Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8067, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Túra"
1

veroniq - 2013.09.26. 20:10

Félezren ünnepeltünk együtt Dobogókőn. Igazi túrázásra való időben gyűltek össze a Magyar Természetjáró Szövetség tagszervezeteinek képviselői, hogy közösen megünnepelhessék a 25. Természetjárók Napját – írta a www.turistamagazin.hu. A portál később 750 főre javította a résztvevők számát, de ez minket éppen csak azért érdekel, hogy mi is elmondhassuk: nagyjából ennyien tapsolták meg Lipák Istvánt, amikor átvette ....

Közélet:
Túra   
 1 Hozzászólás    

tyb - 2011.09.12. 10:30

Kedves Motoros MiAbonyunk Olvasók! 

 

Hosszas tervezgetés után megszületett a II. MiAbonyunk Motorostúra célállomása. A Mecsek emelkedőit szemeltük ki a 2011. szeptember 24.-ére tervezett motorostúrához. A részletek később, azonban már most szükség lenne a várható résztvevők létszámára, ezért kérem a Kedves Érdeklődőket, hogy amennyiben szándékukban áll velünk tartani egy mindenki számára elfogadható tempójú, egész napos motorozásra, dobjanak egy kommentet névvel, vagy nicknévvel, valamint a motor típusával és létszámmal.

 

"Széles utat, gumifákat!"

 

TYB

  

Utazás:
Motor   
Túra   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.24. 16:42:36

Szervusz Veronika!

Szombaton lesz a Tápiószelei Természetbarát Klub által megrendezésre kerülő éjszakai túra, melynek történetét szeretném megosztani a lap olvasóival egyúttal lehetőséget is biztosítani, hogy a regisztrált olvasók előzetes jelentkezés alapján - részt vehessenek egy hangulatos éjszakai túrán az Abony határában vezető történelmi Sóúton. Köszönettel: Lipák István

 

Külön ajánlat Olvasóinknak a cikk végén:          

 

 A történelmi sóútról röviden

 Az előzmények

 

   Kisgyermekként az Abony – Újszász – Györgye határában lévő egyik tanyán gyakran megfordultam. Anyai nagyanyám és nagybátyám élt még ott az ötvenes évek végén, gyakran én is heteket töltöttem ott nyári szünetekben. Kisgyermekként emlékszem a határtalan nagy csendre és nyugalomra ami a tanyasi élet velejárója volt meg a sok kétkezi munkára amit a család közösen a tanya közeli birtokon végeztek szüleim és rokonságunk. Az egyik földterületük vége éppen a sóútig tartott, jókora darab „nadrágszíj” volt. Akkor maradt meg bennem a sóút neve, de semmi többet nem tudtam felőle akkoriban.

Programok:
Túra   
 8 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok