Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7065, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Ügyész"
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.05.13. 16:25

 

A Szentendrei Járási Ügyészség rablás bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat  azzal a pomázi férfival szemben, aki 2010-ben kirabolt és megerőszakolt egy idős  csobánkai asszonyt.  A bűnügy vádlottja 2010 júniusában az éjszakai órákban egy nyitva hagyott ablakon bement  egy igen idős asszony házába Csobánkán. A néni felébredt a zajra, mire a férfi a földre lökte őt és pénzt követelt tőle.

 

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.26. 10:33

 

Jóvátételi munka a grafitiért.  A Budaörsi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a fiatal férfit,  aki részegen egy családi ház kerítését firkálta össze. A férfit 40 óra jóvátételi munkára  ítélték.  A fiatal budapesti férfi 2016 márciusában egy hajnalon Budaörsön járt. Kinézett magának egy  családi házat, amelynek 3 méter magas, színesre vakolt téglakerítése volt. Festékszórókat vett  elő és a falra falfirkát készített HAIR felirattal és különböző motívumokkal.
A gyanúsítottat a helyszín környékén járőröző rendőrök tetten érték, majd előállították.

 

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.21. 18:58

 

A Budaörsi Járási Ügyészség gyorsított eljárásának eredményeként 2 év, négy évre  felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a férfi, aki egy törökbálinti raktárban
lőfegyvert, lőszert és kézigránátokat tartott.  A bűnügy gyanúsítottja, egy budaörsi férfi 2016. év elején egy törökbálinti ipartelep  raktárában egy számzáras táskát helyezett el, amelyben két kézigránátot, egy duplacsövű,  átalakított, lerövidített csövű és tusú vadászpuskát és vadásztöltényeket rejtett el.

 

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.20. 14:31

 

A Szentendrei Járási Ügyészség indítványt tett annak a férfinak az előzetes letartóztatására, aki illegálisan tartott lőfegyverével gyakorlatozott, amikor véletlenül átlőtte egy  családi ház falát Szigetmonostoron.  2016 áprilisában az esti órákban egy szigetmonostori családi házban nagy csattanásra lettek figyelmesek. A ház lakói észrevettek egy lyukat a könnyűszerkezetes épület falán, majd azt látták, hogy egy kesztyű az előszoba fogasáról a fürdőszobába repült.

 

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.05. 17:05

 

A Ceglédi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt egy napon belül bíróság elé állította, a  Ceglédi Járásbíróság pedig börtönbüntetésre ítélte azt a férfit, aki kerékpárt lopott egy  abonyi bolt elől.  A bűnügy vádlottja, egy ceglédi férfi 2016. április 01-jén hajnali 2 óra körül Abonyban az Újszászi úti élelmiszerbolt előtt meglátott egy kerékpárt, amiről lefeszítette a lakatot. Felszállt  a biciklire és elhajtott vele.

 

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.25. 19:59

 

A Monori Járási Ügyészség közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt emelt vádat azzal a  férfival szemben, aki a Monori Járásbíróság felrobbantásával fenyegetőzött.
A bűnügy vádlottja, egy vecsési férfi ellen a Monori Járásbíróságon volt folyamatban  büntetőeljárás.  A férfi több esetben nem jelent meg a tárgyaláson. 2015 márciusában egy tárgyalást bombariadó miatt nem lehetett megtartani.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.22. 19:27

 

A Monori Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett vesztegetés bűntette miatt emelt  vádat azzal a férfival szemben, aki egy takarékszövetkezet által nyújtott hitel
folyósítását attól tette függővé, hogy a hitelt igénylők a hitel bizonyos százalékát  visszafizessék neki.  A bűnügy vádlottja egy takarékszövetkezet budapesti igazgatóságán olyan munkakört töltött  be, amelyben lehetősége volt arra, hogy takarékszövetkezethez benyújtott hitelkérelmekről  döntést hozó bizottságot meggyőzze a kérelem elfogadásáról vagy elutasításáról.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.21. 19:58

 

Eredményes a Pest megyei ügyészségek munkája.  Az elmúlt év tevékenységét értékelték a Pest Megyei Főügyészségen.  A Pest Megyei Főügyészségen 2016. március 11-én szervezett értekezleten a 2015-ös  esztendő tevékenységét értékelték. Az értekezleten dr. Lajtár István, a legfőbb ügyész közjogi  helyettese is részt vett.
Dr. Szabó Ferenc főügyész beszámolója szerint Pest megye ügyészei hatékonyan és  eredményesen látják el feladataikat. A tetemes számú ügy feldolgozása során a kollégák a  törvény szerinti ügyintézési határidőket tartják. Kiemelt figyelmet fordítanak a büntetőeljárást  gyorsító intézmények: bíróság elé állítás, tárgyalás mellőzés, közvetítői eljárás alkalmazására.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.07. 16:09

 

A Monori Járási Ügyészség jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki egy gyömrői idősek
otthonában néhány lakó pénzét – több, mint 70 millió forintot – elsikkasztotta.  A bűnügy egyik vádlottja egy gyömrői idősek otthonában vezetői feladatokat látott el.
Elhatározta, hogy a munkabérén kívül úgy fog pénzhez jutni, hogy az otthon lakóinak bankszámlájáról a saját bankszámlájára utal pénzt.

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.05. 19:57

 

A Budakörnyéki Járási Ügyészség indítványt tett két férfi előzetes letartóztatására, akik  az M7 autópályán és az M0 autóúton átívelő felüljárókról köveket dobáltak, cementes  zsákot hajítottak az arra közlekedő járművekre.A bűnügy gyanúsítottjai elhatározták, hogy tréfából járműveket fognak megdobálni. Ezért köveket gyűjtöttek, amiket maguknál tartottak, vagy egyikük személygépkocsijában tároltak. 2016 februárjában ezzel a gépkocsival haladtak Érden, a Velencei úton, amikor az egyik férfi

Közbiztonság:
Ügyész   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok