Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7495, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Karate"
<< Előző123456Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.03.29. 09:04

Sensei Krupincza János 50. születésnapjára családja, barátai, tanítványai meglepetéssel készültek. Vendégük volt a 8 danos, 68 éves Kyoshi Frank Pogliani, aki 17 töréstechnikai kategóriában világelső. 

Sport:
Karate   
 1 Hozzászólás    

admin - 2015.03.02. 09:49

 Fehér Levente

 

 2008-ban kezdett karatézni, 4,5 évesen.

2012-től a Full-Contact Team Szolnok Sportegyesületben edz és versenyzik. Edzői: Magna Gergő, Fórián Enikő

Leventét a 2014-es év tanulmányi és sporteredményeiért díjazták.

Levente 5. osztályos tanuló az abonyi Gyulai Gaál Miklós Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában és eddig minden évben kitűnő tanuló volt.

Első osztályos kora óta Zeneiskolába jár, trombita tanszakra és folyamatosan jár versenyekre.

Legjobb tanulmányi verseny eredményei:

Sport:
Karate   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.01. 21:19

Ádám Richárd

2009-ben kezdett karatézni, 9 évesen.

2012-től a Full-Contact Team Szolnok Sportegyesületben edz és versenyzik. Edzői: Magna Gergő, Fórián Enikő

Richárd 8.osztályos tanuló. Jelenleg az abonyi Gyulai Gaál Miklós Általános és Alapfokú Művészeti Iskolába jár és minden évben kitűnő tanuló volt. Továbbtanulni a szolnoki Varga Katalin Gimnáziumba jelentkezett.

Sport:
Karate   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.26. 21:48

Sok- sok szeretettel és külön tisztelettel gratulálunk az abonyi sportolóknak!!!!

Részletek a címre kattintva

Sport:
Karate   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.30. 12:35

A szolnoki FULL Contact TEAM abonyi versenyzői remek versenyszezont tudhatnak maguk mögött. A Gyulai iskola három diákja EBBEN AZ ÉVBEN IS SOK SZÉP EREDMÉNNYEL ÖREGBÍTETTE Abony városának hírnevét. 

Sport:
Karate   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.31. 10:41

Gondoltad volna? Pedig ez így van. Három igen tehetséges sportoló, abonyi lakosok mindannyian, a közelmúltban egy Romániában megrendezett Európa Bajnokságon aranyérmet és ezzel dicsőséget szerzett városunknak, na meg persze klubjuknak, a szolnoki Full Contact Teamnek, Kyokushin karate sportágban. Edzőjük Fórián Enikő és Magna Gergő, velük, illetve a három sportolóval beszélgettem. A bajnoklista: Fehér Levente, Ádám Richárd és Ádám Kristóf. Akkora kupát hoztak a gyerekek az interjú helyszínre, amekkorát életemben nem láttam. Ennek si története van, a fiúk büszkén emelték fel szerzeményüket, melyet a szolnoki klubban kiállítottak, annak érdekében, hogy motiválja a többieket is hasonló sportsikerek elérésére. Magna Gergő edző büszkén mondja, hogy ez a három ifjú abonyi tehetség a sportegyesület jelenlegi legeredményesebb versenyzője, pedig tagjaik száma a százat is meghaladja. Július 19-én Romániában, Nagyszebenben érték el a fiúk ezt a kimagasló eredményt, ahol az országok közti versenyben a házigazda Románia után a második helyen végeztek, a kupát is ezért kapták. Oroszország lett a harmadik.

Sport:
Karate   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.07. 17:45

A közelmúltban az Szolnoki Full Contact Team versenyzőiről esett szó a Szolnok TV műsorában. Ebben a sportegyesületben több abonyi remek karatés tehetség is sportol. Ők is hírét viszik városunknak. Nézzék ezt a kis videófelvételt olyan szeretettel, ahogyan edzőik egyengetik a gyerekek pályafutását a szomszád városban. LŐVE

Sport:
Karate   
 0 Hozzászólás    

matek - 2014.06.12. 18:53

Csongrádon a tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezték a Pünkösd Kupát 2014. június 7-én, melyre 17 sportegyesület 150 karatékája nevezett.
A Full-Contact Team Szolnok Sportegyesületet 7 versenyző képviselte és mind a heten dobogón végeztek. 4 aranyérem, 2 ezüstérem és 1 bronzérmet sikerült szerezniük. Az aranyérmesek között három abonyi is van. Fehér Levente, Ádám "Pitbull" Kristóf és Ádám Richárd.

Fehér Leventének négy küzdelme volt. Mind a négy győzelmét a bravúros lábtechnikájának köszönheti. Minden küzdelmét idő előtt fejezte be, hol két fejrúgással, hol K.O.-val és lett a súlycsoportja bajnoka.  

Részletek és további képek a cikkben.

Sport:
Karate   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.02. 08:16

Három küzdelme volt. A négy közé jutástért az ellenfelét gyomor K.O.-val búcsúztatta már a küzdelem elején. A döntőbe jutásért egy nála sokkal magasabb és erősebb ellenfele volt. Kristóf agresszív küzdőstílusával nem tudott mit kezdeni az ellenfele, hiába az erő és súlyfölény a budapesti versenyző javára. Kristóf teljesen felőrölte ellenfelét és a küzdőidő leteltével egyértelmű bírói döntéssel jutott a döntőbe. A fináléba az a Szloboda Márton várta, akivel már többször is küzdött már versenyeken.

Sport:
Karate   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.20. 13:29

Mint lapunk már többször is beszámolt róla, több olyan ifjú tehetség is van Abonyban, akik sorra hoznak el rangos helyezéseket, érmeket országos és nemzetközi nagy karate versenyekről. Ők hárman Abony városát képviselik, immár szolnoki színekben, mert a Full-Contact Team Szolnok- Sportegyesületnél edzenek, készülnek fel a versenyekre. Ők: Fehér Levente, Ádám Kristóf és Ádám Richárd korcsoportjukban példásan helyt állnak az igen kemény országos mezőnyben.

„ Hosszú távú célunk, hogy ifi és junior korosztályukra bekerüljenek a fiúk a Magyar Nemzeti válogatottba és kijussanak világversenyekre. Jövőre Ádám Richárd Ifi korosztályba lép. Minden erejével azon van, hogy a Magyar Válogatott tagja legyen küzdelemben és formagyakorlatban egyaránt. „ –írják róluk edzőik, Magna Gergő és Fórián Enikő

Sport:
Karate   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok