Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 1.

Címke: "Földi László"
<< Előző1234Következő >>

veroniq - 2017.05.17. 11:07

 

„A nemzeti konzultáció nem politika, hanem sorskérdés”
Kovács Zoltán kormányszóvivő volt Cegléd vendége

A kormánynak szüksége van a magyar állampolgárok széles tömegeinek támogatására ahhoz, hogy megvédje Magyarországot a veszélyes migránsok betelepítésétől, a külföldi érdekeket szolgáló álcivil szervezetek ármánykodásaitól és a rezsicsökkentés eltörlésétől - mondta a kormányszóvivő Cegléden.

 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.08. 21:12

 

A Lőrincz testvérek ismételten a maximumot nyújtották, és most a korrekt bíráskodásnak köszönhetően ennek meg is lett az eredménye. A második magyar aranyérmet az újvidéki Európa-bajnokságon Lőrincz Viktor szállította.

 

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.04.29. 15:36

Végre elindultak az építési munkálatok az M4 gyorsforgalmi út Üllő-Cegléd közötti szakaszán. Az út 2019 őszére két szakaszban készül el: Üllő és Albertirsa, valamint Albertirsa-Cegléd között, amelyet később autópályává lehet fejleszteni.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.16. 14:44

 

Földi László országgyűlési képviselő írja: Ma délelőtt egy fantasztikus új élménnyel gazdagodtam. A Toldy kórházban olvastam mesét a beteg gyerekeknek. Hihetetlen milyen erő és energia van ezekben a lurkókban. Kívánok nekik ezúton is mihamarabbi gyógyulást! Remélem sikerült örömöt varázsolnom így Karácsonyra!

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.29. 19:46

Földi László országgyűlési képviselő is részt vett a legutóbbi képviselő- testületi ülésen Abonyban, és szót is kapott. Nem csak szót kapott, de cikket is írtak arról, hogy mit mondott ( végre ) .... Íme: Földi László elmondta, a 4-es főút átépítés nélkül gátja a térség fejlődésének. Az Üllő-Cegléd közötti új M4-es autóút építése 2017 elején kezdődhet meg, a Cegléd-Abony, Abony-Fegyvernek közötti autóút 2019-2020 körül épülhet meg, mellyel a teherforgalom is gyorsabbá válik, és megnőhet a befektetői kedv ezen a területen. 

Politika:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.27. 10:20

 

Földi László országgyűlési képviselő a népszavazásról - Abony kormánypárti képviselője szerint Magyarország komoly veszélyben van, ezért október másodikán mindenkinek el kell mennie szavazni, és nemmel kell válaszolnia a feltett kérdésre. Földi László lapunknak elmondta: Európa összeomlik, ha megszállják a muszlimok.

Brüsszel továbbra is a magyar emberek megkérdezése nélkül akar veszélyes idegeneket betelepíteni hozzánk, ide, Abonyba is, ráadásul úgy, hogy ezeknek a bevándorlóknak nekünk kell segélyt, lakást, munkát adnunk. Úgyhogy a népszavazásnak csak most van igazán értelme. Amennyire nem egyértelmű Brüsszel, annyira egyértelműen kell nekünk nemet mondani a diktátumukra. Elég volt egy Trianon, nem kérünk többet.

- Ezervalahány migráns beköltöztetése Trianon lenne?

Politika:
 12 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.20. 20:31

 

Az országos portálok most Földi László országgyűlési képviselőt pellengérezik ki azért, mert összesen 1,6 millió forintért rendelkezik különféle mobil számítógépes eszközökkel, drága laptopokkal. Nos, nálam nem csapta ki a biztosítékot ez a tény, sőt az sem, hogy mik szerepelnek a vagyonnyilatkozatában. A már fiatalnak nem nevezhető, évek óta az országos politikában ténykedő képviselő, aki nem mellesleg hosszú éveken át Cegléd polgármestere is volt, nem nevezhető dúsgazdagnak. Legalábbi vagyonnyilatkozata alapján tuti nem. Elég nagy baj lenne, ha semmije sem lenne ennyi év után. Akinek haovány fogalma is van az országgyűlés képviselői munkáról, tudhatná, hogy az adott személy nem magányos farkas, vannak közvetlen munkatársai.

 

Politika:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.13. 14:56

 

Az Országgyűlés megkezdte a 2017-es költségvetésről szóló törvényjavaslat vitáját. Földi László, Cegléd, Nagykőrös, Abony és környéke KDNP-s országgyűlési képviselője a témáról tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: a jövő évi büdzsé az adócsökkentés és az otthonteremtés költségvetése lesz, amely megalapozhat egy felívelő korszaknak.

 

Politika:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2016.02.16. 15:15

 

A közigazgatási rezsicsökkentésről és a 2017-es Arany János-emlékévről beszélt Cegléd, Nagykőrös és környéke Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselője február 15-én, az Országgyűlés tavaszi ülésszakának első napján.  Földi László a bürokráciacsökkentésről szóló interpellációjában elmondta: január elsején lépett életbe az a törvénymódosítás, amelynek köszönhetően a hivatali ügyintézés egyszerűbb és olcsóbb lett. Egyebek mellett ingyenessé vált az erkölcsi bizonyítvány, a személyi igazolvány, a lakcímkártya, a mozgáskorlátozott-igazolvány és a gépjárművezetői engedély kiállítása - ismertette a kormánypárti politikus.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.10.27. 20:47

 

Abony: 2015. november 25. szerda 17:00-18:00 - Abonyi Polgármesteri Hivatal (Abony, Kossuth Lajos tér 1. - Kistárgyaló 2. emelet)

Minden érdeklődőt szeretettel vár!

Politika:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok