Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Zöld válasz"
<< Előző123

veroniq - 2011.04.26. 20:44:04

Az alábbi cikket a www.zoldvalasz.hu ajánlotta szerkesztőségünk figyelmébe:

 

Tisztelt Semjén úr!

Szeretnénk felszólítani, hogy soha többé ne nyilatkozzon a teljes vadász társadalom nevében úgy, hogy sem közvélemény kutatás, sem érdekegyeztetés nem volt! Mi, becsületes magyar vadászok nem szeretnénk részt venni az önök által annyira preferált és a külföldi vadászok által oly kedves, védett állatok tömegmészárlásában. Nagyon visszás ha egy vadász dönt arról, hogy mely fajok legyenek vadászhatók és melyek nem. Ennek eldöntésére megvannak a megfelelő szakemberek a természetvédelem területén, inkább rájuk kellene hallgatni.

Közélet:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.07. 13:22:33

A Kárpát-medencében található szelídgesztenyések természeti, tájképi adottságaik, kultúrtörténeti jelentőségük alapján jelentős értéket képviselnek. A szelídgesztenyéhez kötődő gazdálkodás nagy hagyományokkal rendelkezik. A táji adottságokhoz illeszkedő, tradicionális tudáson alapuló gazdálkodás szoros kapcsolatot alakított ki a növények, az állatok és az ember között, összefüggő rendszert alkot. A szelídgesztenyések évszázadok óta kiemelt jelentőségűek az élőhelyük kultúrtájjellegének kialakításában, ember és táj harmonikus kapcsolatában.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.05. 14:39:13

 

A Holcim Zrt. által tervezett cementcsomagoló-üzem elleni tiltakozás. Korábbi cikkeinkben már beszámoltunk a beruházás környezetet és a lakosságot veszélyeztető hatásairól, a dabasi polgároktiltakozó akciójáról, és a városvezetők mindezt elutasító álláspontjáról.

 

Tegnap Újhartyán polgármestere, Schulcz József jelenlétében lezajló lakossági fórumon közel 70-en vettek részt és óriási felháborodást váltott ki a befektető terve. Felhatalmazták a polgármestert, hogy minden lehetséges eszközt vessen be a Holcim üzeme ellen és a lakosok aláírásukkal is támogatják vezetőjüket. Sajnos igaznak bizonyult az a szóbeszéd, amely szerint megfenyegették a polgármester: amennyiben fellép az üzem ellen annak a település fogja kárát látni. Nem hangzottak el nevek, de nem nehéz elképzelni kik lehettek a telefon másik oldalán.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok