Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "EU"
<< Előző123Következő >>

veroniq - 2012.07.04. 18:49

Az Európai Unió figyelmeztette a magyar kormányt. E miatt meg kell szüntetnünk a pálinka jövedéki adó mentességét és be kell tiltanunk a tojótyúkok hagyományos ketrecben történő tartását, valamint a környezetvédelmi hatástanulmányokra vonatkozó rendelkezéseken is változtatnunk kell. Ez sokaknak nem tetszik, így a JOBBIK is tiltakozott ellene.

Gazdaság:
EU   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.28. 09:36

"Pozítív ajánlás"- fogalmazott röviden a Beneš-dekrétumok kapcsán benyújtott petíció kapcsán Bagó Zoltán fideszes európai parlamenti képviselő az EP Petíciós Bizottságának tegnapi ülését követően. Mint ismeretes, az év elején két magánszemély: Juhász Imre, a Független Rendészeti Panasztestület elnöke, valamint Hahn-Seidl Alida, a németországi Hunnia Baráti Kör képviselője petíciót nyújtott be a Benes-dekrétumok ügyében az Európai Parlament illetékes bizottságához.

Közélet:
EU   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.26. 18:29

110

Politika:
EU   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.26. 18:23

A tőlünk sokkal jobb gazdasági helyzetben lévő osztrákok is rájöttek, hogy addig nem lehetséges a fejlődés, illetve minden téren csak hanyatlás várható, amíg az ország tagja az Európai Uniónak! Génmanipulált, rossz minőségű termések, bűnözés, kiszolgáltatottság jár minden Eu-s országnak. Az Európai Unióból való kilépésről szóló népszavazás megindoklása:

Külvilág:
EU   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.13. 17:04

Fónagy János államtitkár egy hete még cáfolta, hogy baj lenne, de ezzel szemben döntöttek az uniós pénzügyminiszterek: jövő évtől felfüggesztik hazánk kohéziós támogatásának közel egyharmadát. Ezt viszont júniusban hatályon kívül helyezhetik, ha az Orbán-kormány teljesíti az Európai Bizottság elvárásait. Csak bízni lehet abban, hogy a folyamatban lévő fejlesztéseket ez nem érinti.

Politika:
EU   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.05. 17:24

Egy elképszető video felvétel arról, hogy hogyan dobják ki a riportereket az EU székházából. A riportban elhangzik, hogy mennyit keresnek, kiderül, hogy többet, mint a német kancellár. Sokan csak bemennek, regisztrálnak, hogy felvehessék a pénzt és utána hazamennek bőröndjeikkel..... Nézzék meg, én majdnem leestem a székről.... Beküldő: Gandalf - Ha nagyban néznéd a videot, kattints a címre!

Közélet:
Abony   
EU   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.03. 10:29

Bagó Zoltán FIDESZ-es EP képviselő sajtóközleménye: Az Európai Parlament mai plenáris ülésén a képviselők nagy többséggel megszavazták "A sport európai dimenziójáról" szóló jelentést. Bagó Zoltán fideszes EP-képviselő hozzászólásában üdvözölte, hogy a 2014 és 2020 közötti időszakra vonatkozó támogatási programban a sport már új támogatási területként jelenik meg.

Sport:
EU   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.31. 12:54

Részletek egy interjúból, mely a Magyar Demokrata című lapban jelent meg, a riportalany Bagó Zoltán FIDESZ-es EU képviselő. A cikket maga az érintett küldte el nekem, melyet most közzéteszek. "Utálom az összeesküvéselméleteket, de lassan már nekem is az az érzésem, hogy valami általam sem ismert bennfentes csoport a hivatalos intézmények feje felett dönt a legfontosabb kérdésekben. Erre gondolok a lopakodó föderalizmus kifejezéssel. A pénzvilág ötödik hatalmi ágként kezd viselkedni."

Közélet:
FIDESZ   
EU   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.31. 11:35

Az itt látható képet kedves Olvasónk küldte el szerkesztőségünk címére, melyet most boldogan közzéteszek. Ezek szerint még nem vagyunk a legalján, igaz letojtak már minket rendesen, de vannak akik nálunk is letojtabb helyzetben vannak. Talán jó lenne szárnyra kelni, akkor tgalán kevésbé érintene bennünket mindez. Hogy megértsd, kattints a címre!

Nyehehe:
EU   
 1 Hozzászólás    

tyb - 2012.01.18. 17:11

 

 

Most zajlik a HÍR TV által élőben közvetített Eu parlamenti vita, az Orbán-kormány drasztikus és sokak által kimondottan, a demokrácia eltiprására (is) irányuló intézkedéseivel kapcsolatban.

Politika:
FIDESZ   
EU   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok