Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Művelődési Ház"
12Következő >>

veroniq - 2014.07.20. 21:57

Június 28-án az abonyi Kultúra Háza adott otthont az első abonyi Országos Nótaversenynek, melyen összesen 32 induló vett részt. Csodálkozással vegyes áhítattal néztem végig az eseményről készült fényképeket, és engem ért az a megtiszteltetés, hogy beszámoljak... Képgaléria IDE kattintva

Kultúra:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.19. 14:30

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.13. 13:08

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.31. 13:36

Cikkünket a CULTURE CAFE támogatásával olvashatják. Képek IDE kattintva megtekinthetők, a Culture CAFE facebook oldalán! 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.07. 12:54

Abony város önkormányzatának honlapján ugyan nem találom, de a vállalkozó szelleműek figyelmébe mégis ajánlom a www.kozigallas.gov.hu oldalon megjelent pályázati kiírást, mely szerint a Kultúra Házába művelődési ház igazgatót keresnek. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.24. 08:49

AZ MTI fotósától két szép képet akpott ajándékba a város, cikket ezúttal nem olvashatunk az MTI-től. A Piacátadó kapcsán született egy hete írás a Főtér programról. Most csak " képhír " készült. -  " Az Abony Város Közösségi Háza - Komplex kulturális, oktatási, művészeti központ újonnan átadott épülete Abonyban 2013. augusztus 23-án. A multifunkcionális közösségi ház három fő épületegyüttesből - zeneiskola, könyvtár és művelődési ház - áll.

Külvilág:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.15. 20:34

Nem okozott túlzottan nagy meglepetést az Abonyi Lajos Művelődési Ház és Könyvtár igazgatói székére kiírt pályázat elbírálása, hiszen minden maradt a régiben. Három jelölt volt, a témát Abony város képviselő testülete zárt ülésen tárgyalta. Három pályázó volt, a pályázatot eredménytelennek nyilvánították, így szeptember végig marad posztján az intézmény igazgatója, Korbély Csabáné. A testület ismét meghirdeti az álláspályázatot, melyet nyár végéig adhatnak be a vállalkozó szelleműek. Épül az új Művelődési Ház komplexum, az új igazgatónak mindenképpen megtiszteltetés lesz majd a szupermodern intézményben dolgozni. LŐVE

Kultúra:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.01. 17:57

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.23. 20:59

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.18. 18:33

Éppen a multifunkciós művelődési ház megépülésének évében jár le a jelenlegi igazgatónő, Korbély Csabáné mandátuma, ezért a posztra a helyi önkormányzat pályázatot írt ki, ötéves időtartamra. Lapinformációink szerint a polgármester szeretne új szakembert látni a megújult intézmény élén. Viszont mások ezt az álláspontot megdöbbenéssel fogadták, tekintettel arra, hogy Korbély Csabáné a mostoha körülmények ellenére is képes volt rendben tartani az intézménycsoportot.

Kultúra:
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok