Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7980, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Ügyész"
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.08.11. 11:32

 

A Budakörnyéki Járási Ügyészség jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntette miatt  emelt vádat azzal a nővel szemben, aki a piliscsabai posta pénztárosaként 11 millió  forintot vett magához jogosulatlanul.  A bűnügy vádlottja egy piliscsabai posta pénztárosaként dolgozott. Feladatai közé tartozott többek között a nagyobb összegű készpénzfizetési tranzakciók bonyolítása, készpénzváltással kapcsolatos teendők ellátása.

 


2015 szeptemberében a napi zárást követően egyedül maradt a postahivatalban. Ekkor a
pénztárban található készpénzmaradványból több mint 11 millió forintot elvett, és azt magával
vitte, eltulajdonította.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.09. 10:48

 

Vádat emeltek egy nő ellen, aki még 2014 decemberében előzés közben szemből ütközött egy szirénázó tűzoltóautóval, amelyben a tűzoltók is megsérültek.
Vádat emelt a Budakörnyéki Járási Ügyészség közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt egy nő ellen, aki előzés közben nem vett észre két, vele szemben megkülönböztető jelzéssel haladó tűzoltóautót és nekikütközött a 4-es úton 2014 decemberében - közölte a Pest megyei főügyész kedden az MTI-vel.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.22. 19:52

 

Vádemelés a Hungária Értékpapír Zrt. működését érintő bűnügyben.  A Pest Megyei Főügyészség a Nemzeti Nyomozó Iroda gyors és eredményes  nyomozásának befejezését követően különösen jelentős kárt okozó csalás bűntette és  más bűncselekmények miatt emelt vádat a ceglédi székhelyű befektetési és értékpapír
kereskedelemmel foglalkozó cég tulajdonosaival, vezető és más alkalmazottaival szemben. A hat vádlott közül hárman bűnszervezet tagjaként követték el a
bűncselekményeket.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.23. 13:05

 

A Pest Megyei Főügyészség tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelemére  elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki egy  bálamadzaggal akarta megfojtani az unokáját.  A bűnügy vádlottja, egy nyugdíjas férfi Tápióságon élt, ahol feleségével három éves unokájukat
nevelték. A férfi naponta több liter sört ivott meg, mellette gyógyszereket is szedett. Ittasan  gyakran veszekedett a feleségével.

 

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.13. 18:37

 

A Pest Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt  emelt vádat azzal a férfival szemben, aki egy féltékenységi vita hevében élettársát ölte meg  a Pest megyei Apajon.  A bűnügy sértettje egy apaji asszony, akinek élettársa emberölés bűntette miatt 2015 áprilisában  előzetes letartóztatásba került. A sértett ezt követően ismerkedett meg, és lett élettársa a bűnügy  vádlottjának.  Sem a férfinak, sem a nőnek nem volt állandó munkája. Mindketten naponta italoztak. Ilyenkor  gyakran összevesztek, vitáik féltékenységből eredtek. A veszekedések gyakran a vádlott részéről  tettlegességig fajultak.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.01. 20:41

 

A Dunakeszi Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett, nagyobb kárt okozó csalás  bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat egy nővel és hat férfival szemben, akik  üdülési jog értékesítése ürügyén csaltak ki pénzt több mint 230 embertől.  A százhalombattai és budapesti vádlottak 2012 és 2013 augusztusa közötti időben cégük  nevében előbb telefonon, majd személyesen az ország számtalan pontján élő, olyan embereket  kerestek meg, akiknek üdülési joguk volt. A vádlottak telefonon, a cég irodájában vagy  különböző szállodákban szervezett találkozókon színlelt ajánlatot tettek arra, hogy értékesítik az üdülési jogokat.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.23. 16:45

 

A Pest Megyei Főügyészség indítványára előzetes letartóztatásba került az a mentőápoló,  aki vizsgálat ürügyén jutott be egy idős váci házaspár otthonába, ahol bántalmazta,  majd kirabolta a sértetteket.  A bűnügy gyanúsítottja  mentőápolóként dolgozik. 2016. május 18-án délelőtt piros színű  mentős ruházatban azzal ment be egy igen idős házaspár házába Vácott, hogy meg szeretné  vizsgálni őket. Megmérte a sértettek vérnyomását, majd berángatta őket a hálószobába.

 

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.18. 19:13

 

A Budaörsi Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt  gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt férfit, aki megrúgta és megharapta az őt  ellátó mentősöket Érden.  A bűnügy vádlottja, egy érdi férfi 2016 januárjában az utcájában részegen rosszul lett, ezért  egy arra járó értesítette a mentőket.
A hívásra érkező mentősök a férfit a mentőkocsiba segítették és megkezdték az ellátását A  vádlott azonban szitkozódni kezdett és egyre agresszívebben viselkedett. Amikor a mentőápoló és a mentőautó vezetője megpróbálták a székbe leültetni őt, a vádlott egyik mentőst megrúgta, másikuk ujját pedig megharapta.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.13. 16:25

 

A Szentendrei Járási Ügyészség rablás bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat  azzal a pomázi férfival szemben, aki 2010-ben kirabolt és megerőszakolt egy idős  csobánkai asszonyt.  A bűnügy vádlottja 2010 júniusában az éjszakai órákban egy nyitva hagyott ablakon bement  egy igen idős asszony házába Csobánkán. A néni felébredt a zajra, mire a férfi a földre lökte őt és pénzt követelt tőle.

 

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.26. 10:33

 

Jóvátételi munka a grafitiért.  A Budaörsi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a fiatal férfit,  aki részegen egy családi ház kerítését firkálta össze. A férfit 40 óra jóvátételi munkára  ítélték.  A fiatal budapesti férfi 2016 márciusában egy hajnalon Budaörsön járt. Kinézett magának egy  családi házat, amelynek 3 méter magas, színesre vakolt téglakerítése volt. Festékszórókat vett  elő és a falra falfirkát készített HAIR felirattal és különböző motívumokkal.
A gyanúsítottat a helyszín környékén járőröző rendőrök tetten érték, majd előállították.

 

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok