Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8056, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Politikai hirdetés"
<< Előző12

veroniq - 2014.04.04. 10:55

Dr. Horváth Melinda az Élőlánc Magyarországért Pest megye 12.vk. jelöltje -  Horváth Melinda vagyok, orvos, pszichiáter. A férjem pedagógus, a nagykőrösi főiskola elindítója volt. Hosszabb ideig itt, majd a gyermekvédelemben dolgozott. Nagycsaládosok vagyunk, négy már felnőtt fiunk van és egy fél éves unokánk. Szolnokon nőttem fel, apám abonyi származású. 1990 után családommal több évig Nagykőrösön laktunk, 2000-től Cegléden élünk. A környékbeli kifejezéssel "gyüttmentek" vagyunk, valójában ide települtek. A ceglédi a pszichiátriai gondozóban és a családsegítő központban is dolgozom. Jól ismerem a környéken élő emberek társadalmi problémákkal összefüggő gondjait. Szegénység munkanélküliség, eladósodás, alacsony és sokszor ki nem fizetett munkabérek, megalázás, hosszú munkaidő, ingázás,diszkrimináció, atomizált vagy szétzilált családok, közösségek, egymás támogatásának hiánya, bizalmatlanság, félelem. 

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.25. 18:25

Tisztelt 12. választókerületi lakosok!  Kovács László vagyok, a Haza Nem Eladó Mozgalom Párt Pest megyei 12. OEVK országgyűlési képviselőjelöltje. 1993 óta élek Abonyban. Gépészmérnök a szakmám. A MÁV Zrt.-nél dolgozom 1992-óta. Végigjártam a szakmai ranglétrátt...

Politika:
Blogok   
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok