Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nyársapát"
<< Előző1234Következő >>

veroniq - 2013.07.29. 16:16

MEGHÍVÓ- A IV. Kistérségi Gokart Kupa 2013. kerül megrendezésre a Bognár Gokart Parkban Nyársapáton a felnőttek részére 2013. szeptember 1-jén vasárnap. Az alábbi kategóriákban várjuk a felnőttek nevezését: I. kategória 65 kg-ig- II. kategória 65-75 kg-ig- III. kategória 75-85 kg-ig- IV. kategória 85-95 kg-ig- V. kategória 95 kg felett - VI. kategória felnőtt nők- Nevezési határidő: 2013. augusztus 30. (péntek).

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.16. 19:12

Két kisgyermeket hagyott hátra az a nyársapáti fiatalasszony, Mónika, aki idén augusztusban ünnepelte volna születésnapját, szám szerint a 38.- at, 1975-ben született. Otthon volt az egész család mikor történt a sajnálatos esemény. Csupán annyi történt informátorunk szerint, hogy nekiesett az ajtónak, és életét vesztette. A mentők sem tudták már visszahozni szerettei számára, pedig ők mindent megtettek ennek érdekében, hiszen iderendelték a helikoptert is, hátha sikerül megmenteni a fiatalasszony életét. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.23. 16:54

Kedves Olvasónk írja: A napokban beszélgettem az egyik jó ismerősömmel (jócskán elmúlt hetven) és szörnyűbbnél szörnyűbb dolgokat mesélt, mi folyik itt (is) a faluban. Nála "pecáznak" a roma gyerekek... De szó szerint! Damilra fűznek föl kukorica szemeket, majd belógatják a kerítésen a tyúkokhoz, amit azok bekapkodnak... utána már csak ki kell rántani az udvarból és máris meg van az ebédrevaló... Nem tippet akartunk adni!

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.20. 21:14

Öt tanyát villamosítottak Nyársapát külterületén, a napelemes áramellátó rendszert pénteken adták át. A beruházás mintegy 16 millió forintba került, ennek 90 százalékát pályázaton nyerte az önkormányzat. A napelemek mintegy 2000 kW energiát képesek leadni, alkalmasak arra, hogy hűtőgépet, mosógépet, számítógépet, televíziót, vagy akár fejőgépet is üzemeltessenek róla - mondta Lugos Attila, a rendszert kiépítő Optimum Solar Kft képviselője.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.27. 08:33

László Ferenc a Pest-megyi közgyűlés frakcióvezetője emlékezik meg blogjában egy furcsa névváltoztatásról. "Nyársapát önkormányzatának képviselő-testülete decemberi ülésén úgy döntött, hogy a település négy utcájának a nevét átkereszteli. A Sallai Imréből Szarka Mihány utca, a Marx Károlyból Jókai Mór utca, a Felszabadulásból Zrínyi Miklós utca, a Békéből pedig Arany János utca lett. Kis Miklós polgármester a december 5-i falugyűlésen azzal indokolta a változtatást, hogy „törvény írja elő az önkényuralmi rendszerekhez kötődő utcanevek megváltoztatását”.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.26. 15:04

Kedves ismerősöm írja: Szép jó reggelt mindenkinek:)))))))) Ma hajnalra az egyik családi háztól, " elveszett " egy 130-150kg-os hízó. Azt szeretnénk kérdezni tőletek, hogy 5 óra környékén vole-aki esetleg valamerre nem látta? - Meglehetősen szomorú dolog az, hogy ilyen kis közleményeket kell a lakosságnak közzétennie. Az eset nem nevezhető egyedinek. Nagyon vigyázzanak értékeikre, különös tekintettel háziállataikra és disznóikra, mert hamarosan eljön a vágás szezonja!

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.08. 12:59

Ezúton kérem tisztelettel Olvasóinkat, ha valami gyanús égi jelenséget - mely szerint repülőgépek furcsa csíkikokat húznak- észlelnek, fényképezzék le nekem, közzéteszem! Az itt látható írást és képeket kedves nyársapáti Olvasónk küldte nekem, de ma egyik kedves ismerősöm Abony egén is tapsztalt ilyet. Íme Olvasónk levele: Kézcsók Veronika! Küldök pár fotót, amit ma a reggeli órákban készítettem Nagykőrösön. Világosan látszik, hogy az égbolton nem a szokásos kondenzcsíkok látszanak, amiket a repülők szoktak húzni.

Citrom-díj:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.08. 12:55

Kis Miklós, Nyársapát polgármestere részt vett a nagykőrösi közbiztonsági fórumon, melyet a Nagykőrösi Rendőrkapitányság szervezett. Felszólalásában elmondta, hogy köszöni az együttműködést a rendőrséggel, melyet jónak nevezett. „ Nem a rendőrséggel van a probléma, a törvények rosszak. Elkövet valaki öt betörést, el is kapják, majd ott szaladgál szabadlábon Nyársapáton. Elköltöztek már azok a bizonyos családok, de vannak sajnos „ berepülők „ éjszaka, akik szivattyúkat, gázolajat és mindent lopnak.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.13. 11:41

Összefogást sürgetnek a nyársapátiak is, mert a közbiztonság helyzete elkeserítő a településen. „ Tisztelt lakosság! Az elmúlt hetekben megsokasodtak a lopások és betörések a közösséget szolgáló szervek nem megfelelő működése miatt. Néhány polgártársunkkal úgy döntöttünk, hogy egy új közösségi csoportot hozunk létre, ami 2012-08-10-től indul itt a Facebook-on, illetve a Freemail címen melynek neve Nyársapáti Figyelő lesz. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.01. 19:53

Kedves, nyáraspáti Olvasónk keresett meg  engem azzal, hogy megnézte és megfényképezte nekünk a  volt lőszerraktár épületét, mely Cegléd után, Törtel irányában található. Ő maga is itt, illetve pontosabban a laktanyában dolgozott, parancsnoki sofőrként. " Magára a laktanyára meg már milliókat kifizettek az őrzésre, de az is gyakorlatilag így ki lett fosztva. Még a hadtest épülete is. Sok kép a cikkben a jelenlegi állapotokról!

Történelem:
 3 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok