Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7051, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Törtel"
Első<< Előző12131415161718Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.05.05. 13:20

Ezt nem is tagadja Godó János polgármester, aki a földutak rendbetétele érdekében lakossági összefogásra szólított fel, mert az önkormányzat nem képes egyedül megoldani a gondokat. Mint írja a helyi újságban, régiónkban nincsen pályázat sajnos az utakra és járdákra. A „ polgármester jelenti „ című cikkben nem esik szó az Abony- Törtel összekötő útról, pedig egy súlyos baleset is történt a kátyúk miatt a múlt héten.

Közélet:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.03. 09:40

Cikkünk támogatója a JANIK Autósiskola- Súlyos baleset történt május 2-án Törtel és Abony között - Csütörtök délelőtt személyi sérüléssel járó baleset történt ezen az útszakaszon, melynek oka egyértelműen az iszonyatos állapotban lévő útfelület volt. A személyautó sofőrje ugyanis ráhajtott egy „ kráterre „, melynek következtében a gépjármű kormányozhatatlanná vált és a sofőr elvesztette uralmát az autója felett. Végül az árokban kötött ki, súlyos sérüléseket szenvedett, a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Közbiztonság:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.26. 17:50

Szállításra váró kisbárányok a felvásárló telepen, Törtelen 2013. március 17-én. Húsvétkor van a legnagyobb kereslet az idei bárányokra, ezért a környékbeli gazdák idén 700 db állatot értékesítettek Olaszországba.- MTI Fotó: Mészáros János

Gazdaság:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.23. 20:30

Szép, de szomorúan vettük tudomásul, hogy sem a kivitelező sem a fenntartó nem tartotta fontosnak az ABC üzlet akadálymentesítését. Pedig törvény írja elő. A kisgyerekes anyukának is kézben kell felcipelnie a gyermekkocsit a lépcsőkön, nem is beszélve a mozgásukban akadályozott emberekről. Nem is értem az építési hatóságot sem, hogyan adhatta meg így a használatba vételi engedély, noha törvény írja elő az akadálymentesítést!- írja olvasónk. Fotó: Héda Károly, forrás IDE kattintva elérhető!

Gazdaság:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.18. 13:18

Már nem így néz ki! - A tulajdonos szépen rendbe tette a COOP áruházat, a hangos zajjal becsapódó vasajtókat lecserélték, a homlokzatot szépen átfestették világos színűre. Rá sem lehet ismerni. Az ajtócserék miatt csak egyetlen egy vasárnapra kellett bezárni. Az érintetteket arra kérik az önkormányzati újságban, hogy ne támasszák a falhoz a kerékpárokat és a csoki papírokat, sörös üvegeket se dobálják szét. HH Kép forrása IDE kattintva , fotós: Héda Károly

Gazdaság:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.08. 08:55

Godó János polgármester: „ 10 év fenntartást kellett vállalnia Törtelnek, eddig 5 év telt el. Úgy néz ki, hogy tavasszal költözik vissza ide, a másik épületbe minden. A régi épület még mindig többet ér. A Malom mindenre alkalmatlan. A Malomban rossz a könyvtár, ott nincs színházterem. Az emeleten sötét helyen van a könyvtár, a lift elromlott, 550 ezer forint lenne a javítása. Nyugdíjasok ezt hogy használják? 

Citrom-díj:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.31. 11:35

Az esztendő utolsó vadászatát tartották Törtelen, a helyi vadásztársaság szervezésében, melyre kedves invitálást kaptam, és amelynek boldogan tettem eleget. Kisfiammal ketten indultunk útnak és feledhetetlen élményekkel gazdagabban tértünk haza.  Képgaléria IDE kattintva elérhető

Közélet:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.20. 12:27

Mint lapunk már rövid hírrel beszámolt arról, a közelmúltban nagyszabású jótékonysági estet rendeztek Törtelen beteg gyermekek és családjuk megsegítésére. Most szeretettel teszem közzé az erről készült képgalériát, valamint a teljes írást. A galéria ITT elérhető. - Egy egész település fogott össze három beteg gyermekért, mindenféle politikai hovatartozástól függetlenül az első hívó szóra egy emberként álltak oda egy nemes ügy mellé, mely még a legharcedzettebb emberek szemébe is könnyeket csal. Egy hatgyermekes törteli család javára szerveztek jótékonysági estet december 15-én a község sportcsarnokában.

Közélet:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.16. 20:26

Egy egész település fogott össze három beteg gyermekért, mindenféle politikai hovatartozástól függetlenül az első hívó szóra egy emberként álltak oda egy nemes ügy mellé, mely még a legharcedzettebb emberek szemébe is könnyeket csal. Egy hatgyermekes törteli család javára szerveztek jótékonysági estet december 15-én a község sportcsarnokában.

Közélet:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.10. 09:16

Törtel polgármestere a helyi önkormányzati újság címoldalán örvendezik annak, hogy az állam besegít az eladósodott önkormányzatok konszolidációjába. Azt írja, hogy történelmi pillanatnak lehetnek tanúi, hiszen 2012 novemberében az állam átvállalta az adósságok miatt szinte kilátástalan helyzetbe került kisebb falvak teljes adósságát. Megértem örömét, hiszen az elődei által felhalmozott adósság miatt Törtel csapdában volt és képtelen volt .....

Közélet:
Törtel   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok