Mi Abonyunk - Még mindig nincsen új művházdiri: lehet pályázni a posztra
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.10.07. 12:54

Abony város önkormányzatának honlapján ugyan nem találom, de a vállalkozó szelleműek figyelmébe mégis ajánlom a www.kozigallas.gov.hu oldalon megjelent pályázati kiírást, mely szerint a Kultúra Házába művelődési ház igazgatót keresnek. Abony immár harmadik alkalommal próbál megbirkózni a „ keménynek „ látszó feladattal, és harmadszor írták ki az álláspályázatot. Addig a mostani igazgatónő Korbély Csabáné Ilike vezeti az intézményt. Történt ugyanis, hogy az első körben még több pályázó is akadt, de akkor sem találtak senkit alkalmasnak a posztra. Lapinformációink szerint a zárt ülésen a folyosóra is kihallatszó olyan megjegyzéseket tett már akkor is Habony István egyszemélyes MSZP frakciója, mely elriasztotta a második körben a pályázókat. Reméljük, ez azért nem igaz.

 

Aztán eljött a nagy nap, a második pályázat elbírálásának ideje, amikor már csak egy jelölt közül lehetett választani. A Fidesz elvileg támogatta volna őt, de akadt a sorban egy kakukktojás, aki tartózkodással „ kiszavazott „. Így az egyetlen jelölt nem kapta meg az elegendő szavazatot. Most ismét lehet pályázni, igaz a városi oldalon ezt szépen titkolják az illetékesek, és az országos portálon lelhet rá az érdeklődő a lehetőségre. Nyilvánvaló, hogy most sem lenne érdeke a településnek az, hogy egy „ messziről jött ember „ legyen a művházdiri, aki az Abonyért olyan sokat tévő munkatársaknak osztja majd az észt, megfelelő helyismeret hiányában. Mindezt egyébként számos konkrét példa is bizonyította már.

 

Az állás nagyon vonzó lehet, hiszen egy teljesen új, impozáns, modern létesítményt kell igazgatni. Azonban jó, ha mindenki tisztában van vele a jelöltek közül, hogy csodára senki sem lesz képes. A rezsiköltség magas lesz, a városvezetés kétpólusú, makacs, széthúzó, élén egy ellentmondást nem tűrő polgármesterrel, akivel napi kapcsolatban kell lennie a majdani igazgatónak. Nehéz minden oldal igényeinek érdemben megfelelni. Nem beszélve arról, hogy az épület „ közös lóra „ sikeredett, késznek kell lenni kompromisszumokra, hiszen a Zeneiskolával békés egyetértésben kell tudni vezetni az épületet úgy, hogy mindez csak a külsőség. Azt meg kell tudni tölteni tartalommal, hogy az épület tényleg életre keljen. Ezt pedig kifizetődő módon kellene tudni megtenni. Abonyban viszont a lakosság már régen hozzászokott ahhoz, hogy szinte minden ingyen van, azaz a rendezvényekre a szervezők nem szednek belépőt. Nem csak a szokás, hanem a fizetőképes kereslet is az, mely döntően megszabja majd a határokat. Lehet ide nagyívű, országos hírű előadókkal szervezett koncerteket, előadásokat hozni, csak akkor bizony létszámot is tudni kell toborozni. Nem lesz tehát könnyű dolga annak, aki a poszt várományosa, mondhatni, kőkemény fába vágja a fejszéjét. Én mégis azt kívánom, hogy sikerüljön neki, bárkit is választ a posztra a testület.

Az álláspályázat ITT, erre a linkre kattintva elérhető

Lőrinczy Veronika
 

Közélet:
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok