Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8056, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Városháza"
1

veroniq - 2018.09.26. 19:57

Nyehehe:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.09. 15:45

 

Az ország településeinek egyharmada 500 lakosúnál kisebb aprófalu volt tavaly január 1-jén, ugyanakkor ezekben a falvakban az ország népességének mindössze 3 százaléka élt - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) tájékoztatójából. Magyarország legkisebb települése a Zala megyei Iborfia, 8 lakossal. A KSH adatai szerint 2014. január 1-jén az ország 3154 településéből 346 város volt - ebből a főváros mellett volt további 23 megyei jogú város -, valamint 2808 község, amelyből 118 nagyközség volt.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.04. 09:31

Nem nevezhető éppen gyorsreagálású hadtestnek Abony Váos Polgármesteri Hivatalának kommunikációja. Megdöbbenéssel vettem tudomásul, hogy az év eleje óta már nem itt dolgozó gazdasági vezető neve szerepel a névtáblán a Gazdasági Osztály ajtaja mellett. Szerettem volna az igazit kiírni, de a városi honlapon sem a mostani gazdasági vezető neve szerepel. Ott Vargáné Francsák Hajnalka még a vezető. Ez bizony ciki...

Citrom-díj:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.05. 13:12:16

Abony egyik impozáns épülete, a Városháza. Már- már ódon falaival a Főtér ékessége, mely igazi építészeti élményt nyújt mindenki számára. Csórók az önkormányzatok… A gyönyörű ház málladozni kezdett, gyakorta előfordul, hogy innen vakolat potyog a földre. A szép Abony címer is jobb sorsra lenne érdemes, hiszen lassan felismerhetetlenné válik. Az idő vasfoga kikezdte azt. Most megfotóztam Önöknek a málladozó Városházát, Olvasónk kérésének megfelelően.

 

LŐVE ( Nagyításhoz katt a képekre! )

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok