Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Közösségi ház"
1

admin - 2012.06.20. 14:56

Dínómakett kiállítás június 26-án és 27-én 16 órától 20 óráig a Szent Imre Közösségi ház udvarán ismeretterjesztő előadással, vetítéssel egybekötve. Belépőjegy ára: 790 Ft Minden éreklődőt sok szeretettl várnak! 

Közélet:
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.19. 11:47

Nagy megtiszteltetés Abony egyik legszebb épületének tervezőjét. 2010. dec. 18-án, azaz egy évvel ezelőtt adták át és szentelték fel a Szent Imre Közösségi Házat, melyet a lakosság boldogan vett birtokba. 2011. dec. 2-án, a Megyenapon vehette át András atya esperes plébános és Horváth Zoltán tervező a Pest Megyei Önkormányzat díját. A megyei önkormányzat Pest Megye Építészeti Nívódíjban részesítette az épületet. Az oklevél a plébánián megtekinthető.

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.09. 13:49


Abony város hivatalos honlapján az ide átvett kép látható, melyen polgármesterünk vidáman mosolyog, mellette Horváth Zoltán tervező ül, akivel aláírták a közössági ház pályázathoz szükséges kiviteli tervek elkészítését tartalmazó szerződést. A dolog pikánsnak is nevezhető, hiszen a nívódíjas építész tervező és Romhányiné Dr. Balogh Edit között az egészségügyi centrum építésének apropójából késhegyre menő viták voltak. Balogh Edit próbált minden felelősséget áthárítani az egészségügyi centrumot is megtervező Horváth Zoltánra és majdnem per lett a dolog vége. A jelek szerint azonban megegyeztek, hiszen békésen üldögélnek egymás mellett. Ezek szerint a város érdekei nyilván előbbre valók a városvezetés számára, mint a személyes ambíciók. Reméljük így van és sok sikert a tervezéshez! LŐVE

 

 

www.abony.hu-n ez olvasható:

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.23. 11:03:14

   A képek megtekintéséhez kattintson ide!

Január 22-én a Szent Imre Közösségi Házban nagyszabású farsangi játszóházat szervezett a KARITÁSZ abonyi csoportja, mely alkalomból az épület benépesült kicsikkel és nagyokkal, akik felhőtlenül szórakoztak az impozáns környezetben. Díszeket, álarcokat készítettek és az egyik különteremben hatalmas játék folyt, amibe még András atya, esperes plébános is boldogan bekapcsolódott. A köztiszteletben álló idős pap fiatalokat meghazudtoló lendülettel játszott, a teremben lévők legnagyobb csodálatára, asztaliteniszezett. Még sok ilyen felhőtlen programot kívánunk a Katolikus Egyházközösség tagjainak!

 

 

LŐVE


      

Közélet:
 6 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok