Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Útépítés"
12Következő >>

veroniq - 2020.07.01. 18:34

 

Sajtótájékoztatót tartottak az Abony és Cegléd között épülő M4-es gyorsforgalmi út aktuális munkálatairól, melyet a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. beruházásában a Duna Aszfalt Kft. kivitelez mintegy 26,3 milliárd forintból a 73+235-ös, illetve a 90+859-es kilométerszelvények között. A munkálatok gyakorlatilag befejeződtek a teljes szakaszon, a műszaki átadás-átvételi eljárást a tegnapi napon lezárták, jelenleg a forgalomba helyezési eljárás zajlik.

Közélet:
Macska   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2020.01.07. 10:14

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) rendelete alapján módosult a díjköteles úthálózat összetétele Magyarországon.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2019.11.18. 12:18

Több mint 66 ezer személysérüléses baleset történt 2015 és 2018 között, ez az előző négyéves - 2010-től 2014-ig - terjedő időszakhoz képest 6 százalékos növekedést jelent, de 10 százalékkal elmarad a 2007 és 2010 közötti eredménytől a hivatalos adatok szerint.


Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.01. 12:04

 

Lakossági fórumot tartott az M4-es utat építő Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIP) és a Colas Hungária Zrt. az Albertirsa-Cegléd közötti szakasz kivitelezési munkáival kapcsolatosan. A művelődési házban február 28-án tartott fórumon elhangzott: a régészeti feltárás befejeződött, az építkezés áprilisban kezdődik meg a földmunkákkal és a ceglédi szakasz várhatóan 2018 őszére fog befejeződni, míg a teljes út átadását 2019 szeptemberére tervezik.  A fórumon Tüske Tamás NIP projectvezető bemutatta a beruházást, mely két szakaszban, egyrészt Üllőtől Albertirsáig, másrészt onnan Ceglédig történik. 

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.28. 18:36

 

Az M0-stól Ceglédig autóút épül, valószínűleg Abonytól Fegyvernekig is.
Az M4-es gyorsforgalmi út M0-s és Cegléd, valamint a Cegléd és Szolnok közötti szakaszain heteken belül elindul az építkezés – mondta Bene Ildikó fideszes országgyűlési képviselő. Ez a beruházás a tervek szerint 2018 utolsó negyedévében ér véget. Autóútnak megfelelően építik, nem lesznek szintbeli csomópontok.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.09. 21:41

Olvasónk: Vigyázzatok!! Abony Cegléd között a Cegléd felé vezető sávban a 28 - as km tábla előtt pár méterrel iszonyatosan veszélyes gödör képződött és életveszélyes helyzetet idézhet elő!! Köszönjük Közútkezelő!!!!! 

Citrom-díj:
 2 Hozzászólás    

admin - 2015.06.10. 10:12

 

Kedves Olvasónk bosszankodva küldte számunkra a képet, amin a kapubejárójuk látható, ami egy kisebb tóvá alakult a tegnapi esőzés után. Látszik a képeken, hogy nem csak ez a hiba van, hogy a bejáróba folyik a víz, hanem az út burkolatán megáll a víz, ami azt jelenti, hogy pár hónap, de az első fagyos tél után már elég szépen ki fog kátyúsodni. Az utakra több év garanciát vállalt a kivitelező a képek alapján pedig lesz gondja vele. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.06.10. 06:48

 

Kedves Olvasónk küldte nekünk az alábbi két képet, amit az Október 6 utcában sikerült lencsevégre kapnia. A tegnapi esőzés után közel 1 órával is áll a víz a nemrégiben felújított úton. A padka olyan magas, no, nem rögtön az útburkolat mellett mert azt egy 30 cm-es szélességben „megcsinálták” de utána az árokig, hogy a víz nem tud lefolyni. A másik probléma, hogy a Hársfa utca és az Október 6 utca sarkánál nem lehet a járdán közlekedni, hiszen a járdára van hányva egy jókora kupac törmelék még a tavalyi legelső gléderezésből. Persze az ember megérti, ha nem viszik el, mert már van rajta 1 méteres dudva, és nem igazán észrevehető, csak annak, akik szeretné használni a járdát… 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.06.02. 17:18

Már az időpont is bizarr volt. Ma délelőtt 11-re hirdettek az utakkal kapcsolatban lakossági fórumot. Aki dolgozik, nyilván nem vett ki szabadnapot. Így aztán nem csoda, hogy alig voltak, annak ellenére, hogy az útfelújítások minősége kedélyborzoló.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.28. 13:20

 

Rovatunk támogatója a Janik Autósiskola - Kedves Olvasónk küldte az alábbi képeket, amiket a Mátyás király úton készített. Nappal még aránylag, előjelzés nélkül is kivehető az, hogy két helyen is egymástól mintegy 20 méter távolságra keresztbe vágták az utat. Ezt nem jelzi előre semmi tábla, pár darab aszfaltdarabot tettek a metszés vonalába és az út két szélén felhalmozott törmelékekbe egy-egy faágat állítottak. Szürkületben és esti fényviszonyok között elég nehézkes észrevenni.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok