Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Jászkarajenő"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.10.16. 07:59

Jászkarajenőn ismét Palya István független polgármester kapta a legtöbb voksot, immár harmadszor nyerve el választói bizalmát. 625 szavazatot szerzett, kihívója Gyurika András, a helyi polgárőrség elnöke független jelöltként összesen 195-öt. Nem szeretett volna váltást tehát a település, mely vélhetően a sok fejlesztésnek, folyamatos magújulásnak tudható be. Palya István egyáltalán nem megosztó személyiség, ezért remekül képes együtt dolgozni jobb és baloldali pártok tagjaival is a képviselő testületben, ha a falu érdekei ezt kívánják meg.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.09. 13:50

 

Október 2-án avatták fel papi áldás mellett hivatalosan a kívülről is szépen megújított községházát Jászkarajenőn. Az eseményen Földi László országgyűlési képviselő is részt vett, és elmondta, hogy az elmúlt négy éves ciklusban összesen 800 millió forintnyi fejlesztési pénz érkezett a településre. „ Minden pályázaton, amin csak lehetett, elindult Jászkarajenő, és meg is lett az eredménye, ez a polgármesternek, Palya Istvánnak és a helyi képviselő testületnek köszönhető.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.01. 09:27

Mosolygós, szép, napsütéses őszi időben avatták fel Jászkarajenő legújabb fejlesztésének eredményét. Nem csak a nap mosolygott ezen a délelőttön, hanem a kiváló munka végeztével a résztvevők is.

„ Négy- öt évvel ezelőtt még nem kellett törődnünk az ivóvizünk minőségével, hiszen a magyar szabványok szerint ez tökéletes volt. Az Európai Uniós paraméterek változásával egyre több fejlesztést kértek tőlünk a hatóságok, így két évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy ezeknek meg kell maradéktalanul és végérvényesen felelnünk, ezért pályázatot nyújtott be Jászkarajenő község az ivóvízminőség javítására. „- mondta el beszédében Palya István polgármester a karai ivóvízminőség javító projekt záró rendezvényén szeptember 25-én.

Képgaléria IDE kattintva, fptó: LŐVE

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.07. 18:38

Közel 700 millió forint jutott fejlesztésekre Jászkarajenőn az elmúlt években!.- Mint ahogyan korábbi lapszámunkban beszámoltunk róla, ünnepélyes keretek közt adták át a szépen kifestett, újjávarázsolt jászkarajenői művelődési házat, még az augusztus 20-i ünnep előtt, a karai búcsú alkalmából. Köszöntő beszédet mondott Földi László országgyűlési képviselő, és a település polgármestere Palya István is, akinek főbb gondolatait osztom meg Önökkel, ennek apropóján.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.30. 17:11

Ünnepélyes keretek közt díjazták a Faluszépítési verseny résztvevőit Jászkarajenőn. Ők azok, akik a megérdemelt jutalmakat átvehették. Képeinken az első három helyezett kertje látható. Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk nekik!


Helyezettek:


I. Tugyi János Hunyadi u. 41.
II. Nagy Ferenc Petőfi u. 70.
III. Cseh János Petőfi u. 37.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.15. 13:41

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.07. 10:17

Egy 49 éves férfi Jászkarajenőn vette el a sértett pénzét - Vádemelési javaslattal zárult az eljárás.- Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya R. József 49 éves mezőtúri lakos ellen. A rendőrségen egy abonyi férfi tett bejelentést, mely szerint 2014. június 8-án 18 óra 30 perc körüli időben ismeretlen tettes Jászkarajenőn bántalmazta. Elmondta azt is, hogy a helyi művelődési ház előtt ült egy padon, amikor az ismeretlen odalépett hozzá és cigit kért tőle. A sértett eleget tett a kérésnek, majd a 49 éves férfi belenyúlt a zsebébe, kivette a cigarettás dobozt és a sértett pénzét is.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.03. 11:23

 

 

Egy vaddisznó törte össze annak a jászkarajenői férfinak a teherautóját, aki június 18-án hajnalban ütötte el az útra futó jószágot Nagykőrös és Törtel között. A balesetet követően rendőri helyszínelésre volt szükség.
 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.23. 20:39

Június 21-én Jászkarajenőn Falunapot szerveztek, melyen a település apraja- nagyja megtalálhatta a neki való programot. A rendezvény kistérségi volt, hiszen a környező településekről számos labdarúgó csapat és kulturális programokkal fellépő civil szervezet érkezett. Képgaléria IDE kattintva, fotó: Lőrinczy Veronika

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.23. 16:30

A közelmúltban meglátogattam Antalné Petrovics Erikát, a jászkarajenői Széchenyi István Általános Iskola igazgatónőjét, aki igazi szeretettel mutatta be azt az intézményt, melynek élén már hosszú évek óta dolgozik. Sok kistérségi iskolában volt szerencsém már járni, ami a szeretetteljes légkört illeti, most sem kellett csalódnom. Erika, az igazgatónő büszkén meséli, hogy diákjaik idén nagyon jó felvételit írtak, és ennek köszönhető a tanulók több mint 90 %-át az első helyre vették fel. A gyerekek szerint idén a matek felvételi volt a nehezebb. A jó tanulók a ceglédi gimnáziumba mennek tovább, valamint a szolnoki Verseghy gimibe, és a Közgazdasági Szakközépiskolába. Ezek a népszerűbbek idén, de sokan szakmunkásképzőbe mennek, és piacképes szakmát tanulnak majd.

Oktatás:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok