Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "András atya"
1

veroniq - 2013.02.26. 20:16

A mai napon az abonyi Inkubátor ház átadóján boldogan üdvözöltük egymást András atya esperes úrral, aki hosszú éveken át szolgálta az abonyi híveket és az egyházközséget. Napjainkban Máriabesnyőn él, elmondása szerint gyönyörű környezetben. Az itteniek meghívására érkezett Abonyba, a létesítmény avatására, hiszen az alapkő letételénél is ő segédkezett, akkor és most is ő adott áldást az Inkubátor házra. András atya szemmel láthatóan is remekül van, lényéből megnyugtató szeretet árad.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.03. 13:29

A mai napon egy kedves levelet kaptam, melyet az alábbiakban osztok meg Önökkel. A lényeg, hogy Abonyban is megszállnak azok, akik Böjte Csaba gyermekmentő munkáját segítik egy páratlan kezdeményezéssel. A levéllel kapcsolatban természetesen felvettem a kapcsolatot Dr. Tóth Katalinnal, a helyi Karitász csoport vezetőjével és úgy tűnik, hogy lesz megoldás a kérésre. 

Íme a levél:

 Tisztelt Lőrinczy Veronika főszerkesztö Asszony!


Elolvasva Abony honlapjának köszöntö sorait még jobban 
felbátorodtunk, hogy megismertessük Önnel és a település lakóival kezdeményezésünket.
Kozma Zsolt vagyok, egy 440 km-es sétát tervezek Budapeströl Dévára, Böjte Csaba gyerekeihez. Bizonyára hallott már arról az odaadó és lelkes gyermekmentő munkáról, ami Erdélyben Déván és környékén folyik. Csaba testvér immár több, mint 2200 gyereknek teremt élhetöbb életet. Ehhez a folyamathoz szeretnénk hozzájárulni ezzel a sétával. Kérem olvassa el a részleteket a www.jamjam.hu/Deva.php oldalon. A séta augusztus 15-én indul Budapestről, második esténket Abonyban szeretnénk eltölteni. Amennyiben van rá mód, kérem segítsen nekünk, hogy kihez fordulhatunk, ha szállást keresünk. Mivel ez egy jótékony kezdeményezés, a gyaloglók mindegyike (4 fő) saját pénzből finanszírozza az útját és nincsenek nagy igények szállás terén, keressük a legolcsóbb, esetleg ingyenes megoldásokat. Akár egy iskolai tornateremben is szívesen eltöltjük azt az egy estét és éjszakát, hogy másnap újult erővel vághassunk neki a kezdeményezésünknek.

Közélet:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.23. 11:03:14

   A képek megtekintéséhez kattintson ide!

Január 22-én a Szent Imre Közösségi Házban nagyszabású farsangi játszóházat szervezett a KARITÁSZ abonyi csoportja, mely alkalomból az épület benépesült kicsikkel és nagyokkal, akik felhőtlenül szórakoztak az impozáns környezetben. Díszeket, álarcokat készítettek és az egyik különteremben hatalmas játék folyt, amibe még András atya, esperes plébános is boldogan bekapcsolódott. A köztiszteletben álló idős pap fiatalokat meghazudtoló lendülettel játszott, a teremben lévők legnagyobb csodálatára, asztaliteniszezett. Még sok ilyen felhőtlen programot kívánunk a Katolikus Egyházközösség tagjainak!

 

 

LŐVE


      

Közélet:
 6 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok