Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MAGYAR"
<< Előző12

veroniq - 2012.03.22. 12:54

Az elmúlt hetekben több, szomszédos államban tavaly tartott népszavazás eredmények kerül napvilágra. Szlovákiában a magát magyar nemzetiségűnek valló lakosság száma tíz év alatt 520.528-ról 458.467-re csökkent 62.061 fővel. Arányában 9,7 %-ról 8,5 %-ra. Romániában 194 ezer fővel csökkent a 2002-es népszámláláshoz képest a magyarok száma. 

Külvilág:
MAGYAR   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.14. 21:01

Ceglédről és környékéről vásárolják fel a tejet. - a www.veddamagyart.info cikke következik- Gyakori téma manapság Magyarországon a tej alacsony felvásárlási és a külföldi tulajdonban lévő üzletláncok polcain található import tej százegynéhány forintos ára. A Csikós úr gazdaságában eltöltött néhány óra azonban rávilágított egy fontos dologra: az igazi vitaminokban gazdag, valóban tej ízű fehér nedűt ennyiért nem lehet elő állítani és akkor még a szállításról nem is beszéltünk. Ha nagyban szeretnéd nézni a Videot, katt a címre!

Egészségünk:
MAGYAR   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.18. 15:23

Kedves Olvasónk küldte el nekünk ezt a betiltott reklámfilmet, mely a nagy video megosztó portálokon azért magtalálható. Nézzék, hallgassák... Ez egyszerűen elképszető és felháborító. Sajnos. A magyar áruk hányatott sorsáról van szó a filmben. Ha nagyban szeretnéd látni, kattints a címre!

Gazdaság:
MAGYAR   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.04. 16:45

Érdekes egy nép vagyunk, mi, magyarok. Mintha soha semmi nem lenne elég jó nekünk, minden örömben próbáljuk megtalálni azt, ami miatt kesereghetünk egy kicsit. Nem kellene másként megpróbálni?

Mai posztom apropója a pénteken lejátszott Magyarország-Svédország Eb-selejtező focimeccs, melyen a magyar válogatott a rendes játékidő utolsó percében lőtt góllal, kihagyott 11-es és svéd egyenlítés után, láthatóan kifáradva 2-1-re megvert valódi tétmérkőzésen egy nála jóval esélyesebbnek tartott válogatottat.

(Mielőtt folytatnám, kérem a foci iránt nem érdeklődő olvasókat is, ne meneküljenek el, nem mérkőzéselemzés következik!)

A fentiekből magyar csapatsportágakra (tisztelet a kivételnek, elsősorban a vízilabdázóknak) csak a következők nem érvényesek: nem szoktunk az utolsó percben lőtt góllal nyerni (kivételek persze vannak, de nem jellemző); a fáradtságból adódóan inkább mi szoktunk (volt) az utolsó percben kikapni; kihagyott 11-es után nem tudjuk magunkat lelkileg összeszedni; valódi tétmeccsen (azaz nem az utolsó fordulóban, amikor már minden eldőlt) jó másfél évtizede nem vertünk meg nálunk jobb együttest. Hirtelen csak ennyi.

Közélet:
Abony   
Foci   
MAGYAR   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.22. 12:51

 

Hazánk lélekszáma évről - évre csökken, ezt tudjuk sajnos. Ebben számos tényező közrejátszik, de attól a tény tény marad: fogyunk.

Íme a pontos adatok:

Mintegy 24 ezer 500-zal csökkent a népességszám Magyarországon 2011 első félévében - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn az MTI-vel. A közlemény szerint idén az első félévben 41 ezer 586 gyermek született, 8 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban, a halálozások száma 66 ezer 34 volt, ami 1,6 százalékos emelkedést jelent a 2010. január-júniusi időszakhoz képest.  A természetes fogyás 24 ezer 448 fő volt, 4 ezer 663-mal több az egy évvel korábbinál. A nemzetközi vándorlás figyelembevételével becsült népességszám az időszak végén 9 millió 968 ezer volt.

Közélet:
MAGYAR   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.15. 14:15:24

32

Különvélemény:
MAGYAR   
 7 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 6-os választókerületben?
   
 Gulykáné Gál Erzsébet Függyetlen 
 Juhász Petra Fidesz- KDNP 
 Krupincza János VFE 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok