Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.


Elbukott az abonyi notórius feljelentgető

Antal- Láng Edina korábbi politikai szereplőnek meglehetősen érdekes elképzelési vannak a demokráciáról és a szólásszabadságról.

Mondhatni, diktatórikus demokráciában él, mely számára azt jelenti, hogy a vele egyet nem értőket sorra jelentette fel a bíróságon. Ténykedése, folyamatos, bíróságra beadott hazugságai azonban – finoman szólva sem- vezettek eredményre, mert immár minden általa indított pert jogerősen elveszített. Ha jól számolom, összesen tíz esetben vesztett.

 

Ebből kétszer mondta ki jogerősen a bíróság, hogy ő BŰNÖS.

 0 Hozzászólás

Vámos Zsolt emlékére

Mindig fájdalmas a halál… Mindig igazságtalannak tűnik, ezer be nem gyógyuló sebet okozva a szívekben, lelkekben, érthetetlenül állsz előtte. A legkegyetlenebb játéka a sorsnak, amikor a gyermeked veszíted el… hiszen nem jött még el az idő… nem szeretnéd túlélni őt. A közelmúltban azonban ez történt az egyik abonyi Családban. Az Édesapa, Vámos Tibor könnyes szemmel meséli el történetét, és óva inti mindazokat, akik itt maradtak.

Legfrissebb galériáink:
Mészáros Vendéglő ajánlja
Aprók

fabula - Ikerház fél eladó.

misike95 - Fűkaszálást vállalok megegyezés szerint!

misike95 - Kiadó lakást keresek sürgősen 2 fő részére!

barnarizs - Ingyen elvihető raklapokat keresek

as1961 - Lakatos álláslehetőség

diagonal088 - Ivóvíz, szennyvíz, földgáz bekötések Tervezése, Engedélyeztetése, Közműegyeztetése! Tel: 06-30-3926-987

misike95 - Fűkaszálást vállalok!

Szarvasné - Rozella

TATU - Fűkasza láncfűrész

TATU - STRLING ELITE

Még több apró -->
Híreink
 

Milyen étkészletet célszerű vásárolni az ovis gyermeknek?

Az ovisok már elég határozott elképzeléssel rendelkeznek mind az ételek, mind pedig az evéshez használt tárgyak tekintetében. Sokszor az őrületbe tudják kergetni a szülőket azzal, hogy csak egy bizonyos kanalat szeretnének használni, vagy azzal, hogy csak kedvenc bögréjükből hajlandóak inni.

 

 

 

Hogyan kell alkalmazni a forradalmi nanotechnológiás szigetelést?

 

A nanotechnológiás szigetelés nem véletlenül egyre népszerűbb megoldás szerte a világon. A leginnovatívabb épületekben és létesítményekben már most megtalálható, de lakossági felhasználásra is alighanem a jövő egyik leghatékonyabb megoldásáról van szó.

 

A GWR Nano Insulation szigetelése szinte bármilyen építőanyagra felvihető, és a helyszíni terepszemle után rövid idő alatt el is indul – majd el is készül – a munka. Egy szigeteletlen vagy rosszul szigetelt épülethez képest pedig jelentős költségmegtakarítást is eredményez.

 

 

Egy különleges ajándék, amelynek minden férfi örül

Az ajándékvásárlás mindig nagy fejtörést okoz. Különösen a hölgyek számára, ha párjukat valami olyan aprósággal szeretnék meglepni, ami a mindennapokban is praktikusan használható.


Létezik azonban egy hasznos kiegészítő, amelynek minden férfi örülni fog, aki gyakran ül a volán mögé. Most megmutatjuk azt, miért lehet jó választás egy szilikontok, valamint azt is, hogy honnan érdemes beszerezni az ajándékot.


Hol találhatunk praktikus ajándékot az utolsó pillanatban is?

 

A mennyezetfestés előnyei és hasznos tippek a munkához

Amikor elkap minket a vágy, hogy egy kicsit feldobjuk a belső tereket az otthonunkban, akkor elsőként a falak átfestése jut eszünkbe. Kétségkívül ez egy remek ötlet, ám nem ez az egyetlen módja annak, hogy egy kis változatosságot csempésszünk a szobákba.

 

 

Így válasszuk ki a megfelelő urnát a kisállathamvasztáshoz!

Az elveszített kiskedvenc hamvasztásával kapcsolatos intézkedések szomorú és nehéz feladat elé állítják az egyébként is lesújtott lelki állapotban lévő gazdikat. De mivel ezek is az emlékük méltó megőrzését szolgálják, így muszáj végigcsinálni.

 

 

3 hasznos tipp, hogy mindig rend legyen az irodánkban

Bár napjainkra elmondható, hogy egyre kevesebb papírt használunk, az irodákban mindig akadnak olyan számlák, szerződések és egyéb iratok, amelyek tárolását meg kell oldanunk. Nézzük meg, hogy milyen praktikákat érdemes betartani, hogy munkahelyünk mindig rendezett legyen.

 

Tudtad, hogy a lézeres terápia a hajhullás kezelésére is alkalmas?

Férfiak és nők egyaránt küzdenek a hajhullás problémájával, melyet számos tényező okozhat. Állhat a hátterében genetikai hajlam, hormonális egyensúlyhiány vagy életmódbeli tényezők. Szerencsére napjainkban már léteznek hatékony kezelések, mint például a minoxidil és a lézeres hajhulláskezelés, melyek segítenek visszaállítani a haj egészségét.

Az egészséges életmód és a vitaminok

Időről-időre fontos hangsúlyozni, hogy milyen kiemelt szerepet kellene, hogy betöltsön mindennapjainkban az, hogy odafigyeljünk az egészségünkre. Ez egy rendkívül szerteágazó terület, és ha már azon belül van egy olyan szeglet, ahol egy kis változtatást eszközölünk, akkor lépésről-lépésre elérhetők a kívánt eredmények.

 

A téli időszakban kiemelt szerepet töltenek be a vitaminok, melyek közül néhány bevitele szinte minden nap szükséges.

 

Milyen összefüggéseket találtak a növényi alapú táplálkozás és a krónikus betegségek kockázatai között?

Azt, hogy a krónikus betegségek kialakulásának kockázata és a helytelen táplálkozás között szoros összefüggés van, már több kutatással bizonyították. Ahogy azt is, hogy a növényi alapú táplálkozás kulcsfontosságú az egészségmegőrzésben.

 

 

Hol és hogyan szárítsuk a ruhákat, hogy az ne okozzon kárt az otthonunkban?

 

A ruhaszárítás sokak számára egy varázslat, hiszen ahol gyakran vizes ruhákat tárolunk, ott bizony idővel előfordulnak penészes foltok, vizes falak. Aki nem teheti meg, esetleg esze ágában sincs szárítógépet használni, annak valamilyen alternatív megoldásban kell gondolkodnia. Ilyenkor jön szóba a páramentesítő készülék használata, ami gyors és kényelmes megoldás a szárogatásból keletkezett víz összegyűjtésére.

 

 

Fontos tippek a csukázó szerelék összeállításához

A mai cikkünkben megnézzük, hogy mi mindenre lehet szükségünk egy csukázó szerelék összeállításához. Az egyik legizgalmasabb rablóhal kifogásáról van szó, így érdemes jól felkészülni! Milyen módszerekre és végszerelék típusokra lehet szükségünk? Lássuk!

 

Egy kiadós csukázásra készülünk?

 

 

Tavaszi dekoráció házilag

Mi lehetne jobb tavaszidéző annál, mint hogy készítesz néhány szuper koszorút vagy asztali dekorációt, amelyekhez használhatsz élő, de akár művirágot is. Mindkét esetben meghozzák majd a tavaszi hangulatot a lakásba.

 

Álomszép asztaldísz élethű bazsarózsával

A különleges helyszínek elengedhetetlen elemei, az infra fűtőtestek

Egyesek imádják a szabadtéri programokat, és amikor csak tehetik, kint is töltik az idejük nagy részét. A legtöbben egyetértünk abban, hogy szeretnénk télen is elidőzni a teraszon, de gyakran épp az időjárás zordsága riaszt el minket. Pedig könnyen megoldható ez a probléma, méghozzá infra fűtőtestekkel.

 

 

Hasonlítsuk össze a műanyag és az alumínium redőnyt!


Amikor redőnyt szereltetünk fel az ablakainkra, néhány szempontot át kell gondolnunk, mielőtt elkezdődik a kivitelezés. Mivel a külső árnyékolók nem rövid időre szólnak, ezért elsősorban a strapabíróságot és a tartósságot kell figyelembe vennünk. A jó minőségű modern műanyag típusok is sok mindent kibírnak, de az alumínium vajon mennyivel jobb? Ez egy fontos kérdés, hiszen az utóbbi változat ára is jóval magasabb.

 

Ékszerválasztás minőségi segítséggel

Napjainkban számos ajándéktípus közül válogathatunk, ám egyértelműen kijelenthetjük, hogy még mindig az ékszer az egyik legnépszerűbb meglepetés. Amikor eldöntjük, hogy beszerezzük a legszebb karkötőt, nyakláncot, fülbevalót, gyűrűt, esetleg szettet, akkor biztosan azt tartjuk szem előtt, hogy a legjobb kínálatot érjük el. Ebben segítenek nekünk a különféle ékszereket értékesítő weboldalak és üzletek.

 

Valentin-nap: A szeretet ünnepe történelmi gyökerekkel és világszerte változatos szokásokkal

A Valentin-nap kettőssége


Valentin-nap, ismertebb magyar nevén Bálint-nap, minden év február 14-én kerül megünneplésre. Ez az ünnep különleges helyet foglal el a világ számos kultúrájában, hiszen egyesek számára a romantika csúcsa, míg mások számára a kereskedelmi manipuláció szimbóluma. 

 

Digitális egészségügy? Csak biztonságban!

Mi az a digitális bizalom?

 

A digitális bizalom napjaink egyik meghatározó fogalma, ami kiemelten fontos a modern egészségügyi technológiák területén.

 

 

Chliievő verseny

Közeleg a legény- vagy lánybúcsú? Béreljetek limuzint!

Az esküvő előtt kötelező tartani egy olyan bulit, ahol mindenki, különösen a menyasszony és a vőlegény jól érzi magát. Ez persze csak úgy lehetséges, ha külön buliznak, hiszen erről szól mind a legény-, mind a lánybúcsú. A másik fontos kérdés, hogyan érdemes megszervezni ezt a bulit, mi kell ahhoz, hogy mindenki képes legyen teljesen kikapcsolódni? Például egy menő limuzin jó választás lehet.

 

 

Sportbál

 

Magyar Bál

 

Magyar Kultúra Napja

 

Hogyan tartsunk rendet a konyhában?


Senki számára nem ismeretlen, hogy amikor otthon készítjük el az ételeinket, néhány perc alatt teljes felfordulás tud keletkezni, amit aztán ki tudja meddig takaríthatunk. Néhány egyszerű praktika alkalmazásával azonban jelentősen megkönnyíthetjük a dolgunkat.

 

Nézzük meg, hogy mi segíthet abban, hogy konyhánk mindig rendezettnek tűnjön!

 

A színes beltéri festékekkel karaktert adhatsz a szobának

A lakásfelújítás egyik természetes mozzanata a helyiségek festése. Nem mindegy azonban az, hogy milyen színt választasz ehhez, hiszen tudjuk, hogy a színeknek mekkora a jelentősége az életünkben. Nem csupán a hangulatunkat határozhatják meg, de még optikai hatásuk is van, ezáltal egy kisebb szobát nagyíthatunk vagy kicsinyíthetünk is bizonyos árnyalatokkal, mintákkal és kiegészítőkkel.

 

Alapos tervezés szükséges tehát nemcsak a festék márkájának kiválasztásakor, hanem az adott helyiség színvilágának meghatározásához is.

 

Hasznos tippek villanypásztor házilag történő telepítéséhez

Villanypásztort két okból szokás telepíteni. Vagy azért, hogy az állatokat biztonságosan egy adott területen belül lehessen tartani, vagy azért, hogy a nem kívánt erdei vadakat távol lehessen tartani, például a veteményestől.

 

Az AnivetDirect villanypásztor rendszerének összeállítása nem igényel különösebb szaktudást. Fontos azonban, hogy a telepítése türelmet és odafigyelést igényel.

 

Karikagyűrű-választás, az életre szóló összetartozás jeleként

Az esküvő napja az egyik legfontosabb mérföldkő az életetekben. A nagy nap egyik legemlékezetesebb szimbóluma maga a karikagyűrű, mely nap mint nap emlékeztet az összetartozásra és az egybekelésetekre. A megfelelő ékszer megtalálása viszont egyáltalán nem könnyű.

 

 

Mikor javasolt a kineziológiai szalag alkalmazása?

Az izmok és ízületek támogatására fejlesztették ki a kineziológiai szalagokat, leginkább húzódások, izomszakadások esetére, ugyanis a segítségünkre lehetnek a megtámasztásban, korrigálásban egyaránt. Jellemzően a gyógytornászok és szakorvosok ajánlják, emiatt fontos is, hogy alapos kivizsgálás előzze meg a használatukat.

 

Milyen típusok közül választhatunk?

 

Mi az az EPS hőszigetelő, és mi mindent érdemes tudni róla?

Az EPS hőszigetelés az egyik választási lehetőségünk, amely mellett dönthetünk, ha elhatároztuk magunkat, hogy véget vetünk a pazarlásnak, s energiatakarékosabb otthonban fogunk ezentúl élni.

 

EPS, hungarocell, polisztirol? Mi a különbség?

 

Ismerje meg a HDMI 2.1 szabványt, hogy a megfelelő kábeleket válassza!

Egyre többen szeretnek otthonukban mozizni, játszani, és ehhez ma már nem nehéz óriási, nagy felbontású TV-ket, monitorokat beszerezni, ahogyan a megfelelő kábelekre sem nehéz szert tenni.

 

 

A te ruhatáradban is kell, hogy lapuljon egy nyitott harisnya

Nem a kapszulagardrób, vagyis a mindennapi öltözködés alapdarabja a nyitott harisnya, sokkal inkább a különleges alkalmakra tartogatott ruhadarabok között van a helye. Ha párkapcsolatban élsz, akkor azért, ha pedig nem, akkor azért is megéri beruházni egybe.

 

Feldobnád az estét egy csinosabb, különlegesebb ruhadarabbal? Jó ötlet lehet egy szexi nyitott harisnya, amelyet az OKÉ webáruházában is megvásárolhatunk. Amikor hordod, úgy érezheted magad, mint egy romantikus vagy erotikus film főhősnője.

 

Mégtöbb hír
Dátum választó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok