Mi Abonyunk - A merevedési zavar: betegség vagy tünet?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2021.07.06. 14:23

Akik merevedési zavarban szenvednek rendszeresen nehézséget okozhatnak nekik a szexuális együttlétek, hiszen a szexhez szükséges merevedés elérésével vagy megtartásával kell megküzdeniük. Ez a szexuális aktivitást és az életminőséget is zavarhatja. A merevedési zavart nagyon sok tényező befolyásolhatja. Ilyen alap probléma lehet egy idegrendszeri vagy egy hormonszintbeli probléma. Természetesen emellett egyéb pszichológiai tényezők is közrejátszhatnak, például a teljesítmény miatti szorongás.

Mik a jellegzetes tünetek?

A merevedési zavar egyik tünete, hogy elmarad a sikeres erekció. Ha ez csak alkalmanként fordul elő, akkor nem tekinthető orvosi problémának, ha viszont többször, akkor kezelni kell. A tünetek közé tartozhat továbbá a szégyenérzet és a szorongás is.

Mikor beszélhetünk betegségről

Akkor beszélhetünk betegségről, ha a kielégítő teljesítmény eléréséhez szükséges pénisz erekció elmarad vagy fenntartása tartósan lehetetlen. A múltban sokan úgy gondolták, hogy ezt egy pszichológiai probléma okozza, ám ma már ismert, hogy a pénisz vérellátásával kapcsolatos betegségről is beszélhetünk.

Ma már léteznek olyan megoldások, amelyek segítséget nyújthatnak

Nem mindig egyszerű megfejteni a merevedési zavar okait, de szerencsére léteznek ellene kezelési módszerek. Ilyen például a különféle potenciajavító gyógyszerek alkalmazása. Ezek zselé, rágótabletta, vagy akár pezsgőtabletta formájában is elérhetők. A teljesítmény miatti szorongásra megoldást nyújthat a Kamagra, amelyet több olyan férfi is használt már, akik nem szeretnének semmit sem a véletlenre bízni. A potenciajavító megfelelő megoldást nyújthat azoknak is, akik munkájukból kifolyólag nagyon fáradtak és teljesítményfokozásra van szükségük, de több szexpartner esetén vagy egy szvingerbuliba is megoldást jelenthet. A zselé formátumot igen sokan kedvelik gyors felszívódása miatt. A gyenge hamisítványokat azonnal fel lehet ismerni, hiszen gyengített hatóanyaga miatt hatástalan marad.

Óvakodjunk a nem megbízható forrásokból történő vásárlásoktól

Ha úgy döntünk, hogy a készítményt ki szeretnénk próbálni alaposan nézzük meg, hogy kitől vásároljuk meg azt, hiszen az egészségünk a tét. Érdemes a különféle véleményeket is elolvasni, hiszen a forgalmazókról az interneten több információ is megtalálható. A túlságosan olcsó áron kínált potencianövelőktől tartsuk távol magunkat, mert az utánzatokat szokták általában nyomott áron értékesíteni. Amennyiben a megfelelő információkat összegyűjtöttük már jelentős előnyre tehetünk szert azokkal szemben, akik nem rendelkeznek kellő tapasztalattal és információval vásárlás előtt. A szer szedése előtt minden esetben győződjünk meg arról, hogy nem szenvedünk-e olyan alapbetegségben, amely lehetetlenné teszi a szer fogyasztását. Ilyen alapbetegség lehet egy szívprobléma vagy egy alacsony vérnyomás. Továbbá fontos tudni, hogy a különféle potencianövelő szerek mellett nem szabad alkoholt fogyasztani, hiszen az kölcsönhatásba léphet a gyógyszerrel és a nem várt mellékhatások mellett módosíthatja a hatásmechanizmusát, vagy akár csökkentheti a hatását.


  

Közélet:
Mechanika   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Chliievő verseny

Magyar Bál

Adventi gyertyagyújtás

Adventi gyertyagyújtás

Kinizsi szoboravató

Sportbál

Magyar Kultúra Napja

Szilveszter a Főtéren

Tarka tér

Rózsaszín séta

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok