Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kistérség"
1

veroniq - 2017.06.21. 14:37

 

A helyi lakosok életét nagyban megkönnyíti, hogy a város a parti hegységtől kicsit távolabb helyezkedik el. Ez megkülönbözteti Zadart a többi tengerparti várostól. Többek szerint a zadari naplemente a legszebb, amit csak látni lehet. A számtalan apró öböl, a széles strandok és a kellemes mediterrán éghajlat igen sokakat vonz.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.21. 13:26

 

Cegléden a Gál József Sportcsarnok adott helyszínt annak a jótékonysági rendezvénynek augusztus 19-én, melyet a POWER SE borzasztó betegségben szenvedő sportolója tiszteletére rendeztek. Fehér Jutka és Fehér Tamás, a Tom White and Mad Circus vezetője a házigazda szerepét játszották. Ők jó ismerősei Fehér Zoltánnak, akinek betegsége miatt, gyógyítási körülményeinek javítása érdekében szervezték meg az eseményt.

Zoli fekete öves – 1 danos – karate mester. Ő az, aki még az acélt is meghajlította! …és most egy komolyabb betegség mégis térdre kényszerítette. 2015. júniusában került be Zoli először kórházba, csigolya összeroppanással. Sajnos hamar kiderült, hogy egy – az immunrendszer plazmasejtjeiből induló, és a csontokat támadó daganatos betegség áll a háttérben. Kemoterápia, novemberben őssejt beültetés, majd 3 hónap steril szoba következett.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.02. 18:34

 

Olvasóink szomorúan nyugtázták a tényt, hogy az abonyi Kistemetőben nem látszanak ki a sírok bizonyos helyeken a gyom közül. Valóban szomorú a látvány, így a megemlékezés felemelő érzésébe sajnos üröm is vegyült... Íme, pár kép minderről Olvasóinktól. Ön mit gondol minderről? LŐVE

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.25. 18:52

Szeretem a  kistérséget, mely ezernyi bájával, apró természeti és épített csodájával várja a látogatót, kirándulót. Ma barangoltam egy picit ismét, bolyongásom eredménye itt látható. Egy szépséges csokréta, mely eredeti lelőhelyén a képen látható módon pompázik, dacolva az időjárás viszontagságaival. Sajnos nem tudtam behatárolni, hogy mit is szedtem, hiába keresem itt az interneten.

Közélet:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.10. 12:31

Szakmai rendezvényre gyűltek össze a Ceglédi Kistérség polgármesteri és jegyzői Ceglédbercelen. - A napokban került a parlament elé a helyi önkormányzatokról szóló új törvénytervezet, amely elfogadását követően szigorúbb kereteket kap a helyhatóságok működése, illetve jelentősen átalakul feladatrendszere és finanszírozása.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.28. 09:33:48

A képen az abonyi származású ceglédi polgármester, FIDESZ-es országgyűlési képviselő, kistérségi társulási elnök, Földi László látható, amint éppen kőműves munkát végez. Nos, a kép tegnap, január vége felé készült. A nagy hidegben igazán nem dolgoztak. Vagyis mégis. Nyársapáton a csatornaberuházás nyitórendezvényén sikerült lencsevégre kapnom a jó humorú Földit. Éppen az alapkövet teszik le és betonoznak. A közel fél milliárdos beruházáshoz sok sikert a kistérség településének, Nyársapátnak! Csak halkan jegyzem meg, hogy mind a pályázatíró cég, mind a projektmenedzsment abonyi. Sőt, hab a tortán, hogy a kivitelező, mely céget a közbeszerzési eljárás után kiválasztottak, szintén városunk egyik vállalkozója, abonyi. Sajnos itt helyben nem igazán rúgnak labdába a helybéliek.

 

LŐVE

 

Nagyításhoz kattints a képre!

Külvilág:
 1 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok