eltérő összegekkel tartottak támogatásra méltónak. Gulykáné Gál Erzsébet, az Oktatási Bizottság elnöke értetlenül állt az előtt, hogy Habony miért nem volt hajlandó közösen egyeztetni. Az Abonyi Lovas Klub kérelme sokaknál kicsapta a biztosítékot, mert idén a városi lovasnapra összesen 400 ezer forintot kaptak, de a jövő évre már egymilliót kértek. Sokak azonban igencsak mértéktartóak voltak, nem kértek többet, vagy csak egy picivel, mert tudomásul vették a realitásokat. Habony és Gulykáné összevitatkoztak, hiszen Habony István azzal vádolta Gulykánét, aki az Abonyi Fúvószenekari egyesület vezetője is, hogy lobbizik egyesületéért. Ezt Gál Erzsébet visszautasította.

Kultúra:
Testület   
 2 Hozzászólás    

matek - 2010.11.24. 15:42:33

Meghívó 2010. november 25-én (csütörtök) du. 16.00 órakor tartandó Képviselő-testület ülésére.

Közélet:
Testület   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.24. 11:43:19

Az idős képviselőt sokan kérdezik arról választói közül, hogy miért nem vállalta a alpolgármesteri címet. Emondta, hogy őt konkrétan nem kérdezték meg...

Politika:
Testület   
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.21. 20:35:25

A Jobbik abonyi alapszervezetének új elnöke van 2010. november 14. óta. Kelemen Tibort ugyanis a tagság egyhangú szavazattal visszahívta erről a posztról.

Politika:
JOBBIK   
Testület   
 15 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.18. 19:56:50

Mondta el Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester lakossági kérdésre a november 18-i közmeghallgatáson. Baranyi Istvánné kért szót és megkérdezte a polgármester asszonyt, hogy mikor lesz végre Abony városának alpolgármestere. A felszólaló elmondta, hogy az utcájának lakói is nagyon kíváncsiak a válaszra.  Tovább...>>

Politika:
Testület   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok