Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Mechanika"
12Következő >>

veroniq - 2021.07.06. 14:23

Akik merevedési zavarban szenvednek rendszeresen nehézséget okozhatnak nekik a szexuális együttlétek, hiszen a szexhez szükséges merevedés elérésével vagy megtartásával kell megküzdeniük. Ez a szexuális aktivitást és az életminőséget is zavarhatja. A merevedési zavart nagyon sok tényező befolyásolhatja. Ilyen alap probléma lehet egy idegrendszeri vagy egy hormonszintbeli probléma. Természetesen emellett egyéb pszichológiai tényezők is közrejátszhatnak, például a teljesítmény miatti szorongás.

Közélet:
Mechanika   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.04.11. 11:40

 

Az itt látható exkluzív fényképeket kedves olvasónk küldte el nekünk, bemutatva a jövő autóit :) Van köztük Mercedes, de persze versenyautó is... Na, nézzük a csodát! Az új Mercedest a kecskeméti gyár 5. évfordulós ünnepségén mutatták be. LŐVE

 

 

 

Közélet:
Mechanika   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.08. 21:22

 

Legalábbis olvasónk ezt állítja. Az ok szerinte az, hogy 12 órás munkarendet szeretnének bevezetnia  kecskeméti gyárban. Olvasónk azt mondja, hogy már a 8 órás műszak is éppen elég a dolgozóknak, akik feszített munkatempóban, nem éppen magas fizetésért dolgoznak.

 

 

Gazdaság:
Mechanika   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.24. 19:39

 

A Vasas Szakszervezeti Szövetség újabb eredménytelen bértárgyalását követően három munkaterületen, hatvan dolgozó tartott kétórás sztrájkot csütörtök hajnalban a kecskeméti Mercedes-gyárban. A termelés a munkabeszüntetést követően helyreállt.
Sztrájk a Mercedes-gyárban - Hogy reagált a vezetőség?

Gazdaság:
Mechanika   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.02.17. 16:41

Programok:
Mechanika   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.15. 08:03

 

A Fairy Design kezelésbe vett egy hazai gyártású Mercedes-Benz CLA-t, hogy szélesebb vállakkal, nagyobb papucsokkal és vadabb színnel mutassa azt be. A tuner a teljes optikai átalakításért nagyjából 2,8 millió forintnyi dollárt kér.

Gazdaság:
Mechanika   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.05. 12:35

 

Kedves, Pápán élő Olvasónk keresett meg azzal, hogy a képöeken látható telefonkészülékeket keresi. Retro kiállítástt szerveznek Pápán, ott szeretnék bemutatni ezt is a nagyközönségnek. Ezt írja: Ezt a két típusú készülékeket keresem a retró kiállításhoz. Telefon elérhetőségem : 70-6065900
Élőre is köszönöm a segítségét és további szép napot kívánok Önnek

Közélet:
Mechanika   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.25. 22:52

Pár napja arról számoltunk be, hogy a volt Mechanikai Művek ereklyéinek sorsa veszélyben forog, mert az ingatlan új tulajdonosa nem hajlandó azokat tovább őrizni. A parányi csoda megtörtént, Bene László a következő levelet juttatta el szerkesztőségünk címére: Kedves Veronika ! Köszönöm a segítőkész közreműködésed, problémánk megoldásában. Szerencsére sokan jelentkeztek, hogy segítséget nyújtsanak a kiállítási anyagaink további tárolásában. Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki felajánlotta együttműködését, kész volt segíteni a gyűjtemény megőrzésében. Jó volt megtapasztalni, hogy vannak még önzetlenül segítő, hagyománytisztelő emberek. Végül is az elsőnek jelentkező Vasipari Kft.-ben, Mucsi Józsi barátoméknál helyeztük el a tárgyakat.

Közélet:
Mechanika   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.23. 11:26

A képet Olvasónk küldte, nem kommentálom nagyon. Talán csak annyit, hogy kár, hogy már nem gyártják nálunk.......

Abony retro:
Mechanika   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.29. 09:34

Elhunyt Sebők László a Mechanikai Művek egykori Divízió Vezetője. - A közelmúltban kaptuk a megrendítő hírt, tragikus hirtelenséggel 60 éves korában elhunyt Sebők László, a Mechanikai Művek Telefon Divíziójának egykori vezetője. Laci azon budapesti kollégák egyike volt, akinek tevékenysége szorosan összefüggött az Abonyi gyáregység fejlődésével.

Közélet:
Abony   
Mechanika   
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok