Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7200, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Somogyi"
Első<< Előző13141516171819Következő >>

veroniq - 2011.06.23. 13:31:31

MTI fotó: Szigetvári Zsolt

Mint lapunknak a Somogyi iskola igazgatónője Kazinczyné Juhász Ildikó elmondta, az abonyi Somogyi Iskola- Együtt a Gyermekekért Alapítvány 16 pártfogolt diákja tegnap fellépett a Papp László Sportarénában, ahol VIP fellépőknek járó fogadtatásban volt részük. Roger Waters, a Pink Floyd együttes basszusgitárosa játszik a képen, éppen a The Wall című számot adja elő, és mellette táncolnak a színpadon az abonyi gyerekek. Fantasztikus élmény lehetett a zsúfolásig megtelt Sportarénában fellépni. A gyerekeket, híres fellépőtársukkal együtt az egész világ fotósai fényképezték. Megtudtuk azt is, hogy a híres zenész támogatást is utal az egyesület számlájára.

Közélet:
Somogyi   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.21. 10:23:27

Az itt látható képet kedves Olvasóink osztották meg velünk, kérésemre és azt hiszem mindannyiunk örömére. Gondolom az érintettek, a képen látható diákok és a tanítónéni bekommentelik nekünk mindezt. Íme a a dicső múlt a Somogyi iskolából. Ha önök is megosztanának velünk régi képeket, kérem ide küldjék el azokat: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.20. 12:51:40

 

Kedves Olvasóink újabb osztályképet osztottak meg velünk, melyet ezúton sok szeretettel teszek közzé. Kérem Önöket, ha szeretnék, hogy a MiAbonyunk olvasói lássák az Önök képeit is, legyen az osztálykép, tablókép vagy egyéb, esetleg nyaraláson készült fotó, küldjék el azt nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.15. 09:42:41

Nagyításhoz katt a képre!

 

Ha mások is szeretnék tablóképüket megosztani a MiAbonyunk olvasóival, kérem küldjék el azt ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

admin - 2011.06.13. 14:51:26

A ballagásról képgaléria megtekinthető: ITT

Oktatás:
Somogyi   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.07. 17:10:10

XIX. Kerékpáros Iskola Kupa

Országos Közlekedési Verseny Döntő

Debrecen, 2011. június 1-3.

 

A 2011. május 21-én Cegléden megrendezett KIK megyei versenyen első helyezést ért el Gulyás László, a Somogyi Imre Általános Iskola 6.mt osztályos tanulója, így fiú versenyzőként ő képviselte Pest megyét az országos döntőben Debrecenben. A részvevőket az Aquaticum Termál & Wellness Hotelban szállásolták el. Három féle versenyszámban mérték össze tudásukat a megyei bajnokok. Az elméleti rész állt egy 25 kérdéses (75 pontos) kresz-tesztből és egy 10 feladatos kerékpáros műszaki ismeretek részből. A szabályossági verseny Debrecen forgalmas utcáin, lámpás és rendőri irányítású kereszteződéseiben, villamospályás csomópontokon összesen 5 km-es útszakaszon zajlott. Az ügyességi versenyt 12 elemből összeállított igen nehéz pályán rendezték. Mind a szabályos közlekedést, mind a rutinfeladatok megoldását vizsgabiztosok és rendőrök figyelték, pontozták.

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.23. 13:36:49

Idegen nyelvi délután a Somogyiban


Május 20-án, pénteken délután a közösségi Házban idegen nyelvi délutánt tartott a Somogyi Imre Általános Iskola. Ezzel a délutánnal egy régi somogyis hagyományt elevenítettek fel. A fellépő 1-8. osztályos gyerekek színdarabokat, énekeket, táncokat, mondókákat és verseket adtak elő angol és német nyelven. Felkészítő tanáraik :  Batta Lajosné, Berkesiné Nagy Mariann, Csőke Judit, Györe Csaba, Király Borbála, Kókainé Nagy Zsuzsanna, Szabados Erika. A jelmezek elkészítésében segített: Balassi Jenőné, Dobozyné Kovács Mária és Király B. Izabella. Galéria ITT található!

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.22. 13:00:27

Galéria ITT Fotó: LŐVE

Okosak és ügyesek voltak a Somogyi Imre Általános Iskola diákjai, akik május 20-án az idegen nyelvi délután keretében léptek fel a Szent Imre Közösségi Házban. Élvezetes előadásokat nézhettek végig az érdeklődők, akiknek nem kellett csalódniuk a fellépők nyelvismeretében sem. A műsorszámok vidámak és változatosak voltak. Játszva tanultak a gyerekek. Egymástól is természetesen. Íme egy kis képes beszámoló minderről. Szerkesztőségünk nevében gratulálunk a fellépőknek és a betanító tanároknak.

 

LŐVE

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.18. 16:30:25

 2011. május 6-én a Somogyi Imre Általános iskola 2. a, 2. t, 2. m és a 3. m osztály tanulói standard táncokból vizsgát tettek a szülők előtt. Ebben a tanévben Püspöki Dávid, (versenytáncos, országos és nemzetközi eredményekkel rendelkezik) a Szilver tánciskola tánctanára vállalta tanulóink színvonalas oktatását. A vizsga hangulatát emelte, hogy az országos élmezőnyben versenyző tanítványai táncbemutatót tartottak: Gombai Levente és Laki Andrea; Nagy Márk és Vörös Liza. Tánctudásukkal elkápráztatták a gyermekeket és szülőket egyaránt. 

 

Galéria ITT

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.17. 12:49:02

Ebben az évben 2 földrajz versenyen indultunk. Kazinczyné Juhász Ildikó tanárnő biztatására. Az egyik a "Földrajz szerelmesei" című emlékverseny volt, ahonnan érdekességeket tartalmazó feladatlapokat kaptuk a tanévben. Mindannyiunknak jól sikerültek a feladatlapok,  és  így  1 + 1            ( Fazekas Klaudia 7. mt, Brezvai Vince 7. mt) versenyzőt hívtak be a sok induló közül Kengyelre, a verseny döntőjére. A verseny 2 részből állt. Kezdetben a 14 hetedikes írt egy 100 pontos feladatlapot. Ez délelőtt kijavításra került. Ennek alapján Vince első, én pedig 8. lettem.  Ezt követően az írásbelin a 6 legjobb helyezést elért diák egy megadott témáról szóbeli előadást tartott.

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok