Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 1.

Címke: "Triatlon"
1

veroniq - 2018.07.25. 13:49


A hétvégén Észtországban, Tartuban rendezett Junior Triatlon Európa Bajnokság rendkívül sikeresen zárult Soós Fanninak, az abonyi Fergeteg Triatlon SE versenyzőjének.

 

Sport:
Triatlon   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.10.25. 18:45

A Fergeteg Triatlonb SE immár hagyományosan szervezi meg a Futabony versenyt, mely idén október 23-án is nagy sikert aratott, rengeteg induló vágott neki a versenynek. Az egyesület honlapján rengeteg remek képgaléria várja a látogatókat, ízelítőt adva a sportverseny hangulatából.

Sport:
Triatlon   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.17. 10:10

A héten adták át a Magyarország Jó tanulója-Jó sportolója díjakat a Földművelésügyi Minisztériumban.  Az abonyi Soós Fanninak, aki a szolnoki Verseghy Ferenc Gimnázium tanulója Simicskó István Sportért felelős Államtitkár és Czunyiné Bertalan Judit Köznevelésért felelős Államtitkár adta át. Fanni a Fergeteg Triatlon Se első éves válogatott ifi sportolója, aki triatlonban, duatlonban és atlétikában szerzett országos bajnoki címeket és ért el kimagasló nemzetközi eredményeket. Szerkesztőségünk, olvasóink, Abony város lakossága nevében is sok- sok szeretettel gratulálunk, Fanni, és kívánunk további szép sportsikereket!  Az államtitkár asszony a test és szellem közös pallérozásának fontosságát kiemelve a díjazottaknak elmondta:....

Közélet:
Triatlon   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.21. 13:23

Természetesen az itt olvasható levélben foglaltaknak boldogan teszek eleget.- Tisztelt Szerkesztőség!- Örömmel látom, hogy portálukon szívesen írnak a triatlonról. A közelgő Ironman Világbajnokságról szeretnék küldeni Önöknek egy beharangozót szíves felhasználásra. Major József és Csomor Erika is Abonyban születtek és nőttek fel. Családjuk most is ott él. A jövőben is szívesen tartanám Önökkel a kapcsolatot, amennyiben további képre vagy információra lenne szükség. Az eseményen jelen leszek, mint médiás és szívesen küldök anyagot, beszámolót.

Sport:
Triatlon   
 0 Hozzászólás    

matek - 2011.07.03. 21:18:34

 
Az abonyi születésű Csomor Erika ezüstérmes lett a Klagenfurtban. 
 
Csomor Erika második lett az ausztriai Klagenfurtban rendezett triatlon Ironman-viadalon, melynek férfi versenye világcsúccsal zárult. A magyar duatlon-világbajnok vasárnap 8:51:10 óra alatt teljesítette a távot, miközben az amerikai Mary Beth Ellis 8:43:34-gyel győzött.
 
Szerkesztőségünk nevében szívből gratulálunk,  és további sikereket kívánunk Csomor Erikának!
Sport:
Sport   
Triatlon   
 1 Hozzászólás    

matek - 2011.05.15. 08:09:38

 
Az abonyi születésű Csomor Erika ezüstérmes lett a Mallorcán rendezett féltávú triatlon versenyen. 
 
A Mallorcai féltávú triatlon verseny nemcsak világbajnoki kvalifikációs futam, hanem a sportág egyik leglátványosabb és legszebb eseménye is. A mezőny ennek megfelelően nagyon erős, de a világ legjobbjai között így is az egyik kiemelt versenyző Csomor Erika volt. Erika híréhez méltó versenyzéssel szerezte meg az ezüstérmet. A győztes a brit Emma-Kate Lindbury.
 
Erika úszás után hátránnyal indult kerékpározni, de ellenfele körében jól ismert lendületével hamar felzárkózott az élmezőnyre. Silvia Felté volt a leggyorsabb idő, Erika alig valamivel ment lassabban. Azonban a futópálya a brit Lindburynak kedvezett, aki nemcsak utolérte, hanem le is hagyta két riválisát. Erika ezüstérmes, Felt pedig bronzérmes.
 
Szerkesztőségünk nevében szívből gratulálunk,  és további sikereket kívánunk Csomor Erikának!
Sport:
Sport   
Triatlon   
 0 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok