Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6949, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Törtel"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.06.29. 16:09

A jelek szerint sok még a tennivaló Törtelen, így a helyi általános iskola kerítése is, legalábbis az épület hátuljánál mninden képpen javításra vár. Amint az képeinken is jól látható, a javításnak egy meglehetősen érdekes módját találták ki, ideiglenesen. Sajnos a keírtés több helyen már egyre rosszabb állapotban van. Sejtem, hogy szegény az elkézsia, azaz az anyagiak nem állnak rendekezésre, de azért kívánom, hogy mielőbb sikerüljön megnyugtatóan megjavítani azt, amit a képen látunk.

Citrom-díj:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.26. 18:19

 

Szeretném az illetékesek figyelmét felhívni arra  tényre, hogy egy aszott dög éltelenkedik vélhetően már hetek óta a focipálya melletti külső árokszélen, a lakók legnagyobb döbbenetére. Aki kerékpárral, vagy gyalog közlekedik, biztosan találkozik a képen látható jelenséggel. A szegény, jobb létre szemderült cucusnak már a csontja is kilóg. A dög már majdnem csonttá száradt, feje tartja még magát. Így már nem bűzlik.

Citrom-díj:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.21. 17:44

Szeretettel gratulálunk! - Törtel csapata előkelő helyezést, pontosabban különdíjat hozott el a hét végi ceglédi programról. Erről Godó Tibor polgármester számolt be  a közösségi oldalonm íme: Kedves Törteliek ! Önkormányzatunk csapata szombaton részt vett a VIII. Ceglédi Bor- és Laskafesztivál főzőversenyén,a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontban. A rendezvény célja, hogy az érdeklődők megismerkedjenek a laska elkészítésének módjaival, megkóstolják a főzőverseny legjobb helyezettjeinek egyedi receptjét.

Közélet:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.17. 09:49

 

Talán nincs is olyan abonyi lakos, aki ne ismerné Őt. Számos közös élménnyel kötődünk Hozzá, és nem csak mi, abonyiak, hanem a környező települések lakói is. Kedves, törteli ismerősöm osztotta meg közösségi oldalán András atya képét, akit innen is sok- sok szeretettel üdvözlünk, és kívánunk neki további sok erőt, egészséget! 

Közélet:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.06.15. 08:40

 

Mégsem kell a szomszédok írásbeli beleegyezése, ha valaki bulizni szeretne Törtelen. Ezzel némileg finomította az önkormányzat a közösségi együttélés szabályairól szóló rendelet-tervezetét. De mi a helyzet más településeken? 

 

A törteliek a szigorú szabályozás bevezetését azért tartották szükségesnek, mert az utóbbi időkben néhány família nem tudott határt tartani a bulizásban.
– Az önkormányzatnak nem célja megtiltani a magánrendezvényeket, de a békés együttélés érdekében bizonyos kereteket szükségesnek tart meghatározni – magyarázza Búcsús Tamás jegyző. –

Közélet:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.12. 13:52

Csak a jegyző engedélyével lehet ezentúl házibulit, születésnapi partit vagy ballagási ünnepséget tartani a Pest megyei Törtelen. A polgármester szerint zavarta a lakókat az egyre gyakoribb és akár több napig tartó családi buli, ezért kellett csendrendeletet bevezetni. Aki megkapja az engedélyt, éjfélig bulizhat. A Mokka vendége Godó Tibor, Törtel polgármestere.
Nézd meg a Mokka videóját!
 

Közbiztonság:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.06.09. 14:46

 

Betelt a pohár Törtelen: nagyobb családi összejöveteleket a jövőben csak jegyzői engedéllyel, illetve a közvetlen szomszédok írásbeli hozzájárulásával tarthatnak a lakosok, írja a szoljon.hu.

Amennyiben hatályba lép június 11-én az új helyi önkormányzati rendelet, úgy Törtel lesz az első település az országban, ahol így szorítják korlátok közé a családi bulikat. Ezzel vélhetően lavinát indítanak el, kíváncsian várják a visszajelzéseket.

 

– Nem előzmény nélküli a szigorítás – állítja Búcsús Tamás jegyző. – Túl sok volt és ami inkább probléma, hogy túl hangosak voltak mostanában az összejövetelek a községben. Szűk két hete több gyermek elballagott az óvodából, melyet néhány család hatalmas rendezvénnyel ünnepelt meg.

Közélet:
Buli   
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.05.26. 20:03

Most már naponta találkozom velük. Éppen akkor mennek át az úton, mikor én is arra járok. Szép, hosszú tömött sorban haladnak a barik. Mint a juhászoktól megtudtam, vannak vagy 350-en. Kettő fekete bárány van közöttük. Törtel és Abony között járnak. Komolyan mondom, irigylem a juhászokat. Idegességre semmi ok, csak szépen, lassan, békésen hajtanak, irányítanak, hű kutyusokkal. Hűsölnek a fák alatt, vigyázzák a nyájat. Büszke lehet rájuk a magyar vidék! LŐVE

Közélet:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.26. 14:40

 

 

Ma délután a Ceglédi hivatásos tűzoltóknak Törtelen, a Nyulas dűlőben akadt dolguk. Egy 50 m2-es melléképület teljes terjedelmében leégett. Itt egy gázpalackot is tároltak, de azt épségben kihozták a Katasztrófavédelem munkatársai. A tüzet három vízsugár segítségével sikerült eloltani, megakadályozták a tűz továbbterjedését. Jelenleg az utómunkálatok folynak a területen, személyi sérülés nem történt. Az információkat Csámpai Attilától, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől kaptuk.

 


LŐVE 

Közélet:
Tűz   
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.04.21. 20:05

Az átutazó már hosszú hónapok óta szembesül azzal, hogy az általános iskola sportcsarnoka előtt hatalmas hegyekben áll a térburkoló kő. Már az előző választási ciklus vége felé, a választásokat megelőző időszakban is volt itt matéria, de ennél azért kicsit kevesebb. Az előző polgármesternek nem sikerült leburkolnia az egyébként nagyon rossz állapotban lévő területet, de elkezdte, beszerzett már hozzá anyagot. Jött az új településvezetés, és egyre több viakolor került az út mellé.

Közélet:
Törtel   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok