Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7967, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tűz"
123Következő >>

veroniq - 2019.12.30. 09:40

A holnapi a 2019-es év utolsó napja, mindenki lázasan készül az óévbúcsúzatóra. Ennek hagyományos kelléke a tűzijáték, amellyel ha nem megfelelően bánunk, akár komolyabb balesetet is előidézhetünk.


Közbiztonság:
Tűz   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.05. 18:37

 

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy száz négyzetméteres autószerelő műhely, a benne álló két gépkocsival együtt szerdán délelőtt Ceglédbercelen, az Erkel Ferenc utcában. A tűz melléképületeket veszélyeztetett, személyi sérülés nem történt.

 

Közbiztonság:
Tűz   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.07.05. 18:11

 

  Az elmúlt napon több olyan esethez vonultak Jász-Nagykun-Szolnok megye tűzoltói, amely során szabadtéren keletkezett tűz harapódzott el. Összesen hat ilyen jellegű esemény történt tegnap.

A legsúlyosabb helyzet Kunszentmárton határában alakult ki, ahol körülbelül másfél hektáron égett avar, gaz és nádas. A tüzet csak három vízsugárral sikerült megfékeznie a kunszentmártoni és a szarvasi hivatásos tűzoltóknak. Szerencsére senki sem sérült meg és anyagi kár sem keletkezett.

Közbiztonság:
Tűz   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.04. 20:08

 

Mostanra befejeződött az oltás. Lángol egy 1200 négyzetméter alapterületű abonyi, Tószegi úti műanyagfröccsöntő üzem mintegy harmada, és benne kigyulladt egy gázpalackkal működő targonca is péntek délután - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, hogy a gyár területén további gázpalackok, valamint műanyag fóliák vannak, ami veszélyezteti az oltást. Az eddigi információk alapján senki sem sérült meg. Ceglédről és Szolnokról is kivonultak egységek a helyszínre. A szakemberek több vízsugárral fékezik a lángokat, és ventilátorral szellőztetik át az üzemet – ismertette a szóvivő.

Közbiztonság:
Tűz   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.06.21. 12:47

 

Június 20-tól átmeneti időszakra vonatkozó általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a földművelésügyi miniszter az erdőkben és fásításokban, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteres körzetében lévő külterületi ingatlanokon.

 

Közbiztonság:
Tűz   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.21. 11:18

 

Cegléd külterületén is gondot okozott a kigyulladt nyárfa virága, az égő száraz aljnövényzet a szombati napon. Több helyszínen, kisebb-nagyobb területen csaptak fel a lángok, amit a ceglédi, nagykátai és a szolnoki hivatásos tűzoltók oltottak el, majd átvizsgálták a területet.

 

Az Ugyer dűlőben pusztító lángok egy melléképületre is átterjedtek, ami a tűz következtében leégett.

Külvilág:
Tűz   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.26. 19:05

 

Olvasóink jelentik, hogy lángokban áll Abony Mérges nevű városrészén az úgynevezett Lődomb és környéke. Erről live videot is tettek fel, mely IDE kattintva elérhető. Reméljük, hogy a tűzoltók már úton vannak!

Közbiztonság:
Tűz   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.08. 10:21

 

Hulladék kapott lángra mintegy ötven négyzetméteres területen szerda reggel Abony külterületén. A ceglédi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését, személyi sérülés nem történt.

Közbiztonság:
Tűz   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.04. 15:14

 

Kigyulladt és mintegy négyszáz négyzetméteren égett a száraz nád szombat este Abonyban, a Kazinczy Ferenc utcánál. A ceglédi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A tűzeset során személyi sérülés nem történt.
Foto: PMKI Cegléd HTP

Közbiztonság:
Tűz   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.07. 19:33

 

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres lakatlan épület tetőszerkezete kedd délután Albertirsán, a Kálvin utcában. A teljes terjedelmében égő tetőzetet a ceglédi hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el, illetve akadályozták meg a lángok továbbterjedését. A tűz keletkezésekor az épületben nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt.

Közbiztonság:
Tűz   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok