Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7046, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Baleset"
Első<< Előző31323334353637Következő >>

veroniq - 2010.12.23. 11:00:38

Mi történt az elmúlt évben?

 

Új sorozatot indítunk és röviden összefoglaljuk Önöknek a 2010-es esztendő történéseit, rövid hírek formájában. Most nézzük az első fél esztendő bűnügyi híreit. Meglehetősen változatosak: halálos közúti baleset, autó leöntése kromofággal, uzsorások verekedése, rendőrverés, felgyújtották a művelődési házat és egy betöréssorozat. Nos, íme a tények és hamarosan a többi „ esemény „.

Közbiztonság:
Baleset   
 2 Hozzászólás    

admin - 2010.12.18. 13:41:56

Tegnap két halálos kimenetelű baleste is történt az országban. Megindult a vendégmunkások rohama, így zsúfoltak az utak. Sok fáradt gépkocsivezetővel is találkozhatunk, akik esetleg el is aludhatnak a volán mellett. Tegnap sajnos szemtanúja voltam ennek, mert az előttem haladó román felségjelzésű gépkocsi imbolyogva letért az útról és hatalmas szerencsével úszta meg azt, hogy ne kerüljön az árokba. Ha Önök is elfáradnak, akkor álljanak meg mindenképpen egy kis pihenőre. A nagyobb bevásárló központok környékén is nagy lesz a zsúfoltság és most országosan havazik, csúszósak az utak és köd is nehezíti a közlekedést.

Egészségünk:
Utak   
Baleset   
 5 Hozzászólás    

tyb - 2010.12.11. 23:21:48

A Tesco-nál kedden történt gázolással kapcsolatban (Képünk csak illusztráció!) levelet kaptunk. Nem mástól, mint a lányt elgázoló gépjárművezetőtől. Íme a levél: 

"Lőrinczy Veronika részére

Tisztelt Hölgyem!

A 2010.12.07-én reggel történt baleset körülményeiről szeretném Ön(öke)t tájékoztatni,természetesen nevek nélkül; ugyanis én vezettem azt a bizonyos gázoló autót.

Ha megírják ezt a Miabonyunk megfelelő rovatában, kérem szíveskedjenek kiemelni az alábbi megállapításokat, amelyekre a leírtakból következtetni tudok:

Közbiztonság:
Baleset   
 26 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.08. 17:42:15

Mint ahogy Olvasóink jelezték, a tegnapi reggelen baleset történt a TESCO közelében, szemben a Mészáros Vendéglővel. Csak szemtanúktól tudom a történteket, akik elmondták, hogy egy autó ütött el egy fiatal lányt. A személygépkocsi valóban nagyon lassan, 20 km/ óra sebességgel közlekedett. A sofőr egy fiatalember volt, aki elmondta, hogy nem vette észre a lányt, csak hirtelen valami nagy feketeséget látott és megtörtént a baj. A helyszínen lévők szerint a lánynak a fülében a mobil telefonjának a füldugója volt, vélhetően zenét hallgatott és nem hallotta a gépkocsi zaját. A sérültet a mentőszolgálat szállította kórházba.

Közbiztonság:
Baleset   
 1 Hozzászólás    

kriszta - 2010.11.24. 17:36:00

Keresem azt, aki hétfő reggel látott valamit a Magyar Feri előtti gázolásról

Kislányomat hétfő reggel elgázolta a Magyar Feri boltja előtt egy fekete Opel.  Kérem, aki látott valamit az segítsen, mert szeretném tudni hogy ki volt, mert szépen otthagyta a gázoló, segítség nyújtásban sem részesitete   tel 0620-617-9889   kösszönöm

Közbiztonság:
Blogok   
Baleset   
 14 Hozzászólás    

tyb - 2010.11.23. 23:31:04

Az elmúlt heti bűnügyekről, balesetekről tájékozódhatunk az alábbi írás alapján, mely a panorama-online.hu oldalon olvasható. Sajnos abonyi vonatkozású hírek is szerepelnek benne...

Közbiztonság:
Baleset   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.23. 13:20:49

Mint arról lapunk is beszámolt, a múlt hét végén súlyos baleset történt szombat hajnalban a Kossuth vendégház előtt a zebrán, ahol erősen ittas vezető gázolt gyalogost.

A sofőrt szemtanúk elmondása szerint bilincsben vitték el a helyszínről az abonyi rendőrök. A cikk megjelenése után az áldozat közeli hozzátartozója felhívott és elmondta, hogy a szerencsétlenül járt férfi sajnos nem emlékszik semmire, súlyos agyrázkódást szenvedett. A sértett jelenleg is kórházban van, talpig gipszben és egy komoly műtéten már túl volt a hét végén. A lábát műtötték és az orvosok küzdenek azért, hogy ne kelljen az áldozat végtagját amputálni. Ma ismét megműtik a beteget, akinek gyógyulása nagyon hosszú folyamat lesz.

Közbiztonság:
   
   
Baleset   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.23. 11:16:48

A tegnapi este sem sikerült Abonyban balesetmentesre. Mint ahogyan olvasóink is tájékozatták lapunkat, baleset történt a Rossmann előtt este fél hét tájékán. Szemtanúk elmondása szerint négy rendőrautó is kint volt a helyszínen és egy mentő is, ahová a beleset sérültjét rögzítő ágyon tették be, majd kórházba szállították.

 

A baleset körülményeiről Pintér Gábor alezredest, Abony őrsparancsnokát kérdeztem, aki tájékoztatójában elmondta, hogy egy rendőrautó gázolt gyalogost a gyalogátkelőhelyen. „ A rendőrautó egy másik közlekedési baleseti helyszínre igyekezett, megkülönböztető jelzést, kék lámpát használt. ( Tanúk állítása szerint nem szirénázott, hangjelzést nem adott. ) A rossz látási viszonyok miatt nem vette észre a gyalogátkelőhelyre lelépő ötven év körüli hölgyet. Az ütközés következtében az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba szállították. A rendőrautó is összetört.

 

A baleset körülményeit a Szolnoki Közlekedési Osztály vizs

Közbiztonság:
   
Baleset   
 19 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.22. 10:30:47

Péntekről szombatra virradó reggel súlyos gázolásos baleset történt a Kossuth étterem előtt a főúton, a zebrán. Mint ahogy azt szemtanúk elmondták lapunknak, egy piros Suzuki márkájú személygépkocsi csúnyán összetört. A részletekről kérdeztem Pintér Gábor alezredest, Abony város őrsparancsnokát.

Közbiztonság:
Baleset   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.17. 13:17:33

Mint arról a MiAbonyunk és az országos sajtó is beszámolt Önöknek, Abonyban a közelmúltban tűzvész martalékává vált egy családi ház. Most ezúton szeretnénk segítséget kérni, illetve beszámolni Önöknek arról, hogy mi és miért történt.

A pórul járt hölgy minden kis segítségnek örülne, bármi jól jön, ami egy háztartásban szokásos használati cikk, és persze ha valaki pénzzel tud neki segíteni az is jó. Jelenleg a károsultnak fogalma sincs, kitől kaphatna segítséget, így megkeresték a MiAbonyunk stábját.

 Hálás köszönet az érintett nevében is.

Galéria a károkról ITT!

 

Citrom-díj:
Baleset   
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok