Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8031, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Foci"
Első<< Előző14151617181920Következő >>

matek - 2011.05.13. 20:02:31

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség Iskolai és Óvodai Labdarúgó program 2010/2011. tanévi körzeti, 3 fordulós rendezvényén az abonyi U7 csapat I. helyezést ért el.
Edző: Vígh Zoltán
Álló sor: Csizmadia Martin, Barna Zalán, Gulyás Norbert, Barna Máté, Micskó Milán 
Ülő sor: Nagy Benedek, Tóth Péter, Orján Roland
 
Szép volt fiúk!!
Sport:
Foci   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.10. 10:40:07

 NIKE PREMIER KUPA  Országos Döntő

A Nike által szervezett Premier Kupa, a 15 éves korosztály nem hivatalos futballklub világbajnokságának titulált versenysorozat. A sorozatban idén 5 kontinens 60 országának 8000 csapata, illetve 140000 játékosa vesz részt.  A magyar kupasorozat végén az országos döntőn   első két helyezést elérő klub kijut az európai döntőbe, melynek az idén hazánk ad otthont.. Az itt győzedelmeskedő csapatok pedig továbbjutnak Manchesterbe a világbajnokságra, melyet tavaly a Barcelona csapata nyert..

2011. május 7-8-án Felcsúton a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián, gyönyörű környezetben , színvonalas pályákon  rendezték meg a Nike Premier Kupa hazai döntőjét. A Szolnoki MÁV U-15-ös  csapatunk korábbi selejtező mérkőzések során kvalifikálta magát, erre az országos döntőre.

A verőfényes első napon a csoportmérkőzések zajlottak körmérkőzéses lebonyolításban. A csapatok 4 csoportba lettek sorsolva, mindegyikbe került egy kelet-magyarországi, egy nyugat-magyarországi és egy fővárosi együttes.

A „sors úgy akarta”, hogy a mi  csapatunknak az NB-I első helyezett Vasas, NB-I második Illés Akadémia( Szombathely), majd az NB-I harmadik helyezett  Győri ETO csapatával kellett felvenni a versenyt.

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

admin - 2011.04.26. 14:53:17

Csapolt sör akció a Tavernában a BL meccsek alatt! 

Minden Bajnokok Ligája meccs alatt a korsó Arany Ászok 200F!!

Következő meccs MA, 20:45-től! A meccseket projektorral vetítjük ki, nagyobb élményt kínálva a szurkoláshoz!

 

A legjobb négy közé lőtték magukat oda vissza verve az ellenfelet: Man. United, Barcelona, Schalke, Real Madrid.

 

Elődöntők: 

2011.04.26, kedd 20:45                             Schalke     Man. United                             ?:?

2011.04.27, szerda 20:45                  Real Madrid     Barcelona                                ?:?

 

Visszavágók:

 

 

 

 

    •  
    •  

    •  
    •   

Az "odavágó" eredményei a cikkben...

Reklám:
Foci   
Taverna   
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.21. 11:54:28

 Telefonos egyeztetés után, küldeném önnek az Óceán 11 sportrendezvény által szervezett Országos 11-es rúgó gála anyagát. Rendezvényünk az egész országra kiterjedő tizenegyes rúgó verseny lesz. Az önök megyéjében is számos város és község csatlakozott az esemény megrendezéséhez. Szlogenünk: Megtalálni 2011 legjobb 11-es rúgóját. Az esemény maga június 18. án veszi kezdetét egy bemutató eseménnyel, de a legtöbb helyszínen június 25. én kezdődik. Megyéjük minden lebonyolító helyszíne készségesen áll az esemény mellé és szívesen fogadta felkérésünket. Az eseményen 11-est rúgni vágyók honlapunkon, a www.tizenegyesrugogala.hu oldalon tudnak nevezni.

Programok:
Foci   
 0 Hozzászólás    

admin - 2011.04.18. 15:30:23

Április 17.-én vasárnap rendezte meg a Bármi-kő Bt. és a Strand Kisvendéglő a II. Húsvéti Kupát. Öt csapat nevezett a tornára. I. helyet ért el a HB München (Törtel), II. lett a WerWolf (Abony), II. a Bármi-kő csapata (Abony), IV. az Imperial (Abony) V. pedig a Drink Team (Kocsér)

A legjobb játékos Imre József lett, a legjobb kapus Brenyó Gábor, a torna gólkirálya pedig Határ Márk 5 góllal.

Galéria: ITT (fotó: Polyák Attila)

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.18. 13:42:41

 

2011 04 16-án Algyőn megrendezésre került a Premier Kupa Kelet-Magyarországi Regionális Döntője. a Szolnoki MÁV U15-ös csapatunk Tóth György edző vezetésével vett részt a küzdelemben. Csapatunk NB1-es klubbok ellen játszott. Felrúgva a papírformát hihetetlen küzdelemmel és akarattal , két vereséggel és két győzelemmel , megérdemelten bejutott az ország 12 legjobb csapatát felvonultató döntőbe, mely Felcsúton kerül megrendezésre május 7-8-án. 

 
Mérkőzéseink:
Debrecen-Szolnoki MÁV:   2:1
Vác-Szolnok:             2:0
Szolnoki MÁV-Szeged:     1:0
Szolnoki MÁV-Békéscsaba: 3:2
 
Edző: Tóth György
Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

admin - 2011.04.14. 07:41:05

A Kinizsi Pál Gimnázium negyedik alkalommal rendezte meg a Kinizsi Nap a Fiatalokért című sportrendezvényt. Ezen az eseményen természetesen nem csak a Kinizsi gimi diákjai vetélkedtek az első helyért, hanem érkeztek csapatok a Somogyi a Gyulai és a Montágh iskolából is.

Galéria az eseményről: ITT (fotó: Polyák Attila)

Sport:
Somogyi   
Gyulai   
Foci   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.12. 16:35:09

 

 Kocséron járt a Bármi kő

Április 10-én vasárnap hat csapat részvételével került megrendezésre a III. Húsvéti Amatőr Terem torna Kocséron. A tornára  a következő csapatok neveztek a környező településekről: - Menzeszter Nagykőrös,  -Cegléd Cegléd, - Kutyák Nagykőrös, -Phoenix Mecano Kecskemét, -Kocsér Drink Team Kocsér, -Abony Bármi-kő Strand Kisvendéglő Abony. A nap folyamán mi nézők nagyon jó hangulatban lejátszott meccseket láthattunk. Sok igazán szoros mérkőzésnek, és bravúros játék helyzetnek lehettünk tanúi. Jellemző a kocséri tornákra a családias hangulat és az általános jókedv. A mai nap sem volt kivétel. Sajnos két sérülés is történt, az egyik egy térd sérülés, jobbulást kívánunk!

Sport:
Foci   
 2 Hozzászólás    

Markó. Ferenc - 2011.04.11. 22:07:10

Borsi-Kálmán Béla

PUSKÁSok, muskétások, történészek

 

Puskás Ferenc (1927–2006) emlékére
Mottó:
„Mi volt a legnagyobb erénye? 
– A tehetsége!”

(Hatvan körüli névtelen kispesti törzsszurkoló az 1980-as évekből)
 
Az Aranycsapat Abonyban
 
Abony, 1953. április 8. A helyi labdarúgó élet kiemelkedő eseménye: a Helsinkiben kilenc hónappal korábban olimpiai bajnokságot nyert magyar válogatott bemutató-mérkőzésen szerepel a Gépállomás mögötti abonyi sporttelepen. A vendégjátéknak persze híre megy: „A környékbeli városokból, falvakból kerékpárosok és gyalogosok áradata lepte el a pálya nézőterét. Aki csak tehette, eljött (gyönyörű idő volt), hogy karnyújtásnyira láthassa azt a csapatot, amely oly sok dicsőséget és elismerést szerzett a mi kis hazánknak. Óriási taps fogadta a pályára lépő csapatokat” – írja a helytörténész. Ne feledjük, ez már majdnem (az) Aranycsapat, sőt lényegében máris az, hiszen minden tagja mellére aranyérmet akasztottak a finn fővárosban; nyolc és fél hónap múlva pedig, 1953. november 25-én Londonban ez az alakulat írja be kitörölhetetlenül a nevét a magyar (futball)történelembe. Az összeállítás is csaknem „klasszikus”, csupán a sérült Lóránt Gyula (1923–1981) hiányzik, őt az MTK immár nem Bástya (1950 és 1952 között az ÁVH, közelebbről Péter Gábor csapata), hanem a „textilesek” által visszaigényelt, de még mindig „vonalas” nevű Vörös Lobogó centerhalfja, a később sportfunkcionáriusként is nevet (és jól megérdemelt tekintélyt) szerző Börzsei János helyettesíti. A második félidőben Grosics helyén Henni Géza, Bozsik posztján Kovács I (Imre) és, valószínűleg Hidegkutit váltva, Palotás Péter.
Abony retro:
Blogok   
   
Foci   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.11. 22:01:02

 Dupla győzelem a KID FC- től

 

Április 9-én a KID FC labdarúgói a Tóalmás csapatát látták vendégül. Végre győzött a felnőtt csapat is, 3:1-re hozták a mérkőzést. Az előző meccsek után is beszélgettem abonyi játékosokkal, akik elmondták, hogy nem sokon múlott a győzelem a vesztes mérkőzések után. Nincs is annál bosszantóbb, amikor hozható meccsek után marad alul az a csapat, amelyiknek szurkolunk. Most végre sikerült! Lapunk úgy tudja, hogy Kárteszi Tamás, aki a közelmúltban igazolt vissza Abonyba, sérülésekkel bajlódott. Most viszont gólt is szerzett.

 

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is szeretettel gratulálunk, nem csupán a felnőtteknek, hanem a bajnokságban eddig szépen menetelő ifiknek is. Íme az eredmények és a gólszerzők:

Sport:
Foci   
 3 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok