Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Jászkarajenő"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.10.17. 11:13

 

Jópár hete kezdődött, de még mindig tart a fűszerpaprika-szüret a községben. Palya István polgármester elmondta, a négy hektáron termelt zöldséget addig szedik, amíg nem csípi meg őket a fagy, várhatóan még két hétig. A paprikákat három hétig hálókban szárítják, majd megőrlik. A településvezető elmondta, pályázati pénzből már megvásárolták a szükséges őrlőgépeket, ezeket a jövő héten telepítik a településközponti telephelyre, melyet most alakítanak ki és bővítenek.

 

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.05. 18:14

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.29. 18:31

 

Tisztelt Szerkesztőség!Az alábbi eseményről szeretném Önöket tájékoztatni:


Egy mezőgazdasági gép munkavégzés közben egy jelöletlen húszmilliméteres gázvezetékbe vágott, amiből szivárogni kezdett a gáz csütörtök kora délutáni órában Jászkarajenő külterületén. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.28. 20:12

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.07. 14:30

 

Fából készült melléképület és a benne tárolt szalma égett kedd délután Jászkarajenőn, a Táncsics Mihály utcában. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el, egyben akadályozták meg a lángok továbbterjedését.
Foto: PMKI Cegléd HTP

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.30. 13:46

 

Az esetről tegnap beszámoltunk, most a hivatalos hír következik, képekkel a Katasztrófavédelemtől. Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy hatvan négyzetméteres lakóházként használt melléképület kedd délután Jászkarajenőn, a Széchenyi utcában. A tüzet a ceglédi és a szolnoki hivatásos tűzoltók közös erővel, több oldalról, három vízsugár segítségével oltották el, illetve az oltás közben egy gázpalackot is kihoztak az égő épületből.

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.29. 17:53

 

Ma, a kora délutáni órákban borzalmas tűzeset történt Jászkarajenőn, ahol egy háromgyermekes, gyermekeit egyedül nevelő anyuka háza teljesen kiégett. Lapinformációink szerint szinte semmijük sem maradt ép,a  tűzoltók a tüzet eloltották, de a ház lakhatatlanná vált. Az anyagi kár tetemes, személyi sérülés nem történt. A tűz oka egyelőre ismeretlen, valószínű, hogy elektromos zárlat okozta a tragédiát.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.02.12. 09:08

 

A Ceglédi Járásbíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.  Zsarolás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya R. József 32 éves jászkarajenői lakos ellen.  A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. december 29. és 2016. január 16. közötti időben a szomszédjában lakó idős férfi telkének a kerítését kibontotta, majd a drótfonatot és a földbe ásott betonoszlopokat eltulajdonította. A telken lévő melléképületről hullámpalát és tetőléceket bontott le, a tárolóból pedig tűzifát vitt el.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.09.24. 12:36

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.27. 16:12

 

Egy személyautó egy traktorral ütközött össze Pest megyében, a Kőröstetétlen és Jászkarajenő közötti útszakaszon, az autóból egy személyt a ceglédi hivatásos tűzoltók feszítő-vágó segítségével szabadítottak ki. A járművet áramtalanították. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az útszakaszt lezárták, a térség mellékútjain kellett kerülni.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 5-ös választókerületben?
   
 Molnár Gábor József VFE 
 Mészáros László János Független 
 Vincze Antal Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok