Mi Abonyunk - Ciki: Megállt az élet a Hivatalban?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7055, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.09.04. 09:31

Nem nevezhető éppen gyorsreagálású hadtestnek Abony Váos Polgármesteri Hivatalának kommunikációja. Megdöbbenéssel vettem tudomásul, hogy az év eleje óta már nem itt dolgozó gazdasági vezető neve szerepel a névtáblán a Gazdasági Osztály ajtaja mellett. Szerettem volna az igazit kiírni, de a városi honlapon sem a mostani gazdasági vezető neve szerepel. Ott Vargáné Francsák Hajnalka még a vezető. Ez bizony ciki...

Szeretném felhívni az illetékesek figyelmét arra, hogy talán a feélreértések elkerülése végett időszerű lenne a már hónapok óta regnáló új gazdasági vezető nevét megjeleníteni valamilyen formában. Köszönettel: LŐVE

Citrom-díj:
 2 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ez egy dzsungel! Elhanyagolt ingatlan Abonyban!

Keressük, hogy ki volt az, aki a saját szemetét más elé tette le

Idős olvasóink és a Posta.....

Valós probléma Abonyban: Küzdenek védőnőink a tetvek ellen

Elvágták a lakókat Abonytól! Ez tűrhetetlen! Csorbulnak az útépítés miatt alkotmányos jogaik?

Botrányos állapotok a társasházban, a Rossmann felett

Abonyban maradnak a szigorú szabályok

Sírgyalázó módon lopják a temetőben a virágokat!

Tovább vergődhetünk az útépítés miatt: Fél évet csúszik a 4-es Abony- Cegléd szakaszának megépítése

Mínuszok jönnek a jövő héten

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Korrigálás!

S.pataki -

2013.09.04. 18:19:18

Az abonyi PM hivatal! c. írásomhoz.

A megállapításom azon része, hogy az épület K-i homlokzata a séma Ny-i felén található az É-i homlokzat az ábra D-i felén található, helyt álló. Az nem állja meg a helyét, hogy áthelyezéssel, forgatással ,( betűk, számok nem állják forgatást) orvosolható az alaprajzi séma helyes olvasása. A táblán az épület alaprajzi sémája át dolgozást kíván, és maradhat ott ahol először helyezték el.

Ugyan ezt mondhatom el az épület K-i homlokzatán található alaprajzi sémáról is.

Az abonyi PM hivatal!

S.pataki -

2013.09.04. 15:11:20

Az okmányirodában kelt dolgom, jogosítvány érvényesítés ügy kapcsán az év elején. Az ügyfélkapun Online foglaltam időpontot, mert várakozás, sorbaállás nélkül intézhettem az ügyemet, az e-mail visszaigazolás szerint, a 15.-16. pultnál. A fsz. előcsarnokban észrevettem, hogy ember csoportok állnak, ülnek és figyelnek egy adott irányba, Hamar rájöttem, hogy miről is van szó, ki is próbáltam rögtön a sorszám kérő oszlopot, de nem használtam fel mivel VIP előnyt élveztem.

Vettem az irányt és beléptem az irodába, ügyfél nem volt a teremben,( 2-3 a sorukra várakozó a folyósón ) kérdeztem, melyik az a 15-16 .pult? Kérdés felém: Van sorszáma? Én: Nincs; Erre: Kérjen sorszámot! Én : előadtam ügyfélkapu jogosultságom, és ment minden mint a karikacsapás.

Augusztus havában a Feleségemnek kerekedett ügye a hivatalban, így megint az ügyfélkapu soron kívüli intézést szerettem volna igénybe venni, a Kedvesem regisztrált adataival, de sikertelenül próbálkoztam. A VIII.-IX.-X. hóra meglepően nem tudtam beférkőzni, mert már foglalt volt minden időpont. Valami svinglit sejtek a dologban, de nem jártam utána.

Nem volt más, mint egyik pénteki napon, reggel korán nyitáskor, sorszámot kértünk és vártunk a sorunkra. A várokozást azzal töltöttem ki, hogy felfedező körutat tettem, kívül belül az épületben, mert eszembe jutott, hogy nemrégiben fejezték be, az ügyviteli modernizálás, végleges akadálymentesítést.

Igen láttam ezeket a flancos táblákat, bár azzal voltam elfoglalva, ajtószám nincs, viszont pultszám az van, és melyik ajtóhoz tartozik. Így szemlélődve jutottam az emeletre a folyosó Nyugati végére, ahol a felvonóval szemközti falon , úgy szemmagasságban rögzítve van egy téglaalapú flancos tábla, amelyen az épület alaprajzi sémája szerepel a helyiségek pultszámaival. A kódok által a szöveges ismertetőn tudható meg ,hogy a hivatal melyik bürokratikus szegmense található meg azon a tájékon. Megpróbáltam tájékozódni, hogy hol állok, mi esik jobb/bal –ra, mi van előttem/hátam mögött. Sikerült felfedeznem, hogy helyzetemhez(valós) képest a séma mindent ellenkezően ábrázol. Vagy is az ami nekem Jobb/Bal -ra esik valósában azt az ábrán Bal/Jobb –ra esik. Másképpen: Az épület K-i homlokzata a séma Ny-i felén található az É-i homlokzat az ábra D-i felén található.

Nem szükséges új alaprajzi séma, csak átkell helyezni megfelelően egy másik síkban ,és befordítani a rendes nézetnek megfelelően. Ugyan ezt mondhatom el az épület K-i homlokzatán található alaprajzi sémáról is

A felfedezésem birtokában az egyik nyitott ajtón be is léptem rögvest, hogy ott az asztalnál egymagában üldögélő hölgynek előadjam ezt a megtévesztő ügyfél tájékoztató históriát, de nem volt fogékony a témára. Van sorszáma? kérdezte. Nincs! Válaszoltam. Kérjen sorszámot ! Mondta.

Én: Majd egyszer megírom akkor sorszám nélkül, ha eszembe jut! Most jutott eszembe, az is hogy a flancos táblán szereplő személyek neve nem szerepelhet örökké, esetleg csak egy ideig a státusz. Kiesett a memóriából a szervezés során, hogy egy igen gyorsan változó, kiszámíthatatlan ,gazdasági környezetben élünk, és az igen egyszerűnek tűnő névváltását, nem lehet időben követni uniformizáltra sikerült büró szervezeten belül. Nem is az írástudáson múlik.

Az aminek valóságtartalma is van : „Szomorú az élet, de a fizetésünk nevetséges.”


Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok