Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7595, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Jászkarajenő"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.10.16. 07:59

Jászkarajenőn ismét Palya István független polgármester kapta a legtöbb voksot, immár harmadszor nyerve el választói bizalmát. 625 szavazatot szerzett, kihívója Gyurika András, a helyi polgárőrség elnöke független jelöltként összesen 195-öt. Nem szeretett volna váltást tehát a település, mely vélhetően a sok fejlesztésnek, folyamatos magújulásnak tudható be. Palya István egyáltalán nem megosztó személyiség, ezért remekül képes együtt dolgozni jobb és baloldali pártok tagjaival is a képviselő testületben, ha a falu érdekei ezt kívánják meg.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.09. 13:50

 

Október 2-án avatták fel papi áldás mellett hivatalosan a kívülről is szépen megújított községházát Jászkarajenőn. Az eseményen Földi László országgyűlési képviselő is részt vett, és elmondta, hogy az elmúlt négy éves ciklusban összesen 800 millió forintnyi fejlesztési pénz érkezett a településre. „ Minden pályázaton, amin csak lehetett, elindult Jászkarajenő, és meg is lett az eredménye, ez a polgármesternek, Palya Istvánnak és a helyi képviselő testületnek köszönhető.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.01. 09:27

Mosolygós, szép, napsütéses őszi időben avatták fel Jászkarajenő legújabb fejlesztésének eredményét. Nem csak a nap mosolygott ezen a délelőttön, hanem a kiváló munka végeztével a résztvevők is.

„ Négy- öt évvel ezelőtt még nem kellett törődnünk az ivóvizünk minőségével, hiszen a magyar szabványok szerint ez tökéletes volt. Az Európai Uniós paraméterek változásával egyre több fejlesztést kértek tőlünk a hatóságok, így két évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy ezeknek meg kell maradéktalanul és végérvényesen felelnünk, ezért pályázatot nyújtott be Jászkarajenő község az ivóvízminőség javítására. „- mondta el beszédében Palya István polgármester a karai ivóvízminőség javító projekt záró rendezvényén szeptember 25-én.

Képgaléria IDE kattintva, fptó: LŐVE

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.07. 18:38

Közel 700 millió forint jutott fejlesztésekre Jászkarajenőn az elmúlt években!.- Mint ahogyan korábbi lapszámunkban beszámoltunk róla, ünnepélyes keretek közt adták át a szépen kifestett, újjávarázsolt jászkarajenői művelődési házat, még az augusztus 20-i ünnep előtt, a karai búcsú alkalmából. Köszöntő beszédet mondott Földi László országgyűlési képviselő, és a település polgármestere Palya István is, akinek főbb gondolatait osztom meg Önökkel, ennek apropóján.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.30. 17:11

Ünnepélyes keretek közt díjazták a Faluszépítési verseny résztvevőit Jászkarajenőn. Ők azok, akik a megérdemelt jutalmakat átvehették. Képeinken az első három helyezett kertje látható. Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk nekik!


Helyezettek:


I. Tugyi János Hunyadi u. 41.
II. Nagy Ferenc Petőfi u. 70.
III. Cseh János Petőfi u. 37.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.15. 13:41

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.07. 10:17

Egy 49 éves férfi Jászkarajenőn vette el a sértett pénzét - Vádemelési javaslattal zárult az eljárás.- Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya R. József 49 éves mezőtúri lakos ellen. A rendőrségen egy abonyi férfi tett bejelentést, mely szerint 2014. június 8-án 18 óra 30 perc körüli időben ismeretlen tettes Jászkarajenőn bántalmazta. Elmondta azt is, hogy a helyi művelődési ház előtt ült egy padon, amikor az ismeretlen odalépett hozzá és cigit kért tőle. A sértett eleget tett a kérésnek, majd a 49 éves férfi belenyúlt a zsebébe, kivette a cigarettás dobozt és a sértett pénzét is.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.03. 11:23

 

 

Egy vaddisznó törte össze annak a jászkarajenői férfinak a teherautóját, aki június 18-án hajnalban ütötte el az útra futó jószágot Nagykőrös és Törtel között. A balesetet követően rendőri helyszínelésre volt szükség.
 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.23. 20:39

Június 21-én Jászkarajenőn Falunapot szerveztek, melyen a település apraja- nagyja megtalálhatta a neki való programot. A rendezvény kistérségi volt, hiszen a környező településekről számos labdarúgó csapat és kulturális programokkal fellépő civil szervezet érkezett. Képgaléria IDE kattintva, fotó: Lőrinczy Veronika

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.23. 16:30

A közelmúltban meglátogattam Antalné Petrovics Erikát, a jászkarajenői Széchenyi István Általános Iskola igazgatónőjét, aki igazi szeretettel mutatta be azt az intézményt, melynek élén már hosszú évek óta dolgozik. Sok kistérségi iskolában volt szerencsém már járni, ami a szeretetteljes légkört illeti, most sem kellett csalódnom. Erika, az igazgatónő büszkén meséli, hogy diákjaik idén nagyon jó felvételit írtak, és ennek köszönhető a tanulók több mint 90 %-át az első helyre vették fel. A gyerekek szerint idén a matek felvételi volt a nehezebb. A jó tanulók a ceglédi gimnáziumba mennek tovább, valamint a szolnoki Verseghy gimibe, és a Közgazdasági Szakközépiskolába. Ezek a népszerűbbek idén, de sokan szakmunkásképzőbe mennek, és piacképes szakmát tanulnak majd.

Oktatás:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok