Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "vonat"
12Következő >>

veroniq - 2017.02.18. 12:16

 

Késések várhatók a Budapest-Szeged és a Budapest-Cegléd-Debrecen vonalon is.


Halálra gázolt egy embert Pilisnél a Szegedre tartó Hirös Intercity szombaton - tájékoztatott a Mávinform és a katasztrófavédelem.

Közbiztonság:
vonat   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.09. 13:17

 

Több vasútvonalon nőtt a menetidő, a szerdai vihar következményeként egész nap jelentős fennakadások várhatók a budapesti elővárosi forgalomban - tájékoztatta a Mávinform az MTI-t. A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon utazóknak a korábbi 30-40 perc helyett 40-60 perces késésekkel kell számolniuk. A nagykátai és a sülysápi elővárosi vonatok nem közlekednek. A zónázó vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak, de csak Kőbánya-felsőig vagy Rákosig járnak.

Közélet:
vonat   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.15. 08:41

A kora reggeli órákban halálos gázolás történt a ceglédi vonalon, írja az inforadio.hu.

 

"A Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon 4 óra 24 perckor Üllő és Monor között a Szolnokról a Nyugati pályaudvarra közlekedő személyvonat egy ismeretlen személyt halálra gázolt.  

A rendőrségi helyszínelés idejére le kellett zárni a vágányt a közlekedés elől.

A másik vágányon váltakozó irányban a biztonsági előírások betartásával tudnak közlekedni a szerelvények. Az erre közlekedő vonatok utasai 20-25 perc késére számítsanak a reggeli órákban."

Közélet:
vonat   
MÁV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.29. 16:24

 

A MÁV Zrt weboldalán, az elvira.hu-n olvasható, hogy új, átmeneti menetrend lép érvénybe Október 5-től 11-ig, mely jelentős változásokat von maga után. Ugyan az oldal csak a fent említett időpotban ír változást, azonban aki hetente több alkalommal is utazik, annak szembe tűnhet, hogy már a napokban megváltozott a menetrend, ezért mindenki figyelmét felhívom, hogy utazás előtt mindenképpen ellenőrizze le a a tervezett vonat indulásának időpontját, mielőtt kellemetlen meglepetésben lenne része.

Utazás:
vonat   
MÁV   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.04. 15:06

Vonatbaleset történt tegnap délután Karcagon, tudósított minket S.Tóth Anikó, Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

"Motorvonattal ütközött egy mezőgazdasági jármű szerdán délután Karcagnál. A balesetben ketten sérültek meg. A Tiszafüredről Karcagra tartó motorvonat a Liget úti vasúti átjáróban ütközött össze a mezőgazdasági jármű pótkocsijával, fel is borította azt. A napraforgót szállító pótkocsinak akkora erővel ütközött neki a mozdony, hogy ki is siklott. A vonaton összesen öten utaztak, a mozdonyvezetőt kórházba vitték, a másik sérültet a helyszínen látták el a mentők. A helyszínre a karcagi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az utasokról a vasúttársaság gondoskodott, valamennyiüket Karcagra szállították. A mezőgazdasági vontatót és a pótkocsit levontaták a pályáról, és a motorvonat visszahelyezését is segítették a tűzoltók. A kiömlött nagy mennyiségű terményt a tulajdonos távolította el, így este tíz órára a forgami akadály is megszűnt. A vasúti forgalomban nem volt fennakadás, mivel az utolsó napi járattal történt a baleset.

Közélet:
Baleset   
vonat   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.22. 09:02

Budapest–Szolnok–Debrecen és a Budapest–Cegléd–Szeged vasútvonalon átlagosan 20-25 perces késések várhatóak, mert Monor és Pilis között egy személyvonat ismeretlen személyt gázolt. A menetrendszerinti közlekedés várhatóan csak délután állhat helyre.

Külvilág:
vonat   
késés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.25. 15:07:37

Mint tudjuk, sajnos nem leányálom a MÁV vonatain az utazás. Ennek ellenére számos fejlesztést hajtottak végre. Most a legújabb az, hogy hangosbeszélőn több nyelven fognak tájékoztatást adni a vonat aktuális helyzetéről. Ezt a cikket külön ajánlom naponta vonattal közlekedő kedves olvasóink figyelmébe, különös tekintettel Süllőre... Reméljük beszámol majd nekünk arról, hogy mit tud ez az új szolgáltatás! Íme a hivatalos írás minderről:

A MÁV-START Zrt. május végére a Budapest-Cegléd vonalon menet közbeni GPS alapú pontos helymeghatározást tesz elérhetővé az utasok számára. A cég MTI-hez eljutatott közleménye szerint újabb jelentős állomásához érkezett a budapesti elővárosi vonalakon az utasok menet közbeni tájékoztatásának fejlesztése. Az idei tavasztól - az eddigi motorvonatokon felül - további napi 280 közlekedő vonaton hallhatják az utazók az információkat a vonat aktuális helyzetéről és a következő megállásról. A gépi hangosbeszélőn keresztül hallható információkat a Budapest-Cegléd vonalon is hallhatják az utasok.

Közélet:
vonat   
 6 Hozzászólás    

Dórika - 2011.04.13. 11:14:28

FRISS: A Budapest–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vasútvonalon átlagosan 10-15 perces késések várhatóak, mert Téglás megállóhely közelében egy ismeretlen személy a tehervonat elé lépett és életét vesztette. A balesetet követő rendőrségi helyszínelés végéig – várhatóan 13 óráig – az említett szakaszon csak egy vágányon közlekednek a vonatok.

 

Átlagosan 20-30 perccel hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok a a Budapest–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vasútvonalon, mert biztosítóberendezési hiba zavarja a közlekedést Karcag és Püspökladány, valamint Püspökladány és Kaba állomások között.

Külvilág:
késés   
vonat   
 4 Hozzászólás    

matek - 2011.03.22. 16:22:47

Kedves olvasónk küldött nagyon szép képeket a vasútról. Nem nálunk készültek - sajnos - lehet irigykedni. Én pedig megtoldottam további négy mappányi képpel. A mappák a galéria elején vannak, kilépni belőlük és egy másik mappa képeit megnézni a címsor bal oldalán található, felfelé mutató nyíllal (egy szinttel feljebb). Galéria megtekintése.

Külvilág:
vonat   
 2 Hozzászólás    

Dórika - 2011.02.14. 15:21:55

Új hasznos információ bitrokába jutotam nem rég, gondoltam megosztom a lap olvasóival.

Az alábbi linken  percenként frissülő adatokkal nyomon követhető a magyarországi vasúti közlekedés.

Közélet:
vonat   
késés   
Kánaán   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok