Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7051, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Törtel"
Első<< Előző14151617181920Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.07.30. 17:27

Bele vagyunk fáradva már ebbe az egészbe!- mondta el lapunknak az egyik törteli roma származású lakos, aki szerint a közbiztonság még mindig aggasztó a faluban, annak ellenére, hogy a polgárőrök létszáma megnégyszereződött. A helyi híradások és településvezetői nyilatkozatok eredményekről számolnak be, de a lakosság biztonságérzete ettől még sajnos nem állt helyre. Közben már írásos ígéret van arra, hogy Jászkarajenőn visszaállítják a pár éve elvett rendőrőrsöt....

Közbiztonság:
Törtel   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.27. 15:22

A cikk bő két hete jelent meg tollamból a Heti Hírek újság nyomtatott lapszámában: A Törteli Tanyaszínház a közelmúltban mutatta be a Nyárfás Miska színdarabot, melyre mintegy hatszázan voltak kíváncsiak. Jelenről, múltról és jövőről beszélgettem Antalné Petrovics Erikával, a darab egyik főszervezőjével. A szépszámú közönség hallatán csak humorosan tettem fel neki kérdésemet, mely szerint erre van-e igény. Nyilvánvaló, hogy igen. Nem csupán a törteliek, hanem a környező települések lakói is megtisztelték jelenlétükkel a programot, de nagyon sokan érkeztek az előadásra Budapestről is. A Tanyaszínház hazánkban igazi kuriózumnak számít.

Kultúra:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.27. 14:27

Feljelentenek, ha közzéteszem, írták, mégis megteszem! - Ma kaptam egy meglelhetősen indulatos hangnemben íródott, hogy is fogalmazzak... Gusztustalan és vádaskodó levelet, név nélkül, ahogyan az lenni szokás. 

Különvélemény:
Abony   
Törtel   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.25. 15:32

Igazgatóválasztást tartottak tegnap Törtelen. A helyi Általános Iskolának ennek megfelelően a döntés következtében új igazgatónője van. Czeróczki Ferencnét, aki hosszú évek óta igazgató volt, és eddig a rendszerváltozás utáni minden pártállású testületnek, illetve polgármesternek megfelelt, eddigi helyettese, Sáfrány Erika váltja. A régi igazgatónő mindösszesen egyetlen szavazatot kapott a képviselő testület tagjaitól, ő maga nem szavazott érintettsége miatt.

Oktatás:
Törtel   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.20. 13:36

Abonyban is többször bebizonyosodott, hogy nem jó igazgatóválasztáskor politikai döntést hozni. Most a szomszéd településen készülnek ilyesmire!- Iskola igazgatót választanak Törtelen. A témával kapcsolatban több helyi lakos is megkereste szerkesztőségünket és megdöbbenésüket fejezték ki, mert úgy érzik, hogy politikai döntés van előkészületben. A közhiedelem szerint az általános iskola jelenlegi igazgatónőjét a helyi fideszes többségi akaratnak megfelelően szeretnék lecserélni.

Citrom-díj:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.23. 18:15

Határtalanul-Erdélyben-    Éve már, hogy iskolánkban egy korábbi ábrándból, terv lett, a tervből pályázat, pár hónapra rá: nyertes pályázat. A kormány által felkínált határon túli több napos kirándulás nagy kihívásnak tűnt és sok lehetőséget csillantott meg számunkra, örömmel vetettük bele magunkat négyen, igazgatónő és az érintett nevelők a szervezésbe. Mivel gyermekeket „külföldre” még nem utaztattunk, bizony, a kollégákkal magunk is lázban voltunk.

Közélet:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.13. 10:25

Két tűzoltóautó, négy mentő érkezett a helyszínre, valamint a rendőrség munkatársai is, egy riasztásra. A bejelentő rengeteg sérültről számolt be, azt mondta, hogy nagy baleset történt és gyerekek is beszorultak gépjárművekbe. A kiérkező segítségnyújtók azonban a helyszínen észlelték, hogy a belesetnek nyoma sincs. Az ilyen vaklárma sajnos nem ritka az országban.

Közbiztonság:
Törtel   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.02. 18:37

Dr. Majtényi Erzsébet személyében Törtelnek új jegyzője van. Alapmottója egy nagyon szimpatikus önvallomás, mely szerint úgy szeretne jegyző lenni, hogy a feladata nem az, hogy elmagyarázza, hogy mit miért nem lehet, hanem az, hogy hogyan lehet valamit megcsinálni. A hivatal élére belső embert választottak, hiszen a közelmúltban kinevezett jegyző már korábban is a polgármesteri hivatalban dolgozott Törtelen, mint titkársági ügyintéző és az akkori jegyzőt is helyettesítette....

Közélet:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.23. 12:45

A hármak Hatalánál jártak!- Mint lapunk arról már többször beszámolt, Jászkarajenőn és Törtelen a lakosság biztonságérzete kétségbeejtővé vált a sorozatos betörések, lopások miatt. A bűnbandák garázdálkodása nem kímélte az eddig bűnelkövetési szempontból is abszolút békésnek nevezhető Kőröstetétlent sem. Tavaly és idén is számos tanya esett áldozatul a gazemberek ténykedésének.

Közbiztonság:
Abony   
Törtel   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.06. 09:27

Három környező település polgármestere már több, mint egy éve lobbizik azért, hogy végre önálló rendőrőrs legyen Jászkarakenőn és hozzá csatlakozna Törtel és Kőröstetétlen is. Ez gyakorlatilag az eredeti állapot visszaállítását jelentené, hiszen a közelmúltban szűnt meg Karán az önálló őrs. Azóta a bűncselekmények száma megsokszorozódott az említett falvakban.

Közbiztonság:
Abony   
Törtel   
 9 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok