Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.


Elbukott az abonyi notórius feljelentgető

Antal- Láng Edina korábbi politikai szereplőnek meglehetősen érdekes elképzelési vannak a demokráciáról és a szólásszabadságról.

Mondhatni, diktatórikus demokráciában él, mely számára azt jelenti, hogy a vele egyet nem értőket sorra jelentette fel a bíróságon. Ténykedése, folyamatos, bíróságra beadott hazugságai azonban – finoman szólva sem- vezettek eredményre, mert immár minden általa indított pert jogerősen elveszített. Ha jól számolom, összesen tíz esetben vesztett.

 

Ebből kétszer mondta ki jogerősen a bíróság, hogy ő BŰNÖS.

 0 Hozzászólás

Chili Parádé Abonyban

Élénk figyelem kísérte az I. Abonyi Chilievő versenyt.

Pecsenye Parádé eredmények

Az elmúlt hétvégi Pecsenye Parádén az alábbi eredmények születtek.


Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Az önkormányzati tulajdonú kúriák sorra újulnak meg. Remek ütemben halad az Ungár és a Kostyán kúriák felújítása.. Szeretettel küldjük az ezen a héten készült képes beszámolónkat.


Legfrissebb galériáink:
Mészáros Vendéglő ajánlja
Aprók

fabula - Ikerház fél eladó.

misike95 - Fűkaszálást vállalok megegyezés szerint!

misike95 - Kiadó lakást keresek sürgősen 2 fő részére!

barnarizs - Ingyen elvihető raklapokat keresek

as1961 - Lakatos álláslehetőség

diagonal088 - Ivóvíz, szennyvíz, földgáz bekötések Tervezése, Engedélyeztetése, Közműegyeztetése! Tel: 06-30-3926-987

misike95 - Fűkaszálást vállalok!

Szarvasné - Rozella

TATU - Fűkasza láncfűrész

TATU - STRLING ELITE

Még több apró -->
Híreink
 

Milyen az igazán jó masszázsmedence?

Hatalmas masszázsmedence-kínálattal találkozhatnak azok az érdeklődők, akik az otthonukban szeretnék megteremteni a wellness világát. Segítünk a megfelelő döntés meghozatalában, mivel a választás nem egyszerű. A cikkben összegyűjtöttük azokat a szempontokat, amelyeket mindenképpen célszerű figyelembe venni a vásárlás során.

Életmódváltás egyszerűen

Bár az életviteled teljes körű megreformálása és az esetleges rossz szokásaidnak az elhagyása nem megy egyik napról a másikra, de ha végül sikerrel jársz, akkor nemcsak az életminőséged szintjét emeled, de ellenállóbbá is teheted magadat a vírusokkal és a megbetegedésekkel szemben is.

 

Mikor érdemes a matracot tisztítani és mikor jobb már lecserélni?

 

Amikor fekhelyet választunk, fontos kritérium az ágybetét jellege, összetétele, és attól függően, hogy hányan fognak aludni rajta, sok más egyéb tényezőt is figyelembe kell venni. Az ágyvásárlás nem kis döntés, hiszen jó pár évre, akár évtizedre társunk lesz a mindennapokban. Épp ezért eléggé kellemetlen, amikor szembesülünk vele, hogy valamilyen folt vagy szennyeződés érte, amely nem csak a huzatot károsította.

 

Milyen ruhákra lesz szükség horgászathoz?

A horgászat napjaink egyik legnépszerűbb hobbija és sportja, amit az emberek napról napra szerte a világon gyakorolnak. Magyarországon erre szinte végtelen lehetőség is adódik a rengeteg vízi terület miatt. De nem mindegy persze, mit viszünk magunkkal – nemcsak közvetlenül a horgászathoz, hanem a szárazföldre sem.

 

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repjegyeket?

Bár mindenkinek vannak bakancslistás úti céljai, valljuk be, sokat nyom a latban a tervezéskor a repülőjegy ára is. Az utazás szerelmesei emiatt sokszor rugalmasak a desztináció tekintetében, főleg, ha rábukkannak egy-egy kedvező árú ajánlatra.


 

Tegyük komfortosabbá a kertünket árnyékolókkal!

 

Habár még csak a tavasz bontogatja a szárnyait, tudjuk jól, hogy hamarosan ránk köszönt a nyár, s azzal, hogy erősebbé válnak a napsugarak, illetve magasabbra emelkedik a hőmérő higanyszála, pillanatok alatt beköszönt az az időszak, amikor védekeznünk is kell.

Egy izgalmas szerkezet, amely sok előnyt kínál

 

Ahogyan a közlekedésben az elektromos autók, úgy a szabadtéri sütésben a pelletgrillek jelentik a legújabb találmányt, sokak szerint a jövőt, de azt már most kijelenthetjük az utóbbiakkal kapcsolatban, hogy megkönnyítik az életünket.

 

A 21. század emberének életében egyre több olyan eszköz van, amely tovább növeli a kényelmét, ma már, amit csak lehet, távirányító vezérel, és rengeteg tennivalót intézhetünk egyetlen gombnyomásra a mobiltelefonunkon keresztül.

Mikor és miért lehet jó a közösen megélt öröm?


A párkapcsolatokban az a jó, hogy mivel tartósak, így megismerhetjük egymást, egy idő után rájövünk arra, hogy mi az, ami nekünk és a másiknak jó és élvezetes. Mindegy, hogy monogám alapokról van szó, esetleg egy lazább, kötetlenebb kapcsolatról, ami örömmel tölti el a feleket, az bizony szinte biztosan kiteljesedést okozhat.

 

Amit tudni érdemes a turbómaróról és a rotormaróról

Ebben a cikkünkben megnézzük, mi is az a turbómaró és a rotormaró. Valamint, hogy milyen anyagok esetén használhatóak. És végül természetesen arra is kitérünk, hogy miért érdemes ezeket az eszközöket választani. Vágjunk is bele!

 

 

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Szavazz anonim módon! 

 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
Eredmény

 

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Cselényi József 1902-ben született Endrefalván, 1979-ben adta vissza lelkét a teremtőnek. 1925-ben szentelték pappá, szolgálatát Rákospalotán kezdte. 1928-tól Kecskeméten a Nagytemplomban, majd a Szent Erzsébet Templomban teljesített egyházi szolgálatot. 1942-ben nevezték ki Abonyban plébánosnak. Itt végezte lelkipásztor munkáját, 30 éven keresztül. A megtisztelő préposti címet is megkapta. A háború kíméletlen éveiben sem hagyta el híveit és szolgálati helyét.

 

THESHOWK

Moziklub

Meseterápia

 

Versek a cipősdobozban

 

Kinizsi színházi előadás

 

Kipp Kopp koncert

 

Az online közműátírás menete, ha azt a régi szerződő kezdeményezi

Azt gondolnánk, hogy a közművek átírását kizárólag az új szerződő kezdeményezheti, pedig online ügyintézés keretében erre a régi szerződő is jogosult.

 

Az átírás kezdeményezése régi szerződőként opció az OnlineKozmu közművek átírása céljából létrehozott virtuális felületen akkor választandó, ha Ön régi szerződőként jár el, saját nevében módosítva a szolgáltatói szerződéseket.

Egy jó kárpittisztítóval mindig szépek maradnak a bútoraink!

Minden háztartásban akad jó néhány eszköz és gép, amely abban segít, hogy olyan környezetet alakíthassunk ki magunknak, amelyben számunkra öröm lenni. Idővel azonban előfordulhat, hogy úgy érezzük, egy komolyabb nagytakarítás is elkelne.

Csodadiéták helyett az életmódváltásra szavazunk

 

Milliók vágynak vékonyabb, formásabb alakra, ezt ki így, ki úgy éri el. Van, akinek gyorsan megy a fogyás, másokat rabul ejtenek a csodadiétáknak kikiáltott kúrák. Miért nem éri meg ezekbe belekezdeni, és hogyan fogyhatunk tartósan?

 

Ugyan a Naturize fehérjetermékei elsősorban nem fogyasztószerek (az ilyen szerekben nem is hiszünk), mégis segíthetnek azoknak, akik zsírt szeretnének veszíteni. Előbb azonban nézzünk utána a fogyókúrák sikerének és sikertelenségének.

 

Munka a mezőgazdaság területén ? Megéri kipróbálni magunkat!

Az iroda falai között különösen a szép napos időben nehéz ülni, amikor mindannyian egy kicsit kivágyódunk. A természet közelsége és a jóleső fizikai munka olyan dolgok, melyeket a legtöbb munkahelyen nem tapasztalhatunk meg.

 

 

3 probléma, amin segíthet egy jó hajkondicionáló

Mindenki szeretne egészséges, dús frizurával rendelkezni, a különböző hajat érintő gondok viszont igencsak megnehezíthetik a dolgunkat. Cikkünkben összegyűjtöttünk három olyan gyakori problémát, amit mindenképpen érdemes kezelni.

 

Fedezd fel a társasjáték-kiegészítők színes világát!

A társasjátékok nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen nagyszerű szórakozási lehetőséget kínálnak minden korosztály számára, és párban, kis társaságban éppúgy játszhatók, mint csapatban, otthon, a koleszban, nyaralás alatt vagy egy házibulin.

 

 

A legfontosabb kérdések a laminált padló kapcsán

A laminált padló manapság nagy népszerűségnek örvend, ami nem csoda, hiszen sokrétű felhasználhatósággal rendelkezik, és igazán esztétikusan mutat a ház szinte bármely helyiségében. Nem hiába keresett ez a padlótípus, mivel sokféle stílusban és színben kapható.

 

Mit jelezhet a ragacsos növény?

Vannak növények, amelyek kizárólag a rovarokra hagyatkoznak a beporzás során. A legtöbb esetben ehhez nektárt termelnek, hiszen ezzel vonzzák be maguknak ezeket az állatokat. A nektár egy magas cukortartalommal rendelkező, aminosavakkal teli ragacsos folyadék, ami ásványi anyagokban és fehérjékben gazdag.

Öltözködési anomáliák, amelyeket mindannyian elkövetünk


Akármennyire divatőrültnek is tartod magad, az öltözködés terén valószínűleg te is hajlamos vagy belefutni olyan hibákba, amelyek képesek felborítani a fejedben még tökéletesnek tűnő, gondosan eltervezett összképet.

 

 

 

Miért fontos a visszwatt védelem a napelemes technológiában?

 

A napenergia hasznosítása egy olyan terület, ami folyamatosan fejlődik. Maga a technológia már hosszú évek óta jelen van, de csak az elmúlt években került igazán a reflektorfénybe. Az energiaválság és a különböző támogatások helyezték előtérbe a saját napelemes rendszerek kiépítését, amihez ma már különböző kiegészítők is elérhetőek.

 

Maxold ki a pihenést otthon, válassz lounge kerti bútorokat a teraszra!

 

A téli hónapok bezártsága után, amikor ismét kellemes tavaszi idő van, aki teheti, kimegy a szabadba, kényelmes bútorokkal és kiegészítőkkel szereli fel a teraszt, és nyár végéig gyakorlatilag egy második nappaliként használja.

 

Milyen étkészletet célszerű vásárolni az ovis gyermeknek?

Az ovisok már elég határozott elképzeléssel rendelkeznek mind az ételek, mind pedig az evéshez használt tárgyak tekintetében. Sokszor az őrületbe tudják kergetni a szülőket azzal, hogy csak egy bizonyos kanalat szeretnének használni, vagy azzal, hogy csak kedvenc bögréjükből hajlandóak inni.

 

 

 

 

Hogyan kell alkalmazni a forradalmi nanotechnológiás szigetelést?

 

A nanotechnológiás szigetelés nem véletlenül egyre népszerűbb megoldás szerte a világon. A leginnovatívabb épületekben és létesítményekben már most megtalálható, de lakossági felhasználásra is alighanem a jövő egyik leghatékonyabb megoldásáról van szó.

 

A GWR Nano Insulation szigetelése szinte bármilyen építőanyagra felvihető, és a helyszíni terepszemle után rövid idő alatt el is indul – majd el is készül – a munka. Egy szigeteletlen vagy rosszul szigetelt épülethez képest pedig jelentős költségmegtakarítást is eredményez.

 

Mégtöbb hír
Dátum választó
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok