Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8067, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Markó Ferenc"
12Következő >>

veroniq - 2018.04.27. 22:01

 

Szoljon.hu cikk következik. - Egykor három tucatnyi úri lak is volt itt, ma már csak körülbelül a fele látható. Az is jórészt leromlott állapotban. A múlt század második fele nem kedvezett ezeknek a történeti becsű épületeknek.

Történelem:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.19. 20:36

 

Még az Alföldön is ritkaságszámba menő lelet került elő tavaly a földből Abonyban. A szarmata edénytöredékek között egy őrlőkő is napvilágot látott – tudtuk meg Markó Ferenctől.
A város helytörténetét kutató szakember elmondta, az egykori állatkert területén víziközmű-építés közben a munkagép fordította ki a történelmi kőmaradványt.

Történelem:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.20. 13:33

 

Szeretettel gratulálunk a kitüntetetteknek! Képgaléria Borsányi Jánostól IDE kattintva

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.04. 18:50

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.28. 12:34

 

Vasárnap 3 órakor, május 29-én az abonyi Kultúra Házában a már hagyományos, de rengeteg csodás kincset tartogató, meglepetést okozó és megható kiállítás ünnepélyes megnyitójára kerül sor. A rendezvényen Markó Ferenc, a kiállítás szervezője tart előadást, minden résztvevőt sok szeretettel várnak. És persze rovatunk támogatója, a Cultura CAFE is várja kedves vendégeit. Íme, pár képpel megmutatjuk, hogy mi is várható. Keressék fel, nézzék meg, érdemes!

 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.04. 08:08

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.25. 19:48

Rovatunkat a CULTURE CAFE támogatja- A Nagy Háború Emléktárgyai címmel nyílt fantasztikus kiállítás a hét végén a Kultúra Házában, melyen Markó Ferenc volt megint a " házigazda ", és főként az ő saját gyűjteményének becses darabjai láthatók. Ezen kívül lapiunformációink szerint Jandácsik Pál gyűjteményének szép tárgyai is megtekinthetők, egészen pontosan június 4-ig. Érdemes! Ha tehetik látogassanak el a Kultúra Házába.

Kultúra:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.23. 16:31

Markó Ferenc barátunk a  szoljon.hu-nak, a Szolnoki Néplapnak nyilatkozott, melyet átvett az országos sajtó is. - Kevesen tudnak arról manapság, hogy csupán néhány méternek köszönhető, hogy Abony, Szolnok és Tószeg egyáltalán rajta van még a térképen. Egy szovjet bombázás akár mindhárom településen elpusztíthatta volna az életet.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.15. 11:49

Az elmúlt hét végén, január 12-én immár hagyományos megemlékezést tartottak Abonyban a Donkanyarnál elesett hősök emlékére. A rendezvényt délután négy órakor a Kultúra Házában kezdték, amikor Markó Ferenc remek kiállításának megnyitóját tartották az impozáns új épületben. Fotók: Polyák Attila

Abony retro:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.12. 23:29

Január 12-én a Városi könyvtárban nem mindennapos kiállítás megnyitójára került sor. A Doni Katasztrófa évfordulójának emlékére Markó Ferenc gyűjteményéből nyílt hihetetlen kincseket felvonultató tárlat, melyet népes közönség előtt nyitott meg a gyűjtő.  Képgaléria IDE kattintva megtekinthető

Történelem:
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok