Mi Abonyunk - Előtérbe kerül a sport
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.02.03. 10:29

Bagó Zoltán FIDESZ-es EP képviselő sajtóközleménye: Az Európai Parlament mai plenáris ülésén a képviselők nagy többséggel megszavazták "A sport európai dimenziójáról" szóló jelentést. Bagó Zoltán fideszes EP-képviselő hozzászólásában üdvözölte, hogy a 2014 és 2020 közötti időszakra vonatkozó támogatási programban a sport már új támogatási területként jelenik meg.


Az Európai Parlament jelentése a sport európai dimenziójáról a 2011. január 18-án elfogadott, "A sport európai dimenziójának fejlesztése” című bizottsági közleményre adott válasz. E dokumentum elsőként határozza meg a EB elképzeléseit egy uniós szintű fellépésről a Lisszaboni Szerződésben megjelenő sport területét érintően.


A jelentés támogatja a sport területét érintő uniós fellépéseket, miközben tiszteletben tartja a szubszidiaritás elvét a sport társadalmi szerepének, az egészséges életmód, illetve a dopping és az erőszak elleni küzdelem elősegítésében. A dokumentumban megjelenik "jó kormányzás a sportban", mely a decemberi informális sportminiszteri találkozó egyik témája volt; emellett kimondja többek között azt is, hogy a sportolók önkéntes alapon viselhetik mezükön az európai zászlót.


Bagó Zoltán néppárti politikus hozzászólásában üdvözölte, hogy a 2014 és 2020 közötti időszakra vonatkozó Erasmus Mindenkinek Program a sportot új támogatási területként vonja be (háttér: ezt maga a magyar néppárti képviselő kezdeményezte korábban). Emlékeztetett, hogy az új programban a sport támogatására javasolt akciók összhangban állnak a magyar elnökség alatt elfogadott EU Sport Munkatervvel. A jelentéssel kapcsolatban megjegyezte, hogy az új keretprogram alapján támogathatóvá vált a sportolók mobilitásának elősegítése is. Végül felhívta a figyelmet arra, hogy a sport egészségmegőrző szerepét hangsúlyozó jelentés éppen az aktív időskor európai évének kezdetén került megszavazásra.

 

Brüsszel, 2012. február 2.
 

Sport:
EU   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

A mai napon a szenior labdarúgóké volt a főszerep Abonyban

Fitten, egészségesen!

Tárt kapus program

Tárt kapus program a Fergeteg Triatlonnal!

Gyere Te is tritalonozni!

Futókör átadó

Télen is tárt kapus programok

Gyere te is tiratlonozni!

Geyre, szeretettel várunk tárt kapus programjainkra!

Gyere, mozogj velünk!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok