Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7064, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Oktatás
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó

Az Aiesec Magyarország közvetítésével 6 hetet tölt nálunk a Szerbiából érkező Tamara Lukić. A Belgrádi Egyetem angol szakos hallgatója a nyelvi órák aktív résztvevője lesz. Ezen kívül más programokon is részt fog venni: sport, tánc, Szüreti Nap. Mesélni fog diákjainknak országáról, kultúrájáról, segítené, támogatná az angol órák megszervezését. A délutáni szabadidős programokat a tanulókkal töltheti.

Oktatás:

Mindenféle más információ ellenére a Gyulai iskolában a papírgyűjtés azért maradt el a mai napon, azaz szeptember 11-én, mert az egész ország területére vészriasztást adott ki az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Ilyen körülmények mellett nem vállalta be az iskola vezetősége a papírgyűjtést, mert a gyerekeket az utakon bármikor heves zivatarok érhetik el.
 

Oktatás:
Gyulai   

 

Én sajnos nem veszem észre, hogy kevesebbe kerülne bármi is a kisfiamnak, aki jelenleg harmadik osztályos, és mivel szépen dolgozom, és fizetem magam után a  közterheket, nem is vagyok jogosult semmiféle támogatásra. Igaz, magyar anyaként HÁROM gyönyörű és okos gyermeket hoztam a világra, nevelgetem, szeretgetem őket, de mivel a két nagyobb már egyetemista, és mellette dolgoznak is, nekem és nekik nem jár semmi sem, csak egy nagy fityisz a kormánytól.

Oktatás:
Abony   
Oktatás:

 

A Szolnoki Főiskola 2009 és 2012 közötti időszakra kiterjedő ellenőrzése során az Állami Számvevőszék megállapította, hogy a belső kontrollrendszer működtetése összességében nem volt megfelelő, amely a pénzügyi és a vagyongazdálkodás területén egyaránt szabálytalanságokat eredményezett. Az intézménynél a több mint 40%-kal csökkenő hallgatói létszám, a bevételi lehetőségek szűkülése, továbbá a jelentős összegű PPP kiadások miatt többször merültek fel likviditási problémák.

Oktatás:
Szolnok   

Épp csak vége lett a tanévnek és máris Salgóbányára utaztunk, hogy indiánosdit játsszunk.
Miért pont indiánok akartunk lenne? Nagyon egyszerű a válasz, melyet Roger S. Gottlieb „Ez a titokzatos föld” című könyvében így fogalmaz meg:
„Az indiánok úgy gondolták és ma is úgy gondolják, hogy az ember rokona a többi élőlénynek, és nem felsőbbrendű azoknál. A természet egy nagy közösség, amelynek minden tagja - az embert is beleértve - kölcsönösen függ egymástól. Az indiánok nemcsak vigyáztak a természetre, hanem örömmel és csodálattal szemlélték annak szépségeit.”

Oktatás:
Somogyi   

Hétfőn kezdődött az Abonyi Horgász Egyesület által rendezett idei horgásztábor, melyre 8 és 14 éves kor közötti gyermekek jelentkezhettek. A mai, második napon én is ottmaradtam pár órára és megfotóztam mit csináltak azidő alatt. Sajnos végig nem tudtam ott maradni, pedig az ebéd elfogyasztása után ma csónakáztak is a fiúk-lányok. Boldogan mesélték milyen jó volt, saját maguk ragadhatták kézbe a lapátot.
Képgalériák és további részletek a cikkben.

Oktatás:

Ismét Erdélyben jártak a gyulaisok
„HATÁRTALANUL” A kirándulás témája a ’48-as forradalom és szabadságharc volt


A tavalyi tanévhez hasonlóan ebben az évben is sikeresen pályázott az abonyi Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola a hetedik osztályosokkal a "Határtalanul” programra. A támogató a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Az elnyert támogatás összege: 975 600 forint. Céljuk a határainkon kívül élő magyarsággal való kapcsolattartás, a velük kapcsolatos ismeretek bővítése.

Oktatás:
Gyulai   

A Montágh Iskola eredményei a 2014-2015-ös tanévben
www.montagh.abony .hu

Intézményünk kiemelkedően sikeres tanévet zárt idén, remek eredményeket értünk el országos ill. megyei megmérettetéseken. Ezek az eredmények jelzik, hogy szép számmal akadnak nálunk is értékes gyermekek, tanulók, akik szorgalomból, akarásból és kitartásból újra és újra jelesre vizsgáznak. Mielőtt felsorolom a helyezéseket, köszönetemet fejezem ki a tanulóknak és az őket felkészítő pedagógusoknak, asszisztenseknek a tanévben végzett munkájukért!

Az eredmények önmagukért beszélnek

G R A T U L Á L U N K

A Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola kimagasló eredményei a 2013-2014-es tanévben

Balogh Anna 12. a biológia OKTV országos 13. helyezett
B. Molnár Péter 9. a felsőfokú angol szóbeli nyelvvizsga
középfokú angol „C” típusú nyelvvizsga
Kovács Bence 9. a felsőfokú angol szóbeli nyelvvizsga

Eredménylista folytatása a címre kattintva

Oktatás:
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok