Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Ügyész"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.01.19. 09:49

 

A Budaörsi Járási Ügyészség indítványt tett hét személy: két nő és öt férfi előzetes  letartóztatására, akik Érden kábítószer kereskedéssel foglalkoztak. Felnőtteknek és
gyermekeknek „kristályt” és „biofüvet” árultak.  A bűnügy gyanúsítottjai két nő és öt férfi Érden élnek. Hárman közülük egy család tagjai. A  család fiú tagja kábítószert szerzett be. Az extasyt, valamint a „kristály” és „biofű” néven  ismert kábítószert szüleivel és ismerőseivel 2015 és 2016 folyamán naponta árulta a környékben élő felnőtteknek és gyermekeknek. A „biofüvet 1.500,- forint/gramm, a „kristályt” 3.000.- forint/gramm áron adták.

 

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.13. 10:39

 

A Pest Megyei Főügyészség indítványozta annak az érdi nőnek az előzetes  letartóztatását, aki 2015 év végén megölte és azóta rejtegette újszülött gyermekét.
A bűnügy gyanúsítottja, egy érdi asszony 2015-ben teherbe esett, ám terhességét eltitkolta a  családja előtt. Orvosnál sem járt.  2015 év végén leánygyermeket szült egyedül. Amikor a csecsemő felsírt, a nő megfojtotta az újszülöttet. Ezután becsomagolta a kis holttestet és azt egy táskába tette, majd a házuk különböző pontjain rejtegette.

 

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.16. 15:09

 

Előzetes letartóztatásba helyezték a Kun-Mediátor Kft. csalás miatt keresett, Belize-ben elfogott vezetőjét pénteken Szolnokon. A bíróság döntése nem jogerős. Papp Judit, a Szolnoki Törvényszék sajtószóvivője a döntést követő sajtótájékoztatón elmondta: a Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását. Ennek indoka, hogy a gyanúsított a nyomozó hatóság elől már korábban megszökött, külföldre távozott és csak nemzetközi elfogatóparancs alapján sikerült kézre keríteni. 

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.12. 10:36

 A Budaörsi Járási Ügyészség rablás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat három férfival szemben, akik koruk vagy betegségük miatt védtelen embereket raboltak,  fosztottak ki és loptak meg Érden.  A bűnügy vádlottjai, három érdi fiatalember 2014 folyamán elhatározták, hogy azzal  szereznek pénzt, hogy látásból ismert, vagy ismeretlen idősebb, vagy gyengébb fizikumú  emberektől pénzt, értékes tárgyakat szereznek meg, akár erőszak útján. Kitervelték és
megbeszélték az ötletük megvalósításának mozzanatait.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.18. 18:01

 

A Monori Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt két napon belül állította bíróság elé azt a férfit, aki leköpött és bántalmazott egy kalauznőt a Budapest Monor között közlekedő vonaton. A bíróság jogerősen két és fél év börtönre ítélte a vádlottat. A bűnügy gyanúsítottja, egy monori férfi 2016 novemberében Budapesten a Nyugati pályaudvaron felszállt a Monorra közlekedő vonatra, de nem váltott jegyet. A vonaton a kalauznő, a bűnügy sértettje kezelni szerette volna a férfi menetjegyét. Erre a gyanúsított hőbörgött, hangosan szidta a kalauzt. A sértett felszólította a férfit arra, hogy a következő megállónál szálljon le a vonatról.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.16. 10:14

 

A Ceglédi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban lopás bűntette miatt állította bíróság  elé azt a férfit, aki a börtönből kapott szabadságáról nem tért vissza, hanem betöréses  lopásokat követett el Cegléden. A bíróság 3 év 4 hónap fegyházra ítélte a vádlottat.  A bűnügy gyanúsítottja Kecskeméten a bv. intézetben töltötte büntetését. Jutalomként 2016  augusztusában 5 nap eltávozást kapott, azonban az 5 nap elteltével nem tért vissza a bv intézetbe, megszökött.

 

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.15. 09:24

 

A Pest Megyei Főügyészség indítványt tett annak a férfinak az előzetes letartóztatására,  aki Maglódon agyonverte az élettársát, majd rázárta a bérelt lakásuk ajtaját. A sértettre  közel egy hónap elteltével találtak rá.  A bűnügy gyanúsítottja, egy budapesti férfi 2011 tavas zán ismerkedett meg az ügy  sértettjével. Élettársak lettek, Maglódra költöztek albérletbe. Anyagi természetű és féltékenységből fakadó vitáik voltak, amelyek kiabálásba, verekedésbe torkolltak.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.29. 16:21

 

Fegyverek egy garázs rejtekén - fotókkal -  A Nagykátai Járási Ügyészség lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki 15 fegyvert és csaknem 2000 lőszert tartott engedély  nélkül Nagykátán a garázsában.  A bűnügy vádlottja, egy nagykátai férfi korábban biztonsági őrként dolgozott. Hosszú idő óta szenvedélye volt a fegyverek, lőszerek, fegyver-fődarabok gyűjtése, ápolása, átalakítgatása.

 

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.16. 12:39

 

 

A Budakörnyéki Járási Ügyészség indítványozta annak a férfinak az előzetes  letartóztatását, aki részegen egy babakocsit toló nőt gázolt el és hagyott sorsára
Szentendrén.  A bűnügy gyanúsítottja, egy fiatal férfi 2016. október 13-án estefelé ittasan vezetett  Szentendre utcáin. A Kálvária úton haladt, amikor a részegségből eredő figyelmetlensége  miatt áttért a haladási iránya szerinti bal oldalra. Nem vette észre és a gépkocsi elejével  hátulról nekiütközött egy, az úton babakocsit toló nőnek.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.13. 17:00

 

 A Dunakeszi Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat  azzal a férfival szemben, aki internetes oldalakon női neveken hirdette a nem létező  áruját. 77 embert tévesztett és károsított meg.  A bűnügy vádlottja, egy fővárosi férfi 2014-ben női neveket használva regisztrált az internet  hirdető oldalain. Apróhirdetéseiben olyan dolgokat kínált eladásra, amelyeket esélye sem volt beszerezni, csak a képeiket töltötte le és illusztrálta velük a hirdetéseket.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok