Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7967, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Törtel"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

admin - 2015.05.26. 14:40

 

 

Ma délután a Ceglédi hivatásos tűzoltóknak Törtelen, a Nyulas dűlőben akadt dolguk. Egy 50 m2-es melléképület teljes terjedelmében leégett. Itt egy gázpalackot is tároltak, de azt épségben kihozták a Katasztrófavédelem munkatársai. A tüzet három vízsugár segítségével sikerült eloltani, megakadályozták a tűz továbbterjedését. Jelenleg az utómunkálatok folynak a területen, személyi sérülés nem történt. Az információkat Csámpai Attilától, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől kaptuk.

 


LŐVE 

Közélet:
Tűz   
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.04.21. 20:05

Az átutazó már hosszú hónapok óta szembesül azzal, hogy az általános iskola sportcsarnoka előtt hatalmas hegyekben áll a térburkoló kő. Már az előző választási ciklus vége felé, a választásokat megelőző időszakban is volt itt matéria, de ennél azért kicsit kevesebb. Az előző polgármesternek nem sikerült leburkolnia az egyébként nagyon rossz állapotban lévő területet, de elkezdte, beszerzett már hozzá anyagot. Jött az új településvezetés, és egyre több viakolor került az út mellé.

Közélet:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.04.02. 13:10

Útfelújítások kezdődtek meg Törtelen, a település több pontján is útmunkálatokat végeznek. Kérem, vigyázzanak magukra, és egymásra, ha arra járnak! A Magyar Közút munkatársai dolgoznak a területen!

Közélet:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.17. 09:12

 

 A Cegléd Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytat testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Ferenc 21 éves törteli lakos ellen, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. március 5-én 18 óra körüli időben - törteli családi házukban - szóváltásba keveredett a hozzájuk érkező sértettel, akivel dulakodni kezdett. Ennek során a két férfi az ágyra került, ahol Sz. Ferenc többször megütötte és hátracsapta a sértett fejét.

 A bántalmazás következtében a sértett – az elsődleges orvosi vélemény alapján – orrcsonttörést szenvedett. A gyanúsított ezt követően késsel, illetve baltával megfenyegette a vitapartnerét, majd a helyszínről a közeli erdőbe menekült.

Közbiztonság:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.08. 16:14

Godó Tibor polgármester a Cegléd Televíziónak adott nyilatkozatában jelentette be, hogy Törtelen szeptemberben Juhászfesztivált rendeznek. Mint mondta, eddig nem volt az állami nagy ünnepeken kívül egyéb program a településen, így most szeretnének a kistérségi színes programokhoz a Juhászfesztivállal kapcsolódni. Minderről a képviselő- testület is döntött, hétfőn a tárgyban újabb döntések várhatók.

Közélet:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.30. 12:38

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Egyre rosszabb állapotban van az Abony- Törtel út, több helyen életveszélyes kátyúk kezdenek kialakulni, az út széle gödrös, töredezett. Vigyázzanak magukra és egymásra, ha arra járnak! Sajnos nincs hírünk róla, hogy valaki is tervbe vette volna az elkövetkező időszakban ennek az útnak a felújítását.

Citrom-díj:
Törtel   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.12. 17:10

A 24 éves kitartó munka meghozta a gyümölcsét a Törteli Faluvédő Polgárőr Egyesület számára. December 5-én ugyanis a Megyenapon ünnepélyes körülmények között átvehette a „Pest Megye Közbiztonságáért” díjat az egyesület vezetője, Pál Antal. Az eseményen jelen volt még Jancsovics Pál, a szervezet titkára és Szekeres Attila a győztes pályázat írója. Valamint Godó János korábbi polgármester, aki folyamatosan támogatta a polgárőrség közbiztonságért tett törekvéseit és a Megyei Közgyűlés felé előterjesztette az egyesületet a díjra.

Közbiztonság:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.03. 09:15

Szép számmal megjelentek a helyi lakosok, Törtel Község Önkormányzatának képviselő testülete által szervezett falugyűlésre november 28-án, a Déryné Művelődési Központ nagytermében. A gyűlésesen először Czeróczki Ferencné, alpolgármester megemlékezett a világháborús hősökről, majd Godó Tibor, polgármester ismertette terveit és elképzeléseit a következő évekre, melyek a testület többségének terveivel is egybeesnek.

Közélet:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.21. 20:21

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Törtel egyik szeretetett polgára, Megyesi József, életének 53. évében. A végső búcsúra november 13-án került sor a helyi temetőben. Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is mély fájdalommal osztozunk a Család gyászában.

Búcsú Megyesi Józseftől, JÓZSITÓL

Sport:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.29. 08:22


A Polgármesteri Hivatal dísztermében tartották nyílt ülés keretében az új Törteli Önkormányzat képviselő-testületének alakuló ülését október 27-én.
Az alakuló ülés első napirendi pontjaként a Helyi Választási Bizottság elnöke, Radicsné Sáfrán Erika ismertette a választási eredményeket, majd a képviselő testület hat tagja és az új polgármester, Godó Tibor letette az eskütételt.

Közélet:
Törtel   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok