Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Bűncselekmény"
Első<< Előző20212223242526Következő >>

veroniq - 2011.02.22. 08:29:00

A mára virradó éjszaka betörés történt Abonyban a gázkúton is! A riasztó szerencsére megszólalt, így nem sikerült elvinnie semmit a zsiványoknak.

Közbiztonság:
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.21. 12:12:27

Az elmúlt napokban két abonyi kisbolt feltörése és kifosztása is borzolta a közvélemény kedélyeit. Nem elég, hogy sorra nyílnak nagyobb üzletláncok, a fosztogatók sem kímélik a létükért napi élet- halál harcot vívó helybéli kiskereskedőket. A sértettek elmondása szerint a helyszínelők azt mondták nekik, hogy nem tudják, mi ez a káosz itt Abonyban, naponta háromszor is jönniük kell a városba. 

Közbiztonság:
 30 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.18. 15:01:13

 

Az emberi vandálság nem ismer határokat. Képeinken Márton Ferenc, azaz Abonyi Lajos író egykori házának maradványai láthatók. Mindent vittek, ami mozdítható. Pár éve még önkormányzati lakásokban éldegéltek itt, mára életveszélyes. Még a sárga szalagot is letépték, mely a baleset és omlásveszélyre hívta föl a figyelmet. Isten legyen irgalmas a gonosztevőkhöz! Galéria: ITT (fotó: LŐVE)

 

Városunkért és azok épületeiért aggódó, kedves aktivisták már leszedték Márton Ferenc házáról az emléktáblát, megmentve azt az utókor számára. Alatta egy pergamen papírt találtak, melyen megdöbbentő szöveg szólt az utókor Olvasóinak. Az egyik aktivista, Szikszay Sándor megosztotta velünk a dokumentum tartalmát, íme:

 

 

Tisztelt Olvasó!

 

Ezen emléktábla elhelyezését kezdeményezte Király Ferenc, nagytiszteletű Kiss Zsigmond református esperes, (..).

A tábla elhelyezését Kapala Károly építési vállalkozó segítette.

A márványtáblát Komáromi Ist

Citrom-díj:
Lopás   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.18. 09:42:26

 Az elmúlt héten területünkön a bűncselekmények száma növekedett, az átlagnál magasabb számot regisztráltunk. Főként Cegléd, Abony és Albertirsa tekintetében figyelhető meg növekedés, a kisebb községekben csak kis mértékű emelkedés volt a jellemző. Ehhez kapcsolódóan kiemelném, hogy a külterületeken, a dűlőkben valamint a várostól távolabb eső részeken, fokozottabb rendőri jelenlétre lehet számítani a lakók biztonság-érzetének növelése valamint a bűncselekmények elkerülése érdekében. Az elkövetésekhez képest viszonylag kis számban, 2 alkalommal került sor nyomozás elrendelésére kiemelt bűncselekmény kapcsán:

Közbiztonság:
Baleset   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.16. 21:47:33

Már a babakocsikat is lopják!

 

Ülnek? Remélem. De minden esetre jól kapaszkodjanak meg. Egy elképesztő történet következik az emberi gonoszságról és arról, hogy hogyan találkozik össze az elfuserált egészségügyi centrum meg a bűnözés.  Kedves ismerősöm mesélte el az alábbi történetet.

 

Hétfői napon a háromgyermekes család kötelező védőoltásra vitte az egészségügyi központba legkisebb gyermekét. Nincs autójuk, babakocsival érkeztek. Bevitték azt az épületbe, de onnan ki kellett vinniük, mert rájuk szóltak. Ki is vitték. Aztán az oltás után jött a „ meglepi „. A babakocsinak hűlt helyét találták. Ez egy sötétkék színű COMPO márkájú babakocsi volt, mely már a harmadik gyermeket szolgálta ki. Benne volt az anyuka összes irata egy női táskában, valamint egy karton tejecske, melyet a gyerekek vártak már otthon nagyon. Ezen a napon még egy rózsaszínű babakocsinak is lába kélt az egészségügyi centrum elől, ahol, annak belsejében egészen egyszerűen nem található babakocsi tároló. A családfő elmondta, hogy korábban, mikor még másik épületbe jártak, legalább melegedő is volt a téli hidegben a babakocsik számára, mert kinyitottak egy garázst nekik, ahová azokat betolhatták, annak érdekében, hogy legalább ne kelljen a jéghidegre hűlt kocsiba tenni az apróságokat.

Közbiztonság:
 12 Hozzászólás    

Dórika - 2011.02.15. 13:27:23

Elfogott és tegnap(2011. február 9.) előzetes letartóztatásba helyezett két fiatalkorú elkövetőt a ceglédi rendőrség. Ők egy bűncselekmény sorozat részeseiként állnak bíróság elé. A fiatalok testi erőszakot alkalmazva raboltak ki gyerekeket. Büntetésük akár 8 év szabadságvesztés is lehet.

 

Két féle magatartás jellemzi az elmúlt időszakban megszaporodott rablásokat – mondta a Ceglédi Rendőrkapitányság kiemelt főnyomozója. Egyrészt iskolák környékén fenyegetéssel, a létszámfölényt kihasználva fosztják ki fiatalok a kisebb gyerekeket, de több esetben testi erőszakot alkalmazva raboltak.

Közbiztonság:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.08. 12:39:35

„ Az abonyi vasútállomáson egy fiatalember megkérte az általa kiszemelt embert, hogy adja át neki arany nyakláncát, majd az teljesítve kívánságát, átadta. A sértett látásból ismerte az elkövetőt. Az elkövetőnek olyannyira megtetszett a nyaklánc, hogy elfutott vele a helyszínről. Viszont a későbbiekben a rendőrség fellelte a támadót, aki vissza is adta a nagy értékű ezüst nyakláncot, ám az a felelősségre vonás közben megfutamodott. A rendőrség keresi. „- forrás ügyeleti hírek, Cegléd Rádió, beküldő Truckman

Közbiztonság:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.08. 12:01:46

Meglepő bűncselekmény történt tegnapról mára virradó éjszaka, hajnaltájt Abonyban. Az elkövetőknek már semmi sem szent. Igaz, hogy nem Romhányiné Dr. Balogh Edit, városunk polgármestere volt a közvetlen célpont, de ő is szenvedő alanya volt a bűnözők hajnali ámokfutásának. 

Közbiztonság:
 27 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.31. 11:39:47

 Bűncselekmény az éj leple alatt

 

Tovább is van, mondjam még? Jut eszembe ez a gyermekvers részlet, amikor szinte naponta számolok be arról, hogy milyen bűncselekmény történt Abonyban. Sajnos, tovább is van. Az egyik abonyi ingatlanból egy kézikocsit toltak ki a zsiványok, de miután tetten érték őket, sikerült ezt a jogos tulajdonosnak megmenteni. Jóval szerencsétlenebbül járt viszont az az idős házaspár, akinek a jelenleg a lakatlan házából, a Gárdonyi Géza utcából loptak el mára virradó éjjel 30 méter alumínium vezetéket, egy alumínium vályút, továbbá egy 90- szer 90 cm-s ajtót.

Közbiztonság:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.31. 10:47:38

Félmillió forintot ajánlottak fel a nyomravezetőnek egy siófoki eset kapcsán, ahol egy 21 millió forint értékű szobrot loptak el ismeretlen tettesek. A felajánlást az önkormányzat tette. Abonyban nem ajánlott fel senki semmit a Somogyi Imre szobor megtalálásához adott információkért. Talán hiábavaló is, hiszen azt már véhetően feldarabolták és értékesítették. Színesfémtolvajok dolgoztak Siófokon. Csütörtök reggelre a Kele utcai temetőből egy bronz szoboralakot loptak el. A Siófoki Rendőrkapitányság csütörtökön büntetőeljárást indított lopás bűntette miatt ismeretlen tettes ellen, aki a közelmúltban a Kele utcai köztemetőben található önkormányzati tulajdont képező Mártírsirató szoborcsoportból a fekvő férfit ábrázoló alakot ellopta. A 21 millió forint értéket képviselő szobor Bors István Munkácsy-díjas szobrász 1970-es műalkotása. A fekvő helyzetet ábrázoló bronz szobor 300 centiméter hosszú. 

Közbiztonság:
Szobor   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok