Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7001, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző1527152815291530153115321533Következő >>Utolsó

veroniq - 2010.11.18. 21:21:57

Programok:
Ipar   
Buli   
Tánc   
Zene   

 

Mint arról a MiAbonyunk internetes hírportál már korábban beszámolt, néhány évvel ezelőtt Gúth András vállalkozó saját költségén megcsináltatta a Gergely utcát. A közmeghallgatáson jelentették be, hogy ismét jótékony célra adakozik, hiszen a megépült Egészségügyi Centrum épületének védelme érdekében kiépíti ide a térfigyelő kamerarendszert. Ezt a bejelentését a teremben ülők megtapsolták.

Közélet:

veroniq - 2010.11.18. 20:12:30

2010-11-18 Abony. Város. Útiszonyok, ahogyan egy olvasónk és még sok- sok lakos érzi és látja. Az alábbiakban olvasói levél következik, képekkel.

Nagyításhoz katt a képekre!

Tisztelt szerkesztőség!


Ismételni fogom magam, mert az üzenőfalon már jeleztem a véleményemet, de az Önök részére újfent vázolom a felháborodásomat.


Évek óta járok Pestről a Bodócs közbe , ( régen még Szamuely T. utca volt, tehát azóta járok ide) egy számomra nagyon kedves családhoz. Ami mindig felbosszant, az az utca elhanyagolt állapota. Tessék mondani, senkit nem érdekel, hogy lassan semmilyen módon (gyalogosan, mint én, gépkocsival, mint mások) nem lehet végigmenni az utcán. A vasútállomástól a Nyári Pál utcáig egy kellemes aszfaltozott útszakasz után szó szerint belefutok egy "balkáni" közegbe, ami boka- és tengelytörő utat takar...

Citrom-díj:
Utak   
Kátyú   

veroniq - 2010.11.18. 19:56:50

Mondta el Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester lakossági kérdésre a november 18-i közmeghallgatáson. Baranyi Istvánné kért szót és megkérdezte a polgármester asszonyt, hogy mikor lesz végre Abony városának alpolgármestere. A felszólaló elmondta, hogy az utcájának lakói is nagyon kíváncsiak a válaszra.  Tovább...>>

Politika:
Testület   

veroniq - 2010.11.18. 07:25:02

 

A képet Figura nevű kedves Olvasónk küldte el szerkesztőségünk címére és azt írja, hogy akkor, azon a horgászaton halat azt nem fogtak, de Süllőt azt igen! Ezzel a képpel is kívánunk " neki " szép és eredményes napot!

Különvélemény:

veroniq - 2010.11.18. 00:07:04

Leukémiás fiatalember javára szerveznek jótékonysági koncertet Abonyban. Sörös Lászlónál tavaly májusban diagnosztizáltak vérrákot, a kemoterápia pedig akkor csak átmenetileg volt eredményes. Idén betegsége kiújult, csontvelő átültetésre van szüksége, most már nemzetközi donorlistán szerepel. Tünetei enyhítésében azonban eddig hatásosnak bizonyult egy speciális víz, amelyre nincs TB támogatás. A folyadék beszerzéséhez szeretnének most barátok és családok segítséget kérni egy koncert keretében. A jótékonysági koncert pénteken 17 órakor kezdődik, helyszíne az abonyi Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola aulája.

Dr. Imre Zsuzsanna háziorvos volt az első, aki felfedezte a betegséget. Tavaly májusban a Szent László Kórházban diagnosztizálták Sörös László betegségét: Akut limfoid leukémia. Decemberben elvégezték a protokoll szerinti utolsó kemoterápiát is, márciusban azonban egy ájulás után kiderült, visszatért a betegség. Március óta újra kemoterápiára kell járnia Lászlónak, ám a kezelőorvos, Dr. Lueff Sándor – aki ahogy László fogalmazott számára most a mindent jelenti – közölte a hírt, csontvelő átültetésre van szükség.

 

Forrás és további részletek: www.ctv.hu

Közélet:

veroniq - 2010.11.17. 23:28:21

A mai napon a Somogyi Imre Általános Iskolában emléktáblát avattak az Őszi Pedagógiai Napok keretében, Polyák János Címzetes Igazgató tiszteletére. Képek az eseményről ITT megtekinthetők!

Közélet:
Oktatás   
Somogyi   

veroniq - 2010.11.17. 22:31:49

 

 A Bihari János Zeneiskola tanára Benedekné Török Annamária szervezésében 2010. november 16-án vegyes hangversenyt tartottunk, ahol szinte minden hangszer képviseltetve volt. A szereplő növendékek nagyon ügyesen játszották el darabjaikat, melyeket a közönség nagy-nagy tapssal jutalmazott.

Szereplők: Murvai Noémi (altfurulya) S. Tóth Izabella, Szintai-Major Eszter, Egedi Blanka (zongora) Petrezselyem Eszter Zsófia, Brezvai Anna, Lengyel Szonja (fuvola) Major Márk, Földi Attila,Szabó Benedek, Kormos Máté (klarinét) Bognár Szonja, Török Anna Borbála (hegedű)  Bognár Donát (gordonka) Petrucz Piroska, Petrucz Pál, Vincze Tibor István (trombita) Dózsa László Péter (vadászkürt) Urbán Boglárka (tenorkürt).


 

Ez a hangverseny egyben főpróba is volt, mert 2010. november 19-én Cegléden Kamarazenei Fesztivál és Verseny kerül megrendezésre, ahol iskolánkat 7 kamaracsoport fogja képviselni.

Képek: Polyák Attila, Galéria megtekintéséhez katt IDE

Kultúra:
Kultúra   
Zene   

 

 

Nagyításhoz kattints a képre! 

Elkeseredett munkába járók írták alá azt a kérelmet, mellyel szeretnék elérni, hogy a Jászkun Volán Zrt. ne szüntesse meg azt a járatot, mellyel Szolnokra munkába járnak. Már több, mint 120-an írták alá az aláírás gyűjtő ívet. Ez is lapunk birtokában van, de ezt személyiségi jogaik tiszteletben tartása miatt nem tesszük közzé. Ugyanakkor tisztelettel kérem Önöket, hogy amennyiben érintettek az ügyben, írjanak szerkesztőségünk címére, hogy segíthessünk abban, hogy minél többen aláírják a kérelmet. szerkesztoseg@miabonyunk.hu

 

LŐVE

Citrom-díj:
   

veroniq - 2010.11.17. 13:52:26

 

 

Az alábbi hírt az MSZP sajtósai juttatták el szerkesztőségünk címére:

 

Az elmúlt hetek megmutatták, hogy a Fidesz-kormány elindult a diktatúra felé vezető úton. Megpróbálnak a magyar jogállamból és demokráciából mindent kiiktatni, megszüntetni, ellehetetleníteni, ami hatalmukat korlátozhatná. A Fidesz-kormány jogszerűséget, tisztességet, emberi méltóságot sárba tipró politikája ellen minden magyar demokratának közös felelőssége és kötelessége tiltakozni.

Politika:
   
Első<< Előző1527152815291530153115321533Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
   
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok