Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7065, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Közlekedés"
<< Előző12

veroniq - 2011.07.16. 11:37:41

Mint lapunk arról beszámolt, a négyes főközlekedési út lett országosan a feketelista éllovasa, különösen veszélyes szakasz az abonyi elkerülő. Pintér Gábor alezredest, Abony őrsparancsnokát faggattam arról, hogy rendőrszemmel miért is nem biztonságos ez az út, különösen a hozzánk közel eső szakasz. 

Közbiztonság:
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.27. 12:54:12

 

Alaposan benézték az útirányt tegnap délután azok a sofőrök, akik Abonyban a Városkapu felé szerettek volna eljutni egy másik közeli településre. Nagy nehezen tudtak csak kitolatni innen, de szerencsére sikerült nekik a feladata végrehajtása. Íme ennek a képei. Nagyításhoz katt a képre!

Közbiztonság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.16. 17:31:50

 

Ahogy képünkön is remekül látszik, használt monitorokat szállítottak ma délután Abonyban. Ez a nap poénképe is lehetne, hiszen ennek egy meglehetősen fura módozatát választották. De nekem annyira nem vicces ez az egész. Egy hirtelen fékezés és a szélvédőmön landol az egyik vagy másik darab…… Hiába a fociháló.

 

LŐVE

Nyehehe:
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.01. 22:04:17

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélhetően nem magától ájult be a képen látható közlekedési tábla Abony főútján. Már napok óta így fetreng, nem tudni, mikor állítják vissza. Lehet, hogy ezt bizony már sosem, mert a színesfémkereskedők lecsapnak rá... Ott van még egyáltalán??? LŐVE

Citrom-díj:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.24. 10:45:59

A szakma az osztrák modell bevezetését javasolja a kormányzatnak, e szerint csak egy hónapig járhat majd külföldi rendszámmal az, aki életvitelszerűen Magyarországon tartózkodik. Máskülönben az adóhatósággal találja szemben magát.  Már készülnek azok a jogszabályok, amelyekkel meg akarják akadályozni, hogy magyar állampolgárok korlátlan ideig járhassanak külföldi rendszámú autóval. Gyakran a Magyarországon vásárolt kocsikat is külföldön helyezik forgalomba, így ezek után nem fizetnek sem regisztrációs díjat, sem áfát. Az állam milliárdos bevételektől esik el, az autók ugyanis jellemzően nagy értékű, luxuskategóriás kocsik.

Közbiztonság:
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.21. 12:00:31

 

A megdöbbentő képet kedves olvasónk, Markó Ferenc küldte el szerkezstőségünk címére.

Közbiztonság:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.19. 15:44:17


A szakma és a közlekedők is támogatják a leállósáv átnevezését

Ritkán látható széleskörű támogatással zárult az Állami Autópálya Kezelő Zrt. „vészsáv-kampánya”. A közúti közlekedés gyakorlatilag összes – közvetlenül vagy közvetetett módon részt vevő – szereplője támogatja az ÁAK-t a közúti közlekedés biztonságának növelését célzó törekvésében. Abban is széleskörű konszenzust hozott a kampány, hogy a legveszélyesebb közlekedési zónát, az autópályák leállósávját célszerű volna átnevezni.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.19. 12:49:33

 

Meglehetősen sokba kerülhetett azoknak a fagyi, akik a Kossuth cukrászda közvetlen szomszédságában, éppen az úttesten, a megállni tilos táblánál parkoltak le. A fagyizás közben megérkeztek a rend őrei is, és megbüntették a szabálytalankodót.

 

Közbiztonság:
 7 Hozzászólás    

admin - 2011.04.15. 12:18:09

 

Egy kedves olvasónk kérte meg a nagyérdeműt, hogy ha van egy kis ideje töltse ki eme kérdőívet.

Egy perc az egész! Kérdőív ITT

 

A kérdőív a B kategóriás jogosítvány megszerzésére vonatkozó kérdéseket tartalmazza.

Külvilág:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.15. 11:47:01

 - Sajtóközlemény -

Magyar Gázüzemű Közlekedés Klaszter Egyesület


Megalakult a Magyar Gázüzemű Közlekedés Klaszter Egyesület

Budapest, 2011. április 14. - A környezet védelméért és a tisztább közlekedés megvalósításáért elhivatott cégek összefogásaként a mai napon ünnepélyes keretek között került aláírásra a Magyar Gázüzemű Közlekedés Klaszter Egyesületének (MGKKE) alapító okirata. Az Egyesület életre hívói között a földgáz és a megújuló forrásokból származó biogáz ipar képviselői, közlekedési szolgáltatók és a közlekedés ellátásában érdekelt társaságok szerepelnek. A Magyarországon régóta körvonalazódó együttműködés végül egy kivételesen széleskörű szakmai bázisra támaszkodva alakulhatott meg, mellyel a gázüzemű közlekedés elterjesztésének lépései hatékonyan képviselhetőek.

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok