Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Karitász Abony"
Első<< Előző2345678Következő >>

Zsolti - 2011.11.23. 09:21

A Karitász abonyi csoportja és a Védőnői Szolgálat első alkalommal hirdeti meg a cipősdoboz akciót, amelynek keretében nehéz sorsú gyermekeket szeretnénk megörvendeztetni ajándékokkal.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.06. 10:16

A Karitász abonyi csoportja egy évben három alkalommal szervez mulatságot, melyek rendszerint jótékonysági célt szolgálnak. Tavaszi bál, Szüreti bál és Szilveszteri mulatság. 2011. október 15-én Szüreti Bálba hívtuk azokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágytak rohanó világunkban. Meghívásunkat sokan elfogadták, mert közel 240 fő jött el.

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.05. 15:06

Ha nem akarod a lakásodat felforgatni! - Ha tavaly jól érezted magad velünk! - Akkor 2011. december 31-én is mulassunk együtt!

A hagyományokhoz híven a Karitász abonyi csoportja ismét megszervezi az óévbúcsúztató szilveszteri Batyus bált.

Közélet:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.04. 08:54

Galéria: ITT (FOTO: LŐVE)

A KARITÁSZ abonyi csoportja ismét kitett magáért és remek hangulatú, színvonalas játszóházat szervezett kicsiknek és nagyoknak. A helyszín nem más volt, mint a katolikus közösségi ház, ahol önfeledten múlatták az időt a résztvevők. 

Közélet:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.16. 20:06

Nagy örömmel tettem eleget a sokadszori meghívásnak, hiszen a Karitász Abonyi Csoportja már réges- régen hívogatott báljaira. Most végre sikerült eljutnom…. Boldogan szórakozott itt a legkisebbtől kezdve a legnagyobbig mindenki. Nem is gondoltam volna, hogy az est, a buli, ha úgy tetszik, akkor a bál ilyen frenetikus hangulatban telik majd. 

Galéria: ITT (fotó: LŐVE)

Közélet:
ABOKOM   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.12. 16:48

 Játszóház 2011. november 3-án (csütörtökön) 14.00-17.00 óráig a Római Katolikus Plébánia Új Közösségi házában 


Programok:
Abony   
 0 Hozzászólás    

Dórika - 2011.10.05. 12:39

Szeptember 24-én Abonyban a Karitász csoport közreműködésével megünnepelték az Idősek Világnapját.  Egyik kedves Olvasónk rendelkezésünkre bocsátott egy rövid összefoglalót  és egy galériára való képet a nap eseményeiről.

A galéria ITT megtekinthető.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.05. 19:04

2011. szeptember 24-én 10 órakor. Szentmise, kultúrális műsor, ingyenes szállítási lehetőség.

Programok:
Abony   
Idősek   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.03. 13:29

A mai napon egy kedves levelet kaptam, melyet az alábbiakban osztok meg Önökkel. A lényeg, hogy Abonyban is megszállnak azok, akik Böjte Csaba gyermekmentő munkáját segítik egy páratlan kezdeményezéssel. A levéllel kapcsolatban természetesen felvettem a kapcsolatot Dr. Tóth Katalinnal, a helyi Karitász csoport vezetőjével és úgy tűnik, hogy lesz megoldás a kérésre. 

Íme a levél:

 Tisztelt Lőrinczy Veronika főszerkesztö Asszony!


Elolvasva Abony honlapjának köszöntö sorait még jobban 
felbátorodtunk, hogy megismertessük Önnel és a település lakóival kezdeményezésünket.
Kozma Zsolt vagyok, egy 440 km-es sétát tervezek Budapeströl Dévára, Böjte Csaba gyerekeihez. Bizonyára hallott már arról az odaadó és lelkes gyermekmentő munkáról, ami Erdélyben Déván és környékén folyik. Csaba testvér immár több, mint 2200 gyereknek teremt élhetöbb életet. Ehhez a folyamathoz szeretnénk hozzájárulni ezzel a sétával. Kérem olvassa el a részleteket a www.jamjam.hu/Deva.php oldalon. A séta augusztus 15-én indul Budapestről, második esténket Abonyban szeretnénk eltölteni. Amennyiben van rá mód, kérem segítsen nekünk, hogy kihez fordulhatunk, ha szállást keresünk. Mivel ez egy jótékony kezdeményezés, a gyaloglók mindegyike (4 fő) saját pénzből finanszírozza az útját és nincsenek nagy igények szállás terén, keressük a legolcsóbb, esetleg ingyenes megoldásokat. Akár egy iskolai tornateremben is szívesen eltöltjük azt az egy estét és éjszakát, hogy másnap újult erővel vághassunk neki a kezdeményezésünknek.

Közélet:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.26. 13:35

Galéria ITT található a balatoni táborról!

 Táborok a Karitász szervezésében

Az igen hosszúra nyúlt nyári szünidőnek legtöbbször a gyermekek örülnek. Kevésbé a szülők, akiknek a kisebb gyermekek nyári elhelyezéséről kell gondoskodniuk. Nem mindenki teheti meg, hogy több ezer forintos táborokba küldje el csemetéjét. Sőt vannak olyan szülők is, akik egyáltalán nem engedhetik ezt meg maguknak. E terhek enyhítésére szervezte meg a Karitász abonyi csoportja immár sokadszorra nyári táborait. Egy hetet töltött 45 gyermek Zánkán június 27 július 03-ig. Egy hétig Balatonszéplak-alsón táborozott 22 fő.

Kétszer egy hetes turnusban az abonyi Plébánián összesen 56 gyermeknek biztosítottunk ellátást és programokat.

 

A táborok résztvevőinek kiválasztásában segítségünkre voltak a védőnők, tanárok és tanító nénik. Minden táborra elmondható, hogy igyekeztünk olyan foglalkozásokat, programokat, kirándulásokat szervezni részükre, melyekre még nagyon sokáig fognak emlékezni.

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok