Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "olvasónk mondja"
Első<< Előző27282930313233Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.08.12. 11:09

Az alábbiakban abonyi Olvasónk szomorú történetét osztom meg Önökkel. Vigyázzanak nagyon, ha külföldön vállalnak munkát! 

 

" Ahogy ígértem részletek a német hazajövetelemről de nem azért mert megígértem hanem azért ,hogy ha esetleg ti is ilyenbe vágnátok a fejszéteket ne a saját károtokon okuljatok hanem jelen esetben az enyémen.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.11. 20:33

 

Markó Ferenc, a felújítás orostlánrészét felvállaló roncskutató írja: " Köszönjük szépen annak a személynek vagy személyeknek akik a Szolnoki úti Nagytemető I. és II. Világháborús Emlékműről mind a 14 db Szolár lámpát eltulajdonította.  "Igazi hazafihoz illő cselekedet volt".  Lapunk úgy tudja, hogy ráadásul a temető irodáját is feltörték ismeretlen tettesek. Itt tartunk, ez Abony.... No comment. LŐVE

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.10. 20:56

 

Kedves barátnőm és családja hűséges típus, mintegy 10 éve ügyfele a UPC-nek. Szereti is ezt a szolgáltatót, azaz pontosabban szerette, mindaddig míg el nem következett az olimpiai közvetítések időszaka. HD TV csatornára fizetett elő, augusztus 2 óta ketyeg az előfizetése, ám azóta sem szerelték be a dekódert otthonukba. Így aztán pénzükért NEM nézhetik az Olimpiát HD minőségben. Az alábbiakban bemásolom a történetet, levelezés formájában, és a cikkem linkjét megküldöm a UPC sajtósának, kíváncsian várva válaszukat, no és persze azt, hogy történik-e valami. Szeretnék minden tmegtenni annak érdekében, hogy az ügyfél, kedves barátnőm és családja legkésőbb a jövő héten már HD minőségben nézhesse a magyarok szereplését.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.05. 20:01

 

Az alábbiakban OLvasónk kis történetét osztom meg Önökkel, változtatás nélkül, teljes terjedelmében! Kérem, vigyázzanak magukra és egymásra! Különösen óvják meg a csalóktól idős hozzátartozóikat. Íme, a történet:

Szia! Ma történt. Tompa Mihály út. Csöngetnek mamánál, mama kimegy . Középkorú, jól szituált nő, Audi A6, ezüstmetál kombi, NOR rendszám. Tv2-től nyeremény ajándékot átadni. Mama nem nyitott kaput, mondta , hogy szól a fiának, erre azonnal kocsiba ült a nő, és a sofőrrel elhajtottak.


Vigyázzanak magukra és értékeikre az idős emberek!!

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.26. 19:17

 

Abony ma egy nagyobb felhőszakadás következtében ismét elúszott, hömpölygött a város központ részein a szökőár. Már többször beszámoltunk róla, hogy Abony belvízelvezető rendszere képtelen megfelelni a követelményeknek, ami miatt a rendőrség épületének garátsában is áll a víz... Valamit nagyon elrontottak. Ma a butiksor előtti területet mutatjuk meg.

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.18. 20:15

 

Olvasónk nagyon kiakadt, amikor Abonyban az egyik lapos résznél fekvő kanálisnál azt észlelte, hogy vélhetően egyik " okos " szomszédja egy tyúktetemet helyezett el. Az állat oszlásnak indult, borzalmas állapotban van, lepik a legyek. A fertőzés veszélye igen nagynak mondható. Gusztustalan és penetráns szokás. Jutott eszembe. Inkább ásta volna el.... adta volna le a dögkúton.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.09. 20:31

 

Olvasónk írja: Szia Vera!

Mai napon az abonyi Református temetőben borzalmas látvány fogadott. Az elmúlt években ez már nem az első eset.
Bátorkodtam készíteni pár képet, amit szeretném ha megosztanál a nagyközönséggel, ill. ha nem lesz rövid időn belül változás, mindenképp jelezzük a problémát az abonyi Református Egyházközség felé.
 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.07. 15:19

 

Olvasónk írja:

 

Hallom a hírt, hogy az egyik üzlet felújításánál városképi okokból gondja akadt az önkormányzatnak.
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy a csatolt fotón látható utca városképileg hogy áll?
Ne legyen már, ócskavas lerakat egy közterület!
Vagy még is?

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.26. 12:15

 

Kedves Olvasónk meglepetéssel vette észre, hogy a Somogyi Béla úton a közkutat ló mosására használják. Ráadásul még sampont is használtak hozzá, azzal csutakolták a lovacskát. Abonyban korábban sokkal több kőzkút volt, pont ilyen dolgok miatt zárták le ezek egy részét. Volt aki innen locsolt, mások pedig autót mostak. Ló mosásáról eddig nem kaptunk íhrt. Ez meglehetősen extrém és felháborító.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.19. 14:18

 

Kedves ismerősöm mesélte, hogy félelmetes jelenségnek tanúja nap, mint nap, mert szülei sírját ismeretlenek folyamatosan gyalázzák meg azzal, hogy a virágokat lelopkodják róla. Ez nem minden, mert apósáék síremlékén pedig a virágtartó vázákat rugdosták le a minap. Senki nem tudja, senki nem érti, hogy ez mire jó. A felháborodott abonyi férfi szólt már a rendőröknek is, de mindhiába.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok