Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6953, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Baleset"
Első<< Előző30313233343536

veroniq - 2010.12.08. 17:42:15

Mint ahogy Olvasóink jelezték, a tegnapi reggelen baleset történt a TESCO közelében, szemben a Mészáros Vendéglővel. Csak szemtanúktól tudom a történteket, akik elmondták, hogy egy autó ütött el egy fiatal lányt. A személygépkocsi valóban nagyon lassan, 20 km/ óra sebességgel közlekedett. A sofőr egy fiatalember volt, aki elmondta, hogy nem vette észre a lányt, csak hirtelen valami nagy feketeséget látott és megtörtént a baj. A helyszínen lévők szerint a lánynak a fülében a mobil telefonjának a füldugója volt, vélhetően zenét hallgatott és nem hallotta a gépkocsi zaját. A sérültet a mentőszolgálat szállította kórházba.

Közbiztonság:
Baleset   
 1 Hozzászólás    

kriszta - 2010.11.24. 17:36:00

Keresem azt, aki hétfő reggel látott valamit a Magyar Feri előtti gázolásról

Kislányomat hétfő reggel elgázolta a Magyar Feri boltja előtt egy fekete Opel.  Kérem, aki látott valamit az segítsen, mert szeretném tudni hogy ki volt, mert szépen otthagyta a gázoló, segítség nyújtásban sem részesitete   tel 0620-617-9889   kösszönöm

Közbiztonság:
Blogok   
Baleset   
 14 Hozzászólás    

tyb - 2010.11.23. 23:31:04

Az elmúlt heti bűnügyekről, balesetekről tájékozódhatunk az alábbi írás alapján, mely a panorama-online.hu oldalon olvasható. Sajnos abonyi vonatkozású hírek is szerepelnek benne...

Közbiztonság:
Baleset   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.23. 13:20:49

Mint arról lapunk is beszámolt, a múlt hét végén súlyos baleset történt szombat hajnalban a Kossuth vendégház előtt a zebrán, ahol erősen ittas vezető gázolt gyalogost.

A sofőrt szemtanúk elmondása szerint bilincsben vitték el a helyszínről az abonyi rendőrök. A cikk megjelenése után az áldozat közeli hozzátartozója felhívott és elmondta, hogy a szerencsétlenül járt férfi sajnos nem emlékszik semmire, súlyos agyrázkódást szenvedett. A sértett jelenleg is kórházban van, talpig gipszben és egy komoly műtéten már túl volt a hét végén. A lábát műtötték és az orvosok küzdenek azért, hogy ne kelljen az áldozat végtagját amputálni. Ma ismét megműtik a beteget, akinek gyógyulása nagyon hosszú folyamat lesz.

Közbiztonság:
   
   
Baleset   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.23. 11:16:48

A tegnapi este sem sikerült Abonyban balesetmentesre. Mint ahogyan olvasóink is tájékozatták lapunkat, baleset történt a Rossmann előtt este fél hét tájékán. Szemtanúk elmondása szerint négy rendőrautó is kint volt a helyszínen és egy mentő is, ahová a beleset sérültjét rögzítő ágyon tették be, majd kórházba szállították.

 

A baleset körülményeiről Pintér Gábor alezredest, Abony őrsparancsnokát kérdeztem, aki tájékoztatójában elmondta, hogy egy rendőrautó gázolt gyalogost a gyalogátkelőhelyen. „ A rendőrautó egy másik közlekedési baleseti helyszínre igyekezett, megkülönböztető jelzést, kék lámpát használt. ( Tanúk állítása szerint nem szirénázott, hangjelzést nem adott. ) A rossz látási viszonyok miatt nem vette észre a gyalogátkelőhelyre lelépő ötven év körüli hölgyet. Az ütközés következtében az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba szállították. A rendőrautó is összetört.

 

A baleset körülményeit a Szolnoki Közlekedési Osztály vizs

Közbiztonság:
   
Baleset   
 19 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.22. 10:30:47

Péntekről szombatra virradó reggel súlyos gázolásos baleset történt a Kossuth étterem előtt a főúton, a zebrán. Mint ahogy azt szemtanúk elmondták lapunknak, egy piros Suzuki márkájú személygépkocsi csúnyán összetört. A részletekről kérdeztem Pintér Gábor alezredest, Abony város őrsparancsnokát.

Közbiztonság:
Baleset   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.17. 13:17:33

Mint arról a MiAbonyunk és az országos sajtó is beszámolt Önöknek, Abonyban a közelmúltban tűzvész martalékává vált egy családi ház. Most ezúton szeretnénk segítséget kérni, illetve beszámolni Önöknek arról, hogy mi és miért történt.

A pórul járt hölgy minden kis segítségnek örülne, bármi jól jön, ami egy háztartásban szokásos használati cikk, és persze ha valaki pénzzel tud neki segíteni az is jó. Jelenleg a károsultnak fogalma sincs, kitől kaphatna segítséget, így megkeresték a MiAbonyunk stábját.

 Hálás köszönet az érintett nevében is.

Galéria a károkról ITT!

 

Citrom-díj:
Baleset   
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.15. 21:01:09

Életet mentett a biztonsági öv. Súlyos balesetet szenvedett egy BMW a négyes főúton. A gépkocsi eddig tisztázatlan okból szalagkorlátnak csapódott, első kereke kiszakadt, a jármű felborult és a tetején landolt. Ennek ellenére a benne ülők, köztük egy kisgyermek mindössze könnyebb sérüléseket szenvedett.

A Romániából Ausztriába tartó személygépkocsi, eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, ott a pár méteres szalagkorlátnak csapódott. Feltehetően az ütközés következtében szakadt ki az egyik futóműve. Az egyensúlyát vesztett jármű felborult, és a tetején állt meg. Mivel keleti szomszédunknál a biztonsági öv használatát a rendőrség nagyon szigorúan ellenőrzi, azt mindenki, még a hátul ülök is használták, így senki sem sérült meg komolyabban. A baleset helyszínelésének idejére, - szombaton kora délután - félpályás útzár mellett engedték a forgalmat, a Szolnok felé haladókat pedig a 40-es út fele terelték.

Kép és forrás: www.ctv.hu

Közbiztonság:
   
Baleset   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.15. 20:53:22

Egyelőre csak az útinform mondta be, de egy biztos, megint baleset volt az abonyi elkerülő úton, a forgalmat Abonyba terelték, még most is így van. Fél pályás útlezárás van Debrecen felé. Vigyázzanak magukra! Arra most inkább ne menjenek!

Közbiztonság:
   
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.15. 20:22:57

A közelmúltban tűzeset történt, amikor egy autó kigyulladt a zeneiskola közelében, most a tűz után jött a víz. Az intézmény közelében a murvás területen egy gerincvezeték adta meg magát, szombaton nap közben. Az ABOKOM munkatársai a hibát elhárították, majd ideiglenesen betemették a gödröt. Az est folyamán ismét ömleni kezdett a víz, folyóként hömpölygött a városközpontban, a Vasút út irányában. Annak ellenére, hogy rengetegen, több százan voltak a környéken a rendezvények miatt, senki nem jelezte a hibát az ABOKOM felé. Én, mint a helyszínen tartózkodó, felhívtam az ABOKOM ügyvezetőjét, Gáspár Csabát, aki azonnal szólt a munkatársaknak.

Citrom-díj:
   
Baleset   
 0 Hozzászólás    
Első<< Előző30313233343536
Címke felhő:
AbonyApróhirdetésBlogokRendőrségJanik AutósiskolaKézilabdaBalesetPurina- Abonyolvasónk mondjaCeglédNagykőrösJOBBIKKutyaBűncselekményTörtelSzolnokFociSomogyiJászkarajenőVera megmondjaBirkózásPest megyeFIDESZRomhányiné Dr. Balogh EditMÁVÜgyészkatasztrófavédelemKőröstetlétlenZeneiskolaABOKOMMSZPIdőjárásUtakÚjszilvásHirdetésProgramokReklámAGROPONTKözéletGazdaságGyulaiHUMORPiacOrbán ViktorKözbiztonságÁlláshirdetésKaritász AbonyINNOVENSport

www.autodoc.hu
Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény
www.autoalkatreszek24.hu - Itt találja a legjobb autóalkatrészeket gépkocsijához vonzó áron.
Programok

Abony KC mérkőzései

Üzleti park hírek, információk!

 

 

Kulturális programok

Kiállítás nyílik

Augusztus 20

Tó party

Falunap Jászkarajenőn Szandival

Lovasnapok

Még több program -->

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE
Kedvencek
Webrádió (pop-up) Élő könyvjelző Beállítás kezdőlapnak

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek

Volánbusz

Máv

Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok