Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Földi László"
<< Előző1234

veroniq - 2014.03.28. 10:05

Abony Város képviselő testülete a tegnapi napon, azaz március 27-én tartotta rendes ülését. Erre az alkalomra érkezett a városba Földi László, a FIDESZ- KDNP országgyűlési képvselője, aki nem a Holt tengeri tekercseket adta át a település polgármesterének, Balogh Editnek, hanem egy olyan tanusítványt hozott magával, mely hivatalosan tartalmazza, hogy a kormányzat elengedte a város tetemes adósságállományát. Az abonyi képviselő testületi ülésen a tanusítvány átvételét követően Balogh Edit megragadta a szót és hatalmas " kampánydumát " nyomott le a TV nagy nyilvánossága előtt, úgy gondolva, hogy neki még jobban jár az ingyenkreklám. 

 12 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.20. 21:31

Március 20-án ünnepélyes átadó formájában avatták fel az INNOVEN Kft telephelyén azt a beruházást, melyet az elmúlt időszakban hajtottak végre az abonyi családi vállalkozás által üzemeltetett napközi konyhában. 

Gazdaság:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.17. 14:20

Programok:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.04. 06:53

Dél Pest megyében, Cegléden és környékén sok jó minőségű termálvízzel rendelkező település van. Ezek közül Cegléden, vagy Tápiószentmártonban már komoly fürdő épült a termálvízre, és a fürdőztetésnek részévé vált az egészségturizmus is. Nagyon szeretnénk, ha Dél Pest megye egyik kitörési pontja lehetne ez a turisztikai fejlesztési rendszer - mondta Földi László, országgyűlési képviselő december 2-án a Parlamentben az azonnali kérdések során.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.21. 14:41

Napokon belül eldőlhet, hogy a kormány mekkora összeget biztosít a kórházak adósságrendezésére - tudta meg a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, mielőtt megszületett volna az erre szánt összeg kiosztásának végleges koncepciója, alapos felmérés történt, amely során kikérték a helyi képviselők véleményét, és megnézték, mely kórházak vannak leginkább bajban. Az adósságrendezésre szánt összeg kiosztása a június 30-i állomány alapján történik, s az intézmények különböző mértékű konszolidációra számíthatnak.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.16. 09:29

Vagyis Földi László így ősszel mindenhonnan „ kinő „. Nincs olyan kistérségi rendezvény, ahol ne lenne jelen: abonyi útátadó, kocséri ovis szülinap, karai projektnyitó, törteli szüret. Mindenhol találkoztam vele a héten, és meg is jegyeztem neki, hogy szinte már elegem van belőle. Valami azt súgja, hogy még vasárnap sem lesz tőle nyugtom, amikor egy ceglédi rendezvényre leszek hivatalos.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.21. 11:37

Az elmúlt hosszú hét végén Kocséron szombaton rendezték meg a Hagyományőrző Falunapot, mely rendezvényen adták át hivatalosan a szépen felújított községházát, a korszerűsített tornacsarnokot és az új energiatakarékos fűtési rendszert. Ezeket a beruházásokat a település pályázati forrásból, önerő biztosítása mellett végezte el. Kocsér polgármestere, Bodnár András büszkén mutatta be a nagyközönségnek és a meghívott vendégeknek az új vagy újjávarázsolt létesítményeket. Képgaléria IDE kattintva megtekinthető

Közélet:
Kocsér   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.24. 12:59

Továbbra is lesz Cegléden Bursa ösztöndíj - ülésezett a testület- Továbbra is Koglerné Hernádi Ágnes vezeti a művelődési központot, mobil vécéket helyeznek ki két játszótérre, és informatikatörténeti kiállítást létesítenek a Bem utcában. Júniustól a hétfő helyett a szerda lesz a hosszú nap a polgármesteri hivatalban, jövőre pedig az ivóvíz- és csatornaszolgáltatást a Duna Menti Regionális Vízmű veheti át. Ülésezett a képviselő-testület.

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok