Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nyársapát"
<< Előző1234Következő >>

veroniq - 2014.05.07. 17:39

Olvasónk írja: Fontos értesítés Nyársapát lakosainak! Kedvező hírekkel tudok szolgálni az ATM automatával kapcsolatban. Elindult az ATM felmérése Nyársapátra. Még több levelet kellene írni ez ügyben a Takarékszövetkezet Igazgatóságához. nehogy a kezdeményezés elévüljön. Én továbbiakban aláírást fogok gyűjteni a kérelemről.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.08. 12:43

Az Országgyűlés alelnöke a vízgazdálkodásról Nyársapáton- A klímaváltozás miatt ma már öntözés nélkül nem lehet sikeresen mezőgazdasági termelést végezni, el kell tehát kezdeni a tudatos vízgazdálkodást. Ezzel a mezőgazdasági kibocsátást 30 százalékkal lehetne megnövelni. Minderről Jakab István, a parlament alelnöke, és a Magosz elnöke beszélt csütörtökön. A nyársapáti gazdafórumon a települési agrárgazdasági bizottság tagjait is megválasztották.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.04. 09:59

Az alábbi link tartalma a következő: Nyársapát 441-es útkereszteződés korszerűsítése! Baleset mentes útkereszteződés! Már két halál eset volt!  Tudva levő hogy az idén felújítják a 441 utat. Aláírás gyüjtést kezdünk a kereszteződés szélesítésére. Egy balra kanyarodó és egy jobbra kanyarodó sávval megszélesíteni a kereszteződést. Igaz a Falugyűlésen elhangzott válasz erre csak az volt hogy épül a két autópálya összekötő és akkor lemegy a forgalom a 441-esről. de ez olyan messzevan hogy még autópálya is messze van.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.07. 13:45

A Nagykőrösi Járási Ügyészség indítványt tett annak a férfinak az előzetes  letartóztatására, aki 2014. február 6-án a délutáni órákban egy idős asszonyt akart
kirabolni Nyársapáton. A férfi délután fél 5 körüli időben hatolt be az egyedül élő idős nő házába, ahol a sértettől pénzt követelt, ezért őt bántalmazta, nyakát szorította, majd a ház egyik helyiségébe zárta. Ezután értékeket keresett a házban. Az asszonynak sikerült kimászni a ház ablakán és a szomszédba futott segítségért.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.01. 12:23

Gokart szakkör indul a Pest megyei Nyársapát gokartpályáján a település és Csemő község általános iskolásai, valamint a ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium tanulói részére. Bognár István független önkormányzati képviselő, a Bognár Gokart Park tulajdonosa a nyársapáti önkormányzat ülésén beszélt erről az országban egyedülálló kezdeményezésről. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.30. 16:39

Csak egy teljes napig viselhette Nyársapát egykoron Erdei Ferencről elkeresztelt általános iskolája Mátyás király nevét, a tankerület döntése alapján a szinte megjegyezhetetlen Csemői Ladányi Mihály Általános Iskola Nyársapáti Tagintézménye névre változtatták. Minderről Tóth Tibor igazgató beszélt a település december 4-i falugyűlésén.

Oktatás:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.25. 10:44

Valószínűleg a ha lúd, legyen kövér elvét követte M. Mihály 27 éves nyársapáti férfi, aki autójával október 5-én Nagykőrös felé haladva egy fának ütközött és felborult. A jármű vezetője és egyik utasa súlyosan megsérült. A helyszínelő rendőrök megállapították, hogy a fejre állt autó sofőrje ittas állapotban van, továbbá az autón nincs rendszám, mivel azt ideiglenesen kivonták a forgalomból.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.27. 16:27

Ez az a hely, ahova szeretnek jönni a versenyzők.- Október 27-én verőfényes időben, szinte nyári melegben állhattak rajthoz az idei évben utolsó alkalommal Nyársapáton a motocross hazai versenyzői. 

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.20. 19:39

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.26. 13:07

IV. Kistérségi Gokart Kupa Felnőttek részére a nyársapáti Bognár Gokart Parkban 2013. Szeptember 1-én kerül megrendezésre.

Nevezési határidő: 2013. Augusztus 30. (péntek)
Nevezési díj: 6.000 Ft (edzés, mért edzés, verseny), melyet a helyszínen kell fizetni.
Edzések: délelőtt 9 órától. Verseny: délután 14 órától.

Jelentkezni személyesen a helyszínen (Nyársapát, Iskola d. 20.), illetve a 06-53/715-641, vagy a 06-30/9485-078 telefonon lehet.

Sport:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok