Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Citrom-díj
Első<< Előző149150151152153154155Következő >>

miabonyunk - 2010.11.10. 22:33:06

/ Képünk csak illusztráció! /

Az arcátlanság úgy tűnik, nem ismer határokat. Olvasónk arról tájékoztatta a MiAbonyunk internetes hírportált, hogy hétfőről keddre virradó éjjel a Reform útról ismeretlen tettesek elloptak négy darab westie fajtájú, másfél éves hófehér kutyát. Ketten megmenekültek a tolvajok elől, mert jól elbújtak. Az ellopott kutyákban mikrochip van, mindegyikük beteg, gyógykezelés alatt állnak. A kutyusoknak bőrbetegségük van, közülük ketten súlyosan betegek! Kérjük, hogy ha valaki tud a westie-k hollétéről érdemi információval szolgálni, hívja a 30/639-8008-as telefonszámot, vagy írjon ide kommentet, illetve írhat e-mailt is a szerkesztoseg@miabonyunk.hu címre, melyet továbbítunk a gazdinak!

Citrom-díj:
   

miabonyunk - 2010.11.10. 22:15:21

Meglepetéssel vettem észre, hogy eltűnt Abony város hivatalos honlapja, a www.abony.hu.... Remélem, nem hacker támadás áldozatává vált! Üdv: LŐVE

Citrom-díj:
   

 

A Gyulai Gaál Általános Iskola vezetése több mint egy évvel ezelőtt úgy döntött, hogy az intézmény területére rendszeresen "betévedő" illetéktelenek távoltartására kamerarendszerrel erősítik meg a suli biztonságát. Online videokapcsolaton keresztül az AboPOL diszpécsere gyakorlatilag a teljes objektum felügyeletét ellátja.
Tegnap éjjel sem volt ez másként...

Éjfél körül egy sötét alak bukkant fel az egyik, majd a másik monitoron. Kémlelte a területet és körbejárta az iskolát. A diszpécser azonnal értesítette a kivonuló járőrt, aki pár perc alatt a helyszínen termett. Megérkezése után a diszpécser folyamatosan tájékoztatta telefonon, hogy éppen merre jár a gyanús alak az épületek között. Vélhetően a betörő "úr" rájött, hogy a késői órákban nem csak levegőzik az után a biztonsági őr, így a kerítést letaposva igyekezett elfutni a strand irányába.
Nem volt szerencséje, mert a járőr gyorsabb és erősebb -:) volt. A helyi rendőrök, értesítésüket követően néh&aa

Citrom-díj:

Nos, ma a Mikes Kelemen úton volt dolgom. Dolgom végeztével, indultam volna hazafelé, szép lassan egyes-kettes sebességfokozatban, azt is bizonyos "úthibáknál", csak csúsztatott kuplunggal, óvatosan! Előttem az úttest közepén, egy AUDI! Oda érve azt tapasztalom, hogy szerencsétlennek kitört a bal első tengelye! De gazdája viszont  sehol!
Szépen éppen hogy elférve, a villanyoszloptól balról mellette, kikerültem, és az abonyi utak minőségére tettem 1 pár említést Polgármester Asszonyunk felé (remélem csuklott), mikor szemből is jött egy autó! Villogok a hölgynek, meg mutogatok, ki vezette az autót, hogy álljon meg, mondani akarok neki valamit!
A fiatal hölgy félve, de megállt, mutatom neki hogy húzza le az ablaküveget!
-HÖLGYEM! VIGYÁZZON MIKOR KERÜLI KI AZT AZ AUDIT OTT, MERT KI VAN TÖRVE A TENGELYE, ÉS ELÉG PASSZÁNTOS A KIKERÜLÉSE! FEL NE AKADJON!

Mire ő:

-Jah! Köszönöm! Tudom!Az a kocsi már másfél napja úgy van ott! :)

(...)Totál ledöbbentem

Citrom-díj:
   

miabonyunk - 2010.11.04. 18:41:09

 

A mai napon, 2010. november 4-én sikeredett vásárolnom egy Abony térképet, ami önmagában nagyon jó hír. Az egyik abonyi benzinkúton leltem rá eme becses darabra. Amint látom, megállt az idő. Polgármesterünk még Dr. Gajdos István, jegyzőnk Varga Sándorné és alpolgármesterünk Dr. Egedy Zsolt. Ja, hogy egyik sem igaz már? Hogy öt éves legalább a műremek? Nem baj az! Igen, a beltartalom sem kutya, hiszen a benne szereplő vállalkozások jelentős része már megszűnt….

Városmarketingből megbukott a város…. Jelentette ki Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester, amikor letette az esküt. Ez így is van…. Ennek ékes példája ez a térkép is. Nos, javasolnám, hogy csináltassanak végre egy újat! Vagy legalább vásárolják fel a raktáron lévő összeset, mert ez így nagy szégyen….

LŐVE

Citrom-díj:
   

miabonyunk - 2010.11.02. 22:38:51

 

Az előző testületi ülésen az a döntés született, hogy Abony városa újabb pályázatot nyújt be a vis major keretbe. Ezt a belvíz okozta költségek fedezetére lehet kérni. Már kétszer kapott a település pénzt, melyet utólag adnak oda, a munkálatok elvégzésére. A pályázati rendszerben „az előre nem látható természeti vagy más eredetű veszély miatt szükségessé váló, indokolt védekezés többletkiadásainak részbeni vagy teljes támogatására lehet pénzt kérni. Az első pályázáskor 5.956.000,-Ft-ot kért Abony és ebből megkapott 2.000.000,-Ft-ot. Összesen a teljes költségnek maximum a 70%-a igényelhető.

Második körben ezt a támogatási mértéket megkapta a település, mert 7.348.225,-Ft- ból 5.143.000,-Ft-ot adtak oda. Most még nagyobb a tét, mert 12.630.896,-Ft-ot igényeltek, de még nem tudni, ebből mennyit fognak jogosnak megítélni. Mint lapunk arról már beszámolt, nagyon nagy a baj, közvetlenül harminc házat fenyeget veszély. A fő oka a TESCO környékén lévő gondoknak, hog

Citrom-díj:
   

miabonyunk - 2010.11.02. 22:37:00

 

 

Leégett az abonyi Katolikus Kistemetőben lévő orosz katonai sír örökzöld növényzete. /Az elmúlt este folyamán ezt már Truckman nevű hozzászóló is jelezte./ Nagy valószínűséggel emberi felelőtlenség okozta a tüzet, melynek során az örökzöld növényzet leégett.

Valaki ugyanis gyertyát vagy mécsest gyújtott a növényzet között. Küldök egy kép galériát amely az idén kora tavasszal készült. Az egyik képen jól látszik, hogy már tavaly is égett a növényzet egy kis részen. Most sikerült teljesen leégetni.

Itt jegyzem meg, hogy a temetőgondnok a mai napon eltávolította a leégett növényzetet és rendbe tette a sírt. A sírban tudomásom szerint csak egyetlen egy orosz katona van eltemetve. 1944 november 8-án esett el az Abony környéki harcokban. Eredetileg a Nagyjárási Iskola mellett volt eltemetve.

1974 őszén exhumálták és temették el újra orosz katonai tiszteletadás közepette a Kistemetőben.

Markó Ferenc
Roncskutató
Abony

 

 

 

 

Citrom-díj:
   

miabonyunk - 2010.11.01. 01:11:32

Megmondom őszintén nemmel szavaztam az Európai Unióba történő belépésünkkor. Nem azért, mert ultranacionalista vagyok és nem azért, mert nem szeretem a többi nemzetet. Egyszerűen úgy tűnt számomra, hogy valami nagyon nem jól megy…. Nem érdeke Magyarországnak akkor és úgy, oly módon a csatlakozás. Úgy vélem, hogy az idő sok mindenben engem igazolt… tábla hirdeti az úton, hogy uniós forrásból épült, a belvíz meg szépen elöntötte. Az utat, a házakat, a földeket, a kerteket…. Mindent.

Pénz erre? Gyorsan, a segítségre? Csak álom, pénz az ablakban. Vagy ott sem. Most megfotóztam Önöknek azt a területet, ahol gátat emeltek és azt, ahová vezetik a TESCO környékéről a vizet. Sajnos így állunk, a bűz meg orrfacsaró a posványban. Igen, bűzlik valami. Nem arra jut a pénz, amire kellene…. Nagyon nem. LŐVE

Citrom-díj:
   

 

Az előző testületi ülésre Dr. Magyar Gábor és a hozzá közel állók meghívták a Vécsey út lakóit, ahol a legnagyobb a belvízgond. Ezzel kapcsolatban a KDNP képviselője egy kisfilmet is vetített, amit döbbenten néztek végig a képviselők, akik közül még nem mindenki járt a helyszínen. Abony polgármestere elvörösödve nézte végig a vetítést és megjegyezte, hogy szólhattak volna előre, hogy vetítés lesz a vis-major kerettel foglalkozó napirendi pontnál. A gond valóban hatalmas, a házak feláztak, nem lehet használni a mellékhelyiségeket sem. Mintegy harminc ház forog közvetlen veszélyben. A lakók azt nem értik, hogy problémájukkal miért csak most kezdtek el érdemben foglalkozni, hiszen már nincs esély arra, hogy a tél beállta előtt kiszáradjanak a falak.

Igazándiból minden szabályt felrúgva folyt a napirend tárgyalása, mert Romhányiné Dr. Balogh Edit képtelen volt megakadályozni azt, hogy a jelen lévő lakók megszólaljanak és bekiabáljanak. Ez a szervezeti és működ&e

Citrom-díj:

Íme egy Minőségi márka, kedvező áron! A termék megnevezése: HÚSVÁGÓ KÉS. A kép (bár nem valami jó minőségű felvétel), kiváltképp bebizonyítja, hogy ezen kés micsoda "Minőségi"! Ezt simán leírhatjuk, mihest megkukkoljuk a markolatban teljes hosszban elnyúló pengeszárat, mi biztos fogást, tökéletes erőelosztást biztosít vágás közben, a belül ugyan műanyag, ám kívülről tetszetős csúszásgátló gumibevonatú markolatnak! ;) Vásárolják! Most +akcijós! :P Most pedig jöjjön az igazság, mi előre kijelentem mint minden IGAZSÁG, fájó lehet annak, ki ilyen szar minőségű termék megvásárlására vetemedett! A képen jól látható, hogy a penge és markolat hogyan is "csatlakozik", milyen is a kialakítása. Szép szóval, POCSÉK! Köze sincs szerintem semmilyen szabványnak, biztonsági követelménynek! Simán látható, hogy a "nemes acél" (...na persze hogy az! Fenték már? :P ), egy közel 2 centit van beletolva a markolatnak nevezett izébe, kis gömbbel a végén, és utána a nagy semmi, szinte teljes

Citrom-díj:
   
Első<< Előző149150151152153154155Következő >>
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok