Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nyársapát"
<< Előző1234

veroniq - 2012.05.05. 17:02

Nyársapát polgármestere, Kis Miklós adott lapunknak exkluzív interjút egy olvasói levél kapcsán. Kiderült, hogy a falu első embere már nem bírta tovább egy Ceglédről Nyársapátra betelepült testvérpár, pontosabban két család ténykedését és végső megoldásként a ceglédi vajdához fordult. 

Közbiztonság:
 13 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.19. 13:14

A lakosság nagy- nagy örömére elmaradt a törvényi változások miatt az úgynevezett szocpol projekt, melynek keretében telkeket osztogattak volna, hogy családokat telepítsenek be erre a településrészre. Mindezt egy vállalkozó intézte volna. Mint ahogyan képeink is mutatják, a telkek már közművesítve vannak. Olvasónk küldte el nekünk ezeket a fényképeket. Nyársapáton egyébként nagy baj van, mert két Ceglédről betelepült roma család keseríti meg a békés lakosság mindennapjait.

Külvilág:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.04. 17:56:49

 Befejeződött Nyársapáton a szilárdhulladék-lerakó telep rekultivációja

 

2011. február 3-án került sor a település szilárdhulladék-lerakó rekultivált telepének hivatalos átadására.

Kis Miklós Nyársapát község polgármesterének köszöntője és Földi László országgyűlési képviselő beszéde után az ünnepélyes szalagátvágás következett.

A rendezvényt ezután az Erdei Ferenc Általános Iskola tanulóinak zenés és prózai műsora követte. A meghívottak a Szarka Mihály Művelődési és Szabadidőközpontban tekintették meg a színvonalas műsort, amely után a rendezvény állófogadással zárult.

 

A hulladéklerakó telep rekultivációja 3 hónap alatt készült el. A kivitelezési munkákat a Vízner és Társa Kft 2010. novemberében kezdte el a korábbi sertésfeldolgozó telepen. A terület füvesítésére tavasszal fog sor kerülni.  A tervezési munkákat a budapesti TRISCHLER Hungária végezte el, a közreműködő szervezet pedig a Pro Regio Nonprofit Kft volt.

A projekt közel

Külvilág:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.28. 09:33:48

A képen az abonyi származású ceglédi polgármester, FIDESZ-es országgyűlési képviselő, kistérségi társulási elnök, Földi László látható, amint éppen kőműves munkát végez. Nos, a kép tegnap, január vége felé készült. A nagy hidegben igazán nem dolgoztak. Vagyis mégis. Nyársapáton a csatornaberuházás nyitórendezvényén sikerült lencsevégre kapnom a jó humorú Földit. Éppen az alapkövet teszik le és betonoznak. A közel fél milliárdos beruházáshoz sok sikert a kistérség településének, Nyársapátnak! Csak halkan jegyzem meg, hogy mind a pályázatíró cég, mind a projektmenedzsment abonyi. Sőt, hab a tortán, hogy a kivitelező, mely céget a közbeszerzési eljárás után kiválasztottak, szintén városunk egyik vállalkozója, abonyi. Sajnos itt helyben nem igazán rúgnak labdába a helybéliek.

 

LŐVE

 

Nagyításhoz kattints a képre!

Külvilág:
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok