Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7064, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Ügyész"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.10.16. 12:39

 

 

A Budakörnyéki Járási Ügyészség indítványozta annak a férfinak az előzetes  letartóztatását, aki részegen egy babakocsit toló nőt gázolt el és hagyott sorsára
Szentendrén.  A bűnügy gyanúsítottja, egy fiatal férfi 2016. október 13-án estefelé ittasan vezetett  Szentendre utcáin. A Kálvária úton haladt, amikor a részegségből eredő figyelmetlensége  miatt áttért a haladási iránya szerinti bal oldalra. Nem vette észre és a gépkocsi elejével  hátulról nekiütközött egy, az úton babakocsit toló nőnek.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.13. 17:00

 

 A Dunakeszi Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat  azzal a férfival szemben, aki internetes oldalakon női neveken hirdette a nem létező  áruját. 77 embert tévesztett és károsított meg.  A bűnügy vádlottja, egy fővárosi férfi 2014-ben női neveket használva regisztrált az internet  hirdető oldalain. Apróhirdetéseiben olyan dolgokat kínált eladásra, amelyeket esélye sem volt beszerezni, csak a képeiket töltötte le és illusztrálta velük a hirdetéseket.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.30. 15:22

 

Mai ügyészségi közlemény: A Ceglédi Járási Ügyészség indítványt tett annak a nőnek az előzetes letartóztatására,  aki az abonyi polgármesteri hivatal dolgozójaként 3 év alatt több mint 20 millió forintot utalt az önkormányzat pénzéből a saját számlájára. A bűnügy gyanúsítottja, egy fiatal nő az abonyi polgármesteri hivatalban dolgozott. Feladatai közé tartozott az önkormányzat közüzemi számláinak rendezésével kapcsolatos teendők ellátása.

 

Közbiztonság:
Ügyész   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.29. 16:23

 

A Ceglédi Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett csalás vétsége miatt emelt azzal a  nővel szemben, aki üres webáruházában hirdetett termékei árát elkérte, de egyetlen  vevőnek sem küldte el, 120 embert károsítva meg ezzel.  A bűnügy vádlottjának, egy fiatal budapesti nőnek 2014-ben nem volt munkája, keresete.
Ezért elhatározta, hogy internetes webáruházat hoz létre, ahol márkás órákat, ékszereket, ruhát, gyógyászati segédeszközöket kínál. A webshopot nevesebb internetes áruházak oldalain is hirdette.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.29. 16:12

Ma este a TV 2 Tények című műsorában is szerepelni fog az abonyi ügy.... Nézzéek meg, érdemes lesz. Lapunk kérdésére a következő tájékoztatást adta a Pest Megyei Főügyészség sajtósa, Dr. Gyugyi Csilla:

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.25. 22:08

 

4 év 8 hónap letöltendő börtön lett a viccnek szánt bombariadóból  A Monori Járási Ügyészség a köznyugalmat súlyosan megzavaró közveszéllyel
fenyegetés bűntette miatt állította bíróság elé azt a férfit, aki két napja a Monori  Járásbíróság felrobbantásával fenyegetőzött. A bíróság 4 év 8 hónap börtönre ítélte a
férfit.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.23. 10:03

 

A Gödöllői Járási Ügyészség zaklatás vétsége miatt emelt vádat azzal a nővel szemben,  aki levélben, e-mail útján, közösségi oldalon több száz üzenettel próbált egy színésszel  megismerkedni.  A bűnügy vádlottja, egy fiatal nő 2014 tavaszán egy internetes oldalon felfigyelt egy fővárosi  színészre. Szerette volna közelebbről megismerni, ezért rendszeresen megjelent azokon a  színházi előadásokon és rendezvényeken, ahol a színész fellépett. Internetes oldalakon
nyomon követte a pályafutását és rövidesen beleszeretett. Elhatározta, hogy személyesen is  megismerkedik vele.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.21. 20:47

Kép: facebook

Hét év börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla szerdán azt az abonyi férfit, aki társaival 2014-ben több dohányboltot is kifosztott, az egyik helyen pedig életveszélyesen megsebesítette az őt tetten érő embert. A táblabíróság életveszélyt okozó testi sértés és üzletszerűen elkövetett lopás bűntettében, valamint lopás vétségében mondta ki bűnösnek a vádlottat. Az ítélet jogerős.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.09. 14:02

 

Két kisgyermekét sanyargatta egy farmosi férfi -  A Nagykátai Járási Ügyészség kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat  azzal a férfival szemben, aki kisgyermekeit bántalmazta, dolgoztatta Farmoson. A bűnügy vádlottja, egy férfi 2011 júliusától egyedül nevelte két kisgyermekét a Pest megyei Farmoson. A férfi alkalmi munkát csak időnként vállalt, így a család bevétele csekély volt.

 

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.05. 19:48

 

A Pest Megyei Főügyészség emberölés bűntette indult bűnügyben indítványozta annak a  férfinak az előzetes letartóztatását, aki szállásadóját a fejére mért ütésekkel ölte meg  Örkényben. A bűnügy gyanúsítottja, egy férfi albérletben lakott a nála idősebb sértettnél Örkényben. 2016. szeptember 2-án éjszaka az ittas gyanúsított átment a sértett férfi lakrészébe. Ott az  ágyban fekvő férfira támadt, fejét bántalmazta. A sértett a fejére mért ütések következtében életét vesztette.

 

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok